2 Pitanja

Dupont

Domaćin
Poruka
4.644
1)
Da li je ova karta dobra i cemu sluzi(imam sanse da je jeftino kupim):
http://www.itsvet.com/proizvod/sapphire-ati-firepro-v8750-2gb-gddr5/comp_comp_vga/130/2518

2)
Vodeno hladjenje za Graficku....mislim...da li mi je potreban jos neki "deo" ili samo ono sto je na grafickoj...ustvari da li mi je dovoljno samo ovo da bih mogao da hladim graficku ili jos nesto:

23518.jpg

ako ne znaš čemu bi ti služila ipak pazari
ja bi otišo u strahinjića bana na kafu
stavio bi je na sto
i onda se ribe lože

:hahaha::hahaha::ok: Dobra ti je ova....
Ne ozbiljno pitam...vidim da je neka Profi karta al" me cisto zanima da li moze recimo da zameni neku ATI 5870 po specifikacijama....a za 120-150 "ojra" bi mogao da je pazarim...a kosta ......???Mislim da se za te pare isplati,a?

U jesi mator boga mu :D
pa ostavi bre ovake stavri za decu da prze..msm graficka od 8000 dolara..:lol:
sto se tice vodenog, moras da trazis blok koji ide na odg. kartu..a kolko znam uz blok dobijas i nosac..

U jesi mator boga mu :D
pa ostavi bre ovake stavri za decu da prze..msm graficka od 8000 dolara..:lol:
sto se tice vodenog, moras da trazis blok koji ide na odg. kartu..a kolko znam uz blok dobijas i nosac..

Ma gde mator...sad sam u najboljoj "priplodnoj" :per: kondiciji...
Pa ti vec znas da ja ne igram igrice (ustvari da budem iskren nikada me nisu zanimale),tako da mi graficka uopste nije ni potrebna...evo prodajem ove moje 2 Ati 4870 pa planiram da kupim nesto bolje sebi tipa 5870 ili 6950....znam sad ces se pitati sta ce mi kada ne igram igrice....eto tako...volim kada mi je PC sredjen i kad imam dobre i kvalitetne hardvere...najvise volim (smejaces se) miseve...imam ih 7 komada trenutno(ako ne racunamo jos 3 sto su mi na PC-u u Srbiji)....i to sve Logitech....MX1100,2x MX Air,2x Perfomance,MK710,G9X....yebes budalu,a?:lol:

Tako ti je to prijatelju kad covek "omatori"...postaje kao dete....videces... :mrgreen:

Koji "blok"?Koji nosac?Nista ti ja tu ne razumem... :rumenko:

hhaha xd
Blok ti je ovaj metal kroz koji ide voda, a nosac ti je metal koji pricvrscuje to za kartu..i to bi trebalo da ide u kompletu ;)

Nismo se dobro razumeli,al" nije ni cudo kad nisam dobro objasnio :dash:

Da li mi je potrebna "pumpa" i "radijator" i jos nesto ili mogu samo ovaj blok da stavim na kartu i da "furam"....mislim da li mi je potreban "komplet vodenog hladjenja" ili samo ovaj deo.....kapiram da voda mora odnekud da dolazi i izlazi iz ovog bloka (tela) za graficku....Kao recimo vodeno hladjenje za CPU....tu ima recimo "vise" delova...Da li si me sad razumeo?
Primer za CPU:
854_0.jpg

Ево,да ти и ја напишем нешто,пошто имам пар муштерија као што си ти који плаћају и скоро да не питају шта кошта.Купи све што ти се свиђа под условом да није испљувано као некомпатибилно и технолошки недорађено.Ова карта је вероватно за 3д моделирање и рендеринг и питање је како ће радити са игрицама и мултимедијом.Ја бих радије на твом месту склапао једрењаке или авионе.

Ево,да ти и ја напишем нешто,пошто имам пар муштерија као што си ти који плаћају и скоро да не питају шта кошта.Купи све што ти се свиђа под условом да није испљувано као некомпатибилно и технолошки недорађено.Ова карта је вероватно за 3д моделирање и рендеринг и питање је како ће радити са игрицама и мултимедијом.Ја бих радије на твом месту склапао једрењаке или авионе.

Sad zavisi prijatelju...kako ko gleda na sve to...tebi je to mozda "smesno" iz tvog aspekta...dok je meni "smesno" iz mog...i tako u nedogled.... :)

Nismo se dobro razumeli,al" nije ni cudo kad nisam dobro objasnio :dash:

Da li mi je potrebna "pumpa" i "radijator" i jos nesto ili mogu samo ovaj blok da stavim na kartu i da "furam"....mislim da li mi je potreban "komplet vodenog hladjenja" ili samo ovaj deo.....kapiram da voda mora odnekud da dolazi i izlazi iz ovog bloka (tela) za graficku....Kao recimo vodeno hladjenje za CPU....tu ima recimo "vise" delova...Da li si me sad razumeo?
Primer za CPU:
854_0.jpg

Kupi ...SVE ŠTO JE PRIKAZANO NA SLICI....( i možda još jedan hladnjak + tri ventilatora +brze ventile )....a za dodatnu elektroniku i napajanje ...JA ...ću ti dati šeme i ostale informacije....;)

Sada nam još reci kakvu imaš mašinu spram ove karte i šta ćeš najzahtjevnije za ovu kartu ti pokrenuti.....Da ne bude kao sa mojim prijateljom. "Kupi mi najbolju kartu koja postoji u tamo nekoj prodavnici..Šta djeca igraju, ma igraju online igrice..."

