Poli46
Stara legenda
- Poruka
- 80.417
Ja sam mala curica.
Tek do kraja godine punim 10 godina.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sve sve samo ne cevapi da ne padne krvca vrelaI niko nista da odgovori!A zauzeo sam mesto za upisivanje!
![]()
Mi svi ovde mjaučemo, kevćemo, galamimo a ko ribe smo tihi...Mozda da racunamo kao pocetak prvu javnu poruku nekog clana, sto je bilo 1.5.2003:
https://forum.krstarica.com/threads/za-pocetak-evo-jedan-dobar-vic.63/
da, da.........cela jedna generacija je nastala u medjuvremenu.Mislim da je pre nekoliko dana bilo 20 godina postojanja ovog Foruma ali nigde niko nije pisao o ovome
Srecan rodjendan forume![]()
A najpametnija od sve dece...Ja sam mala curica.
![]()
Ovo si dobro rekao...NA ZAPADU su sa ICQ-u stigli do FB/Vibera
a ovde, otvoriš forum, na njemu i završiš...
ej gde je Zapad a gde smo mi...
da nam nije domaće kurcobolje za sve što radimo sem kad nama zatreba...
da me ne optiuže kako kvarim jubilej, ali jedino na ovom forumu kad god udariš na stereotipe, obavezno se jedini javi dokoni ekstrem koji potvrdi pravilo kratkim komentarom čudjenja...Ovo si dobro rekao...
Ima nas i međusvetovima...
Mnogo ih je više nego nas. Unikatniji smo samo po tome...
Whatsapp si zaboravio...
Dokoni ekstrem koji se navukao na krstaricu...da me ne optiuže kako kvarim jubilej, ali jedino na ovom forumu kad god udariš na stereotipe, obavezno se jedini javi dokoni ekstrem koji potvrdi pravilo kratkim komentarom čudjenja...
I ako može na administrativnu, molim vashoce li biti neke polutke ili pilici preko sindikata
da se upisem![]()