200 dinara po privedenom

Da li je narod Srbije ponovo moguće prevariti i zavesti demagoškim marketingom?

• Nije moguće

• Moguće je

• Verovatno nije moguće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
KOMENTAR JEDNOG ČITAOCA POVODOM KONVENCIJE SNS

"Njihovi promoteri imaju karte sa bar kodom i placaju im 200din PO DOVEDENOJ OSOBI NA SKUP. Znam jer je mene zvao prijatelj da samo "udjem i izadjem" kako bi imao više dovedenih.
PITANJE JE SAMO - KO IM JE DAO PARE??!!"

http://www.nspm.rs/component/option...b21tZW50MzIyNjQ=/view,comment/#yvComment32264

Da li je narod Srbije ponovo moguće prevariti i zavesti demagoškim marketingom? S obzirom da postoje mnoge indicije da su ljudi siti svih političara...
Ne tvrdim, samo se nadam, da je nemoguće.

па ништа нови под капом небеском. овај вид дневница је први започео карић, а касније сви прихватили, није лоше кад је изборна кампања да нешто зараде студенти, пензионери и незапослени. мада су те дневнице биле много веће од 200 динара.

"Njihovi promoteri imaju karte sa bar kodom i placaju im 200din PO DOVEDENOJ OSOBI NA SKUP. Znam jer je mene zvao prijatelj da samo "udjem i izadjem" kako bi imao više dovedenih.

http://www.nspm.rs/component/option...b21tZW50MzIyNjQ=/view,comment/#yvComment32264

Da li je narod Srbije ponovo moguće prevariti i zavesti demagoškim marketingom? S obzirom da postoje mnoge indicije da su ljudi siti svih političara...

Па ја мислим да их финансирају највећи лопови Србије - а неки од њих су и били присутни, онај шећераш Костић а и Карићи и ко зна ко још...
било је више него упадљиво ДА ЈЕ ЦЕО СКУП ВИШЕ НЕГО ДОБРО ПЛАЋЕН, почев од дебилних заставица којима млатарају као роботи па на даље а заставица само тробојка без државног грба... јад и беда...

Moguce je, ali ne zadugo.

Uostalom, to nije demagoski marketing, tu je cist interes u pitanju,pa makar i za 200 din., smoki, grisini, ili ne znam kako su se vec prodavali na jednim lokalnim izborima skorasnjim.

Dakle, ne verujem da je narod toliko glup, koliko nema i podmitljiv je samim tim. A posle je kasno.

Ovo je samo bolesna radikalska retorika!
Svaki castan covek stoji iza onoga sto kaze!:whistling: Koje je ime i prezime tog psihica,gre'ota sto bolesnik slobodno hoda,ako krivicno zbog ovoga ne odgovara,neka ga bar u ludaru smeste.:manikir:

Moguce je, ali ne zadugo.

Uostalom, to nije demagoski marketing, tu je cist interes u pitanju,pa makar i za 200 din., smoki, grisini, ili ne znam kako su se vec prodavali na jednim lokalnim izborima skorasnjim.

Dakle, ne verujem da je narod toliko glup, koliko nema i podmitljiv je samim tim. A posle je kasno.
Kako te nije sramota da bulaznis te bljuvotine?Aman zeno razboleces se od tog poganog jezika,svest vam se od muke pomracuje,nisi ni svesna da ovo sto izjavljujes covek pri cistoj svesti nije u stanju da smisli.Mizerija do cega su radikali dosli:sad2::sad2::sad2:

Па ја мислим да их финансирају највећи лопови Србије - а неки од њих су и били присутни, онај шећераш Костић а и Карићи и ко зна ко још...
било је више него упадљиво ДА ЈЕ ЦЕО СКУП ВИШЕ НЕГО ДОБРО ПЛАЋЕН, почев од дебилних заставица којима млатарају као роботи па на даље а заставица само тробојка без државног грба... јад и беда...
Ordinacije jos rade!Ne cekajte noc,dezurni lekari tesko da ce nekoga da opserviraju!:manikir:

Kako te nije sramota da bulaznis te bljuvotine?Aman zeno razboleces se od tog poganog jezika,svest vam se od muke pomracuje,nisi ni svesna da ovo sto izjavljujes covek pri cistoj svesti nije u stanju da smisli.Mizerija do cega su radikali dosli:sad2::sad2::sad2:

Ajde sikter i skini mi se s vrata vec jednom kad ne razumes sta pisem. Nije ti prvi put, a ja te uvazavam iz pristojnosti. Vise necu.

A ja nisam radikal, nisam "nicija".

Uostalom, imas li koji argument ili samo tako ides za ljudima i narices kao kukumavka?

Poslednja izmena:
dokaz da je moguce tako manipulisati je i sama tema..neko,ko se ne potpisuje ko je i sta je,kaze da mu je neki njegov "prijatelj" za koga takodje ne kaze ko je i sta je rekao to i to,i ovde se to uzima kao apsolutna istina i raspravlja se o tome...dal ste svesni koliko ste povodljivi?pa zar stvarno mislite da neko ko je skupio 1 200 000 potpisa,ko je na izborima dobio preko 2000000 glasova ,ko je po svim istrazivanjima danas NAJVECA partija u Srbiji koja,cini mi se ,ima preko 100 000 aktivnih clanova(ne simpatizera) ne moze da napuni salu od 30000 ljudi???!!! zar je stvarno tako lako manipulisati ovim narodom?

