- Poruka
- 23.453
Иначе величина Ватре пакла је толика, да ће читаво Сунце такође бити убачено у њу
и то као да је само каменчић. А знамо која је величина Сунца наспрам величине Земље.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 Million Ethnic Muslims Convert From Islam To Russian Orthodox Christianity
According to reports in the last 20 years in Russia, 2,000,000 ethnic Muslims people have left Islam since the fall of the Soviet Union in 1990s. In the same period it is believe only 2,000 to 5,000 ethnic Russians converted to Islam.
While various Muslim sources claim that Islam is the fastest growing religion in Russia and that ethnic Russians are converting to Islam in large numbers, Roman Silantyev, the executive secretary of the Interreligious Council of Russia denounces this as a myth.
Silantyev states that in recent years more than two million people from various ethnic Muslim backgrounds including Tatar, Azeri, Ingush, Kazakh, etc. have converted from Islam to Orthodox Christianity in Russia, while the number of ethnic Russians who have converted to Islam is between two thousand and five thousand.
http://muslimeurope.com/2-million-e...rom-islam-to-russian-orthodox-christianity-2/
U poslednjih 20 godina u Rusiji je preko DVA MILIONA nekadasnjih muslimana primilo pravoslavlje dok je u istom periodu od 2000 do 5000 Rusa primilo Islam!
Najvise njih su Tatari, Azeri, Ingusi i Kazaci....
ZIVELO PRAVOSLAVLJE!
Ne vjerujem da ce Ruski muslimani da predju u Krscanstvo jer mislim da je ova vijest neka vrsta Krscanske propgande i da muslimani imaju tamo veoma jaku vjeru i da se kao prvo treba napraviti Dzamija u Moskvi i da muslimani budu zadovoljni.Inace vjerujem da ce muslimani u Rusiji opostati sa svojom vjerom i da ce se glas Ezana cuti sa minareta i da ce muslimani ici u Dzamiju da klanjaju i da se mole Allahu.
И шта је ту добро?
ma svi ti sto zive po moskvi mingo su vec krsteni
videli oni da je islam lazna religija a muhamed lