20. Međunarodni festival DANI ORGULJA – DIES ORGANORUM

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
271.402
11–18. oktobar 2020.
Katedrala Blažene Djevice Marije, Hadži Milentijeva 75 (ulaz iz Internacionalnih brigada 66)
YouTube kanal Kulturnog centra Beograda
– ulaz na sve koncerte je slobodan, a zbog ograničenog broja mesta potrebno je unapred rezervisati mesto-


Program jubilarnog 20. međunarodnog festivala „Dani orgulja“ zbog specifičnih uslova koje diktira pandemija činiće nastupi najužeg kruga dugogodišnjih saradnika i prijatelja festivala. Oni će inspirisani velikim Zaninovim orguljama u Katedrali Blažene Djevice Marije, predstaviti bogat program od renesanse do danas i lepotu zvuka raznolikih registara beogradske kraljice instrumenata (kako ih je Donata Premeru nazvala govoreći o programu Festivala 2008. godine).

Svi kulturni događaji u Beogradu se i dalje održavaju uz propisane epidemiološke mere za suzbijanje širenja virusa COVID-19, te je broj mesta za publiku u Katedrali Blažene Djevice Marije smanjen na 100.

Zbog ovih ograničenja, molimo Vas da svoje mesto rezervišete prijavom (naglasiti za koji koncert) na e-mail adresu lidija.maric@kcb.rs ili telefonom na 011 2622 058. Prijavljivanje je moguće do dana koncerta u 12 sati ili dok se mesta ne popune.
ostatak teksta na linku

https://www.kcb.org.rs/2020/10/20-medjunarodni-festival-dani-orgulja-dies-organorum/
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.