underwater
Aktivan član
- Poruka
- 1.212
idemo...nova runda....

HEMI 426:sve, sve samo ne Yaris.....prosli je bio...recimo....smesan a novi je preskup ( 13 000 e - klotara ) pogotovo ako je Polo 11 400.....
68Charger440:I onda ljudi kazu kako su Americka auta uradjena ruzno i bez stila. Pontiac Aztek je lepotan u poredjenju sa ovima.
68Charger440:Imate li vi ljudi u Evropi ista vece?
Nesto u ovom stilu (ali da nije preskup)?
![]()
Mislim da bi ipak onaj A6 (4.2 V8 40v quattro) i njegova ergela od 335 konjica ostavila mnogo snazniji utisak...HEMI 426:...Mislim, vozio sam skrnavi novi A6 3,0 TDI quattro koji je preko 50 000 e a 300 C za njega je zakon!
UltraZvuk:2. Европска возила су 3 света изнад по свом стилу и дизајну и квалитету..
Scorsese:Mislim da bi ipak onaj A6 (4.2 V8 40v quattro) i njegova ergela od 335 konjica ostavila mnogo snazniji utisak...![]()
UltraZvuk:Извините ако случајно увредим некога... стварно капирам да је јефтиније у УСА, али то не умањује следећу чињеницу:
1. у америци су најскупља и најпрестижнија европска кола... (Што се ложе на мечку, БМВ, Ферари?)
2. Европска возила су 3 света изнад по свом стилу и дизајну и квалитету
3. Америчка возила од 5000 кубика троше 20л горива... и наказе су (мој лични утисак, ограђујем се од чињеница)