VIP.NK:Problem je sto je sve prilicno zrtvovano.
Koliko vidim zadnja klupa je pomala i ne odgovara za duza putovanja. Zatim opet dolazim do razlike u poimanju velicine. Za Evropu je 3 litra mnogo, a i potrosnja koja ide uz takav automobil je velika. Ko ce stalno navlaciti ciradu pozadi kada treba voziti licne stvari po losem vremenu?
Za evropske gradove ga ne mogu koristiti, vjerovatno mi ne bi dozvolili da udjem u centar, jer je zabranjeno za teretna vozila, a i sta ce mi? Kako cu se okrenuti polukruzno?![]()
Nije ni meni toliko vazna maksimalna brzina, nego sam htio istaknuti koliko je vjerovatno osjecaj voznje pikapa slican voznji kamiona zbog tezine u krivinama.
To najvise lici na snazan manji kamion zanimljivog dizajna. Znaci za mene automobil nije, ven nije, terenac po ravnom mozda jeste, ali kad naidje malo blato, pa uzbro...a po takvim se terenima i ne krecem.
Sem toga, sta ja pricam, ...moze vam se, to je ;-) Mada ima tu zanimljivih stvari, stedi se na razlicitim stvarima. Evropljanin ce kupiti ekonomicniji automobil, ako ga kupuje za licne potrebe. A uzevsi u obzir da ne renovira podrum svaki dan, platice majstorima i nece lomiti kicmu utovarajuci i majstorisuci. Ako mu treba vozilo za prevoz tereta zbog posla, kupice ga. Ako ima puno familije i prijatelja i stvari - kupice ven. Camac se, kao i prikolica moze vuci automobilom ili kombijem, ako ne kupuju jahtu![]()
Auto koje moze vuci 7,000 pounda camac ne postoji.
A sto se tice tvoje logike, da ti dam jedan primer: recimo imas coveka koji ima 8 osoba u familiji, treba mu nesto vece sa prikolicom zbog posla i ima camac koji koristi stalno preko leta. Znaci po tvojoj logici on bi trebao da ima 3 razlicita vozila u familiji i kazes da je to bolje nego da ima samo 1 pickupa koji ispunjava sve te uslove?