2 PITANJA NA BRZNU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
R

Rasta

Gost
1.Jel ste culi kad je ona kokoska sa pinka rekla u bg nam dolazi "FABRIC" ENEMY?
2.I jel ste videli one debile na tashu?Mislim na ok band.koliko se ljudi lozi..ne verujem...

Rasta:
1.Jel ste culi kad je ona kokoska sa pinka rekla u bg nam dolazi "FABRIC" ENEMY?
2.I jel ste videli one debile na tashu?Mislim na ok band.koliko se ljudi lozi..ne verujem...
Hahaha ;) FABRIC ENEMY ;)) nisam to cula...ali sam sad procitala...to je uistinu veoma tuzno...ali dobro..bas sam se nasmejala
2.nazalost sam ih videla jer su se vec okupljali oko 19 a to je pored moje gimnazije,a i cula sam ih..jer zivim blizu stadiona ;(

JaH_G|rL:
Rasta:
Hahaha ;) FABRIC ENEMY ;)) nisam to cula...ali sam sad procitala...to je uistinu veoma tuzno...ali dobro..bas sam se nasmejala
2.nazalost sam ih videla jer su se vec okupljali oko 19 a to je pored moje gimnazije,a i cula sam ih..jer zivim blizu stadiona ;(
1. nisam cula 8)
2. isti slucaj :wink:

wild_child:
A znate sta je jedna novinarka izzjavila posle Purple koncerta...da su publiku zabavljali IAN DILLAN i Purple...sramota
Dobro je sto tako nesto nisam cuo posle koncerta...
Ustvari dobro je sto ne gledam TV...

Ma mozda voli Dillan Dog-a pa joj je to ime bilo u glavi :)
Ajde to nego ono zabavljali, pa nisu oni neki cirkus, strasno :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back