Sada nam još reci kakvu imaš mašinu spram ove karte i šta ćeš najzahtjevnije za ovu kartu ti pokrenuti.....Da ne bude kao sa mojim prijateljom. "Kupi mi najbolju kartu koja postoji u tamo nekoj prodavnici..Šta djeca igraju, ma igraju online igrice..."

Kao prvo sto bi ti ja to rekao :eek:
Kao drugo kakve veze ima ako bi kojim slucajem i kupio tu kartu....ako je cena "DRASTICNO" manja od cene u prodavnici sto da covek ne uzme sebi tako nesto?Zar je ti ne bi kupio za 150 "ojra"?
I kao trece:ako covek moze sebi nesto u zivotu da "priusti",a neko to ne moze,ne bi taj drugi trebao da oseca ni trenutak ljubomore,pogotovo ako mu o toj kupovini saopsti neko iz "virtuelnog" sveta.....kapiras?

Poslednja izmena:
Kao drugo kakve veze ima ako bi kojim slucajem i kupio tu kartu....ako je cena "DRASTICNO" manja od cene u prodavnici sto da covek ne uzme sebi tako nesto?Zar je ti ne bi kupio za 150 "ojra"?
I kao trece:ako covek moze sebi nesto u zivotu da "priusti",a neko to ne moze,ne bi taj drugi trebao da oseca ni trenutak ljubomore,pogotovo ako mu o toj kupovini saopsti neko iz "virtuelnog" sveta.....kapiras?

SVAKA ČAST :ok:

Važno je sačuvati ono dobro u sebi i imati poverenja u sebe. Samo tako čovek može gledati napred, biti zdrav, koristiti sebi i drugima.

Испрђавање, као по обичају! Шта друго од њега и очекивати. :thumbdown:

Kako ti ja samo smetam u zivotu,a?Sto si bre toliko ljubomoran,a?Ljubomora je strah da neko ima nesto vrednije od vas, ili da neko vama drag uvazava nekoga vise nego vas.Ljubomore se ne mozemo osloboditi svesnom odlukom ili samokontrolom. Jedini nacin da je se resimo je da zavolimo sami sebe...zato prijatelju pokusaj da se samokontrolises...i uspeces,veruj mi....merilo uspeha je ljubomora nezadovoljnog
Yebote ja pitao da li se isplati da kupim kartu a "neki" utripovali svasta nesto.....ja vas ljudi ne razumem...pa zar po vama niko ne sme da vozi mercedesa....samo jugo ili najvise fiat punto....ma ok.....uzecu pentijum 2 sa 400mhz ako ce vam to ublaziti bol...inace ne znam kako drugacije da vam pomognem...treba pozajmica?Javite se na pp.....

pozz...

Poslednja izmena:
Kako ti ja samo smetam u zivotu,a?Sto si bre toliko ljubomoran,a?Ljubomora je strah da neko ima nesto vrednije od vas, ili da neko vama drag uvazava nekoga vise nego vas.Ljubomore se ne mozemo osloboditi svesnom odlukom ili samokontrolom. Jedini nacin da je se resimo je da zavolimo sami sebe...zato prijatelju pokusaj da se samokontrolises...i uspeces,veruj mi....merilo uspeha je ljubomora nezadovoljnog...
Могао би некада и сам нешто у глави да смислиш шта ћеш да кажеш, а не само да цитираш оно што су други написали у Вукајлији!

> http://vukajlija.com/ljubomora?strana=3

Ljubomora - Toliko koriscena i izlizana rec da je danas izgubila na znacaju.
U velikoj meri je mozete cuti od odredjene vrste ljudi, koje ne bih mogao ni da definisem, uglavnom zvuce kao pokvarene ploce tvrdeci kako su svi zivi oko njih ljubomorni!
Ма бре "вози" која 'оћеш кола, само НЕМОЈ да им мењаш СВАКОГ МЕСЕЦА уље, гуме, фелне, раткапне, седишта... итд., само зато што си болесно увртео у глави да то тако треба, да имаш чиме да се хвалиш и да је то cool! :dash:

Drugim rečima...AKO TI NEŠTO NIJE PRAVO...SAM SI ZA TO KRIV...;)

IMA NAS RAZNIH.....neki se ..HVALE....neki ..NE....neki ...SEBE DIŽU U NEBESA.....neki ...DRUGE HVALE....;)

U ovom ...VIRTUELNOM SVETU...gde...CARUJU SAMO SLOVA....možeš da budeš ...SVE ŠTO POŽELIŠ....i...PROSJAK....i...CAR..... Već ...ŠTA TI TREBA...i kako želiš ...DA TE VIDE...;)

ZATO....NE OBAZIRITE SE NA TO...:ok:.

Nisam ja čovječe ljubomoran jer jednostavno nisam bolestan za tim stvarima....U ovom virtuelnom svijetu bilo je njih i sa većim apetitima...u stvarnom životi pas ih nije imao za šta ugrist...Tako da ti u ovom virtuelnom svijetu možeš naći i bolju kartu i postavit je ovdje...

Drugim rečima...AKO TI NEŠTO NIJE PRAVO...SAM SI ZA TO KRIV...;)

IMA NAS RAZNIH.....neki se ..HVALE....neki ..NE....neki ...SEBE DIŽU U NEBESA.....neki ...DRUGE HVALE....;)

U ovom ...VIRTUELNOM SVETU...gde...CARUJU SAMO SLOVA....možeš da budeš ...SVE ŠTO POŽELIŠ....i...PROSJAK....i...CAR..... Već ...ŠTA TI TREBA...i kako želiš ...DA TE VIDE...;)

ZATO....NE OBAZIRITE SE NA TO...:ok:.

Manje-više, slažem se.....U ovom virtuelnom svijetu mnogi se predstavljaju onakvim kakvi bi htjeli da budu....

Back