Daka
Zainteresovan član
- Poruka
- 342
Mislim da je pre nekoliko dana bilo 20 godina postojanja ovog Foruma ali nigde niko nije pisao o ovome
Srecan rodjendan forume
Srecan rodjendan forume
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E u šta si ti godine sprcoSećam se tog dana kada sam se i ja registrovao....
Честитке!Mislim da je pre nekoliko dana bilo 20 godina postojanja ovog Foruma ali nigde niko nije pisao o ovome
Srecan rodjendan forume
Dogodine ćeš dobiti sat za 20 godina stažaЧеститке!
Ја сам на овом форуму 19 година. Леп поздрав свима.
Takodje, od 1.1.2004. Ko bi rekao da cu imati taj kontinuitet kada sam se sa 17 godina registrovao.Честитке!
Ја сам на овом форуму 19 година. Леп поздрав свима.
Posto je vlasnik ostavio komentar na ovoj temi eto prilike da apelujemo na njega da nagradi najvernije i najstarije clanove.Dogodine ćeš dobiti sat za 20 godina staža
Dobra idejaPosto je vlasnik ostavio komentar na ovoj temi eto prilike da apelujemo na njega da nagradi najvernije i najstarije clanove.
Za punoletstvo uvek mora da padne poklon.Dobra ideja
Evo ja još malo pa ću biti punoletan na forumu
Jes' valaZa punoletstvo uvek mora da padne poklon.
Inace, voleo bih da znam koliko forum ima aktivnih forumasa (da pisu barem jednom nedeljno) i koliko poruka dnevno se napise. Takodje, grafikon koji pokazuje broj poruka u ovih 20 godina, tj. kako se krece godisnje. Medjutim, verujem da je ovo tajna za nas obicne smrtnike.
I ja bih voleo da mi je manji (broj poruka). Ne sviđa mi se ideja da skupljam na desetine hiljada poruka pišući bezveze.Jes' vala
Kad vidim neke, tri godine na forumu a ispisali po 50k poruka, pitam se da li da se ubedačim što mi je tako mali (broj poruka) ili da budem srećan što imam nešto realnog života.
I niko nista da odgovori! A zauzeo sam mesto za upisivanje!hoce li biti neke polutke ili pilici preko sindikata
da se upisem