2000 muškaraca nisu provalili da je muško

pikax

Elita
Moderator
Poruka
17.957
Ne bavi se nego se iznosi misljenje koje nuzno ne mora niti da je tacno, naucno potvrdjeno. Licni stav.

Nisam pricala o disfunkcijama organa vec samo o bioloskom stanju i shvatanju istih.

Ukoliko je nekome to sve isto i smatra da musko moze biti zensko i obrnuto u redu. Ja nisam medju njima.
Ne pitamo se mi šta smatramo , a lični tvoj stav naravno poštujem . Svesna sam da moderna vremena izvlače raznorazne tabue na pretres ,a meni je čovek - čovek , kakav god imao problem , nelagodnost , neprilagođenost ili bilo šta takvog tipa.
 

Kažu "strani plaćenik"

Poznat
Banovan
Poruka
7.151
U redu.
Svako neka dozivljava stvari kako zeli...Prostata, predsemena tecnost, eventualno delovi creva koji se ugradjuju radi lubrikacije po mom poimanju nisu isto sto i zenska vagina kao sto mi ni vestacki penis nije penis.
Emotivno kako se neko dozivljava je druga stvar. Bioloski musko ne moze biti zensko niti zensko moze biti musko.
Ukoliko nam posle par stotina iskopaju kosti bice pronadjeni ili muski ili zenski ostaci. Ne postoji treci pol. Postoji samo zenski i muski. Bioloski.
Па то је неспорно, наравно.
 

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.447
Ja u ovo ne verujem.
Neka mi neko objasni kako se ne može provaliti ko je žensko a ko muško? :eek:Čak i posle operacije...Nije da ta operacija čuda čini i od muškarca pravi ženu...Svašta...

Jeste...može da uživa u seksu kao žena...kako da ne...


Za noć je imala DEVETORICU, a do sada je bila sa više od 2000 MUŠKARACA: Međutim, nijedan od njih nije znao njenu VELIKU TAJNU!

367003_zena_ls.jpg

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka.

Žena koja za sebe u šali govori da je išla od muškarca do muškarca, priznala je da je spavala sa 2.000 muškaraca, nakon što je promenila pol.

Kristal Varen (48) iz Brajtona u Engleskoj, izjavila je da se trudi da nadoknadi izgubljeno vreme kada je u pitanju seks sa muškarcima, budući da je veći deo svog života bila muškarac. Kako je rekla, nada se da će do 50. godine zabeležiti makar 3000 muškaraca.

- Skoro svake noći spavam sa drugim muškarcem. Koristim zaštitu a i nije da mogu da ostanem u drugom stanju, tako da nema neke štete, izjavila je.


Ona je za 14 godina
od kako je promenila pol spavala sa nešto više od 2000 muškaraca, a kako kaže, voli to da radi i želi još više partnera u svom životu.

- Seks je obično slučajan, tako da i ne pričamo o prošlosti, ne govorim im o tome da sam nekada bila muško, a i ne vidim zašto bih, rekla je.

Kristal kaže da se ne stidi onoga što radi, i da nje ne pogađaju priče da drži bordel i da je prostitutka. Kada su u pitanju brojke, izjavila je da joj je dosadašnji rekord devet muškaraca za jednu noć a to se desilo kada je prisustvovala jednoj svingerskoj žurci.


Varenova, čije je nekadašnje ime Kristofer Snovden, sa 14 godina je počela da oblači majčine stvari. Imala je i tada odnose sa muškarcima, ali kaže da se nikada nije osećala kao gej.

- Znala sam da sam unutar svog bića žena, rekla je.

Sa hormonskim terapijama je počela 2001. godine, dok je rekonstrukciju polnih organa, tačnije, transformaciju, imala 2003. godine. Kako je izjavila, bila je prezadovoljna promenom, ali i činjenicom da je opet devica. Konačno je mogla da uživa u seksu kao žena, a broj muškaraca sa kojima je spavala svega par meseci posle operacije iznosio je malo više od 100.

- Za sebe volim da kažem da sam zavisnica od seksa, ali tu zavist nikada ne bih volela da izlečim. Što se tiče partnera, retko sa kojim se dugo zadržim u vezi, pa tako ni nema potreba da im iznosim svoju intimu. Volim da pokazujem svoje telo, volim da budem model, čime se bavim od kako sam promenila pol, izjavila je Kristal.
pa ako su je guzili u bulju , normalno da nisu primetili. Video sam na nudistickim plazama te krpljene i poznaje se i te kako i spolja a kamoli iznutra.
 

Top