Poslednja izmena:
Ajde sikter i skini mi se s vrata vec jednom kad ne razumes sta pisem. Nije ti prvi put, a ja te uvazavam iz pristojnosti. Vise necu.

Uostalom, ko si ti?

A ja nisam radikal, nisam "nicija".
Nije ti lako!Nisi nicija,ocigledno nisi ni svoja.Zalutala,zalupala samo da se valja...Ti pisi o sebi koliko si pukla,evo ja ti obecavam da cu da saosecam sa tobom,ali da histericno lupetas o nekih 200 dinara i jos ogavnosti o nekome ko je castan covek,jedino svetlo iz tunela za Srbiju,vala to mozes samo kod sebe u sokaku.:evil:

dokaz da je moguce tako manipulisati je i sama tema..neko,ko se ne potpisuje ko je i sta je,kaze da mu je neki njegov "prijatelj" za koga takodje ne kaze ko je i sta je rekao to i to,i ovde se to uzima kao apsolutna istina i raspravlja se o tome...dal ste svesni koliko ste povodljivi?pa zar stvarno mislite da neko ko je skupio 1 200 000 potpisa,ko je na izborima dobio preko 2000000 glasova ne moze da napuni salu od 30000 ljudi? zar jew stvarno tako lako manipulisati ovim narodom?

Ja uopste ne mislimto, nego mislim da nas narod ide tamo gdeima koristi.

Dokaz - ovaj koji sam napisala - za lokalne izbore ne znam vec gde bese, u Knjazevcu valjda.

Nije ti lako!Nisi nicija,ocigledno nisi ni svoja.Zalutala,zalupala samo da se valja...Ti pisi o sebi koliko si pukla,evo ja ti obecavam da cu da saosecam sa tobom,ali da histericno lupetas o nekih 200 dinara i jos ogavnosti o nekome ko je castan covek,jedino svetlo iz tunela za Srbiju,vala to mozes samo kod sebe u sokaku.:evil:

Cibe bre.

Poslednja izmena:

Јел ти имаш тих 200 динџи да причаш о светлу и тунелу, то јест лику и делу Т.Николића? :lol:

Ej, pa nije picololeone postavila temu, nego JA, koji takođe nisam radikal, pa čak ni neko ko tvrdi da je komentar onog čitaoca tačna. Ako nije, očito je izmislio i možda je on radikal. Ako ne veruješ da je to tačno, š'o se toliko žariš?
A ako je tačno, pokazaće se to na predstojećim izborima, koji će možda zaista pokazati da su ljudi siti svih političara.

УСТАНАК
СВИ ПРЕ НАС СУ ХТЕЛИ, А САМО МИ МОЖЕМО.
СВИ СУ ХТЕЛИ ДА ДОНЕСУ БОЉИТАК И СЕБИ И НАРОДУ, АЛИ ПОСТИЗАЛИ СУ УСПЕХ САМО У ДОНОШЕЊУ БОЉИТКА СЕБИ. ВЛАСТИ СЕ МЕЊАЈУ, НАРОДУ ОСТАЈЕ ИСТО - ЛОШЕ. МИ ЗНАМО КАКО ДА ТАЈ БОЉИТАК КОНАЧНО СТИГНЕ СВИМА. И НАМА И МИЛИОНИМА КОЈИ ЋЕ ГЛАСАТИ ЗА НАС. А И ОНИМА КОЈИ БУДУ ГЛАСАЛИ ЗА ДРУГЕ.

:rotf::rotf::rotf:

:hahaha1: Pa ti sto si glasao, ko ti kriv?

pa glasaso sam na postavljeno pitanje u anketi:da li je opet moguce manipulisati ljudima i pored toga sto znamo da se to radi a posle sam tek video sta je pod time hteo postavljac da prokrijumcari kao manipulaciju...dakle i dalje stojim iza toga sto sam glasao ali i upozoravam da je postavljac sam napravio takvu manipulaciju u nameri da pljune po SNSu...

pa glasaso sam na postavljeno pitanje u anketi:da li je opet moguce manipulisati ljudima i pored toga sto znamo da se to radi a posle sam tek video sta je pod time hteo postavljac da prokrijumcari kao manipulaciju...dakle i dalje stojim iza toga sto sam glasao ali i upozoravam da je postavljac sam napravio takvu manipulaciju u nameri da pljune po SNSu...

Pa anketa je anonimna covece, ne brigaj! :lol:

U pravu si za manipulaciju!Samo ja tvrdim da je zla narodu preko glave,i da narodom vise niko ne moze manipulisati,pogotovo ne sacica bolesnika.:)

Ali zato Toma moze.:hahaha:

:p

Poslednja izmena:

Back