2025.

ezgif-2-c7e39a7159.gif

На једно острво у Тихом океану је Нова година прво крочила. До нас ће, надамо се, доћи у поноћ. Како најављују разни експерти доћи ће лаганије обучена јер се не очекује мраз, биће сва у облику квадрата, како тврде математичари и лепа, како се сви надамо.
Да ли она зна шта је овде очекује...не знам, можда се и она о нама распитала на интернету, тек већина ће је сачекати са сармом и руском салатом и алкохолом, јамачно.
Неки ће је дочекати радосно уз музику, неки само да би шутнули Стару годину, неки ће је сачекати претњом да мора да буде боља од предходне..
И тако..
Шта ће она помислити о нама кад на нас дође ред да је примимо у посету? Шта ако јој се не свидимо па се окрене и врати и остави нас без године?
Надам се да неће. Некима од нас треба свака година, боља или лошија, али свака.

Ја ипак верујем да нисмо тако лоши. Умемо, истина је, да будемо и бољи али сви заслужују шансу, зар не?

Немам руску салату, то ме мало брине, само сарма и торта али биће лепе музике и доброг пића и ако ви нећете, ја ћу је дочекати, угостити а богами и улепшати!

Већ осећам да ћу је волети, сва је састављена од квадрата и коцкица, нацртаћу јој тачкице и играти јамб са њом, нема везе и ако не победим.

Једва чекам да бацим коцкице. Нека се закотрљају!

Срећна Нова година!

Poslednja izmena:
Prvi put čujem da je kockasta, al zato znam da je devetka...
To je ravan "čuo sam da si lubenica, al nisam znao da si rajfešlus"... Kako bilo, proguta nas, hap... i sad je tu. :) Srećna bila, Nato! :)

Prvi put čujem da je kockasta, al zato znam da je devetka...
To je ravan "čuo sam da si lubenica, al nisam znao da si rajfešlus"... Kako bilo, proguta nas, hap... i sad je tu. :) Srećna bila, Nato! :)
Хвала, даће Бог и срећа јуначка :D
Нека си ти нама здрав и срећан 🍀

А јесте година спешл...
Ево ти

https://www.rts.rs/lat/magazin/Zanimljivosti/5617429/matematicke-zanimljivosti-broja-2025.html

Back