20 godina od ubistva premijera Djindjica

Verulović je jedini čovek koji nije zakazao i za koga se može reći da je čist , jedini koji se nije izmakao kada došlo do atentata. Popio je metak gde su mu prosuli creva. . Njegovo svedočenje je verodostojno upravo zbog toga što je iskreno, bez zadnjih namera i svrstavanje uz neke klanove bliske atentatorima. Jer da je bio blizak atentatorima ne bi popio metak koji ga umalo nije koštao glave. Drugi razlog Verulovićeve verodostojnosti jeste zato što je nekoliko godina pre atentata sa Đinđićem provodio po čitav dan . On zna svaku tajnu u vezi Đinđića , zna gde je pišao, gde i šta jede , da li ima šuljeve , ljubavnicu ili ljubavnika , s kim se sastajao, ko mu je pretio , bukvalno sve.
No na tvoje pitanje mogu odgovoriti da kada sve drugo zakaže nema šanse da neposredno obezbeđenje može spasiti metu atentata , ne postoji ni jedan čovek koji rukama može da hvata snajperska zrna koliko god bio obučen. A zašto sve ostalo nije funkcionisalo sam Verulović daje odgovor ; zato što je postojalo rasulo koje je kako on tvrdi po svemu sudeći bilo planirano a to ni naknadno niko od bezbedonosnih službi nije istražio.
Svi su iz obezbeđenja zakazali.
 
Nisu zakazali već bili plaćeni da zakažu...kao i svi ostali...pogasili kamere za lovu,okrenuli glavu za lovu,sve to plaćeno da on strada...Pa mu klizeci uleteli na fudbalu na kopaoniku beše?Usporiše mu kretanje da ga lakše ubiju jer mu nogu povrediše.Slučajno?Naravno da ne.Čeda pobeže pre atentata,Beba se folirao....nigde ga sada ...najlakše se strada od svojih bližnjih...
Toga se u zivotu treba čuvati.
 
Ključni momenat njegovog uklanjanja je bio povlačenja službenog obezbeđenja koje pruža DB. Veruović je bio Đinđićev prijatelj i telohranitelj iz vremena pre dolaska na vlast i on nije mogao apsolutno ništa da uradi, za razliku od službenog obezbeđenja. Da ono nije povučeno, atentata ne bi ni bilo.
 
Zasto zbog cega je ubijen Djindjic?Milion odgovora bez pravog odgovora.Ko je bio taj čovek?
Licno sam misljenja da on nije ubijen iz gepratove 14 vec iz rusevina zgrade koja se u to vreme radila i rekonstruisala.Zgrada koju dvoriste deli od ulaza gde ubijen.
Ali ko god da ga je ubio ko stoji iza toga?
Đinđića su ubili amerikanci i domaći izdajnici koji su danas na vlasti.
 
Nikakva greota...
Onolike pare na računima...
Tudje kuće...

MnIk9kqTURBXy85ZGIyMGVjNTg4Yjk3ODE5Yzk1NTJmMDIyYTc3Njg4Zi5qcGVnkZMCzQSwAN4AAaEwAQ
 
Zasto zbog cega je ubijen Djindjic?Milion odgovora bez pravog odgovora.Ko je bio taj čovek?
Licno sam misljenja da on nije ubijen iz gepratove 14 vec iz rusevina zgrade koja se u to vreme radila i rekonstruisala.Zgrada koju dvoriste deli od ulaza gde ubijen.
Ali ko god da ga je ubio ko stoji iza toga?
Zašto je ubijen saznaćemo onog dana kada se uvaži prvi inforenzičarski izveštaj zbog kog su degradirani mnogi profesionalci samo da bi se naštampala američka verzija... i izgradio sud samo za taj slučaj ..
 
Jesi ti pročitao ovo što si okačio?
Pa ovde se upravo negira da je pozivao na bombardovanje,da je sve izvučeno iz konteksta.

I da ... lažeš da si čuo, mogao si samo da pročitaš. Pošto je sporna izjava data novinama.
A preneli su je domaći mediji kako njima odgovara i tadašnjim vlastodrscima.
 

Back
Top