2050. VELIKA GLAD. Šta će biti sa Srbijom ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Augustus

Zainteresovan član
Poruka
237
Procenjuje se da će 2050. godine planetu Zemlju naseljavati 10 milijardi ljudi. To bi dovelo do velike prehrambene krize jer prosto nećemo imati kapacitete da nahranimo svakoga. Biće potrebno da se proizvodnja hrane uveća za 56%. Cena mesnih proizvoda i mlečnih proizvoda će se utrostručiti. Takođe će poskupeti i voda.

Pitanje je šta će biti sa nama u Srbiji. Da li ćemo biti na dijeti ramen nudli svaki dan po ceo dan ? Meso je već skupo, ko će moći da ga prijušti 2050. godine.

https://www.cnbc.com/2014/10/15/world-may-not-have-enough-food-to-eat-by-2050-report.html

https://time.com/5216532/global-food-security-richard-deverell/
 
Opet ce jadna africka i bangladestanska deca biti gladna, jer sede jedni drugima na glavi, a *******i krstini ce da kritikuju i dalje truli zapadni kapitalizam koji vadi iz usta milijardama siromasne crne i polucrne i braon jadne decice kojih ima 9 milijardi na malom prostoru.

Neće samo zemlje trećeg sveta biti gladne već i zemlje u razvoju. U Srbiji se neće jesti meso ni piti mleko.
 
...rat koji je izbio verbalno sankcijama i proxy snagama eeskalirat će sljedeće godine sa stotinama milijuna poginulih u evropi i isto tako u sj. americi a nuklearna prašina zamračit će sunce te neće biti dovoljno hrane...ali 2050 preživjeli će imati perspektivu opstanka jer su navikli jesti žohare.
 
Апокалиптични текстови из скоре и давније прошлости су пре занимација за форум Теорија завере него за политику.

Него... имамо нека правила везано за покретање тема, једно каже да датум вести у линку мора бити фришкији, значи не може маторији од неколико дана, а ове вести су из перфекта и плусквамперфекта
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top