Poljakromantik1995
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
24 mart 1999-24 mart 2019 20 godisnjica zlocina pocinjenog nad srpskim narodom . 24 mart 1999 ,imao sam tada 4 godina i jedan mesec.Spavao sam mirno,nisam bio svestan ,da 1500/2000 kilometara dalje na jugu Evrope dogadja se prava tragedija .Od ovog dana ,do zavrsetka bombardovanja Srbije 20 juna 1999 SAD sa svojim saveznicima svakodnevno pravio je zverski pokolj srpskog civilnog stanovinstva ,tokom kojeg ginuli su uglavnom mladi muskarci ,zene i deca. Zbog cega ovo sve se dogodilo? Odgovor jeste jednostavan. Srpski narod ,demonizovan od strane plaćenih medija ,koje su koristile prljave lazi u svom cilju ,je bio jedna od poslednjih tvrdjava normalnosti u Evropi . Moj ćale,pre ,gledajući u TV neki americki film pre par godina ,rekao je : ,, Ranije sam verovao u ovo ,sto ovde pokazuju . Sada znam ,svestan sam ,da je srpski narod bio zrtva propagande ,a jedan od razloga,zbog cega oni zele da uniste Srbe je ovo da vole svoju otacbinu i jos uvek imaju svoj sistem vrednosti ‘’ . Neću da sporim ,sto u nekom delu ucestvovao sam u promeni svesti svog oca,jer poceo sam da se bunim protiv otcepljenja Kosova i Metohije od Srbije u 2013 godini. Zbog cega poceo sam da podrzavam Srbe? Uglavnom-zahvalajuci internetu .Zbog njega nasao sam informacije /podatke,koje su se mnogo razlikovale od onoga,sto covek mogao je da cuje u zvanicnim prenosu.Poceo sam da citam o zlodelima UCK nad srpskim narodom i Kosovu kao kolevci srpskog naroda.Onda sam shvatio sve-prevarili su mene. 78 dana devastacije i unistavanja Srbije –lepe drzave ,ubijanja civilnog stanovinstva. Crnogorci predali se posle 13 dana( ne osudjujem ovo ,jer niko ko nije ovo preziveo,ne moze da zamisli,koje pakao su bombardovanja) ,a Srbi su jos 65 dana trpeli napade krvolocnih zveri iza okeana . Govoreći iskreno ,niko nije u stanju da zamisli sta su preziveli ovi ljudi ,ukljucajuci i mene. Zasto niko nije osudio pocinjoce ovog genocida?Svako ko je ucestvovao u ovom zlodelu je ratni zlocinac.Da li ćemo nekada docekati trenutak ,kada će biti pocinjoci osudjeni ? Amerika ,koja uvek se predstavlja kao branilac celoga sveta od radikalnog islama,zapravo omogućila je terroristima sa UCK gradjenje velikoj Albaniji ,dajući njima zeleno svetlo.Efekat americke politike i americke podrske ,,vojnicima’’ UCK je bio rat na Tetovu 2001 i pogrom srpskih civila u 2004 godina. Zato ,dok sam ziv ,ću traziti ovo ,da svako ,ko je kriv tragediji srpskog naroda bude osudjen . Nije za mene bitno ,da li je ovo americki bombarder ,ili poljski /nemacki /francuski politicar ,koji ima krv nevinog srpskog naroda na rukama. Zato treba napraviti tribunal/sud ,koji će da osudi sve ove zlocince,koji su imali bilo koje veze sa tragedijom srpskog naroda. Srbi imaju pravu za odstetu ,jer su bili hranjeni osiromasnjenim urijanumom ,jer svako ,ko se nalazi na prostorima njegovog dejstva moze da ima ozbiljne probleme sa zdravljem . Doslo je vreme ,da se napokon zavrsi prljavu anti-srpsku propagandu u novinama. Ako politicari imaju barem par % casti ,neka povuce i poniste priznanje samozvane Kosovske republike. Siguran sam ,da nisu oni slepi i vide ,da sve vise i vise mladi Poljaci podrzavaju Srbe,jer imaju u kući internet i svako może da nadje neizmanipulisane podatke u internetu ,zato i mladi sve manje veruju u antisrpske lazi. Zavrsavajući,moram da napisem svoje zakljucke ,koje su zapravo poenta svega ovoga,sto sam gore napisao. -Bombardovanja Srbije i Crne Gore jesu genocid ,i treba osuditi pocinjoce ovog zlocina. - Kosovo i Metohija su kolevka srpske drzavnosti ,isto kao sto su Gniezno,Poznań ,cak i Kraków ,kolevka poljske drzavnosti. Ziveo Srpski narod,neka zrtve bombardovanja pocivaju u miru !!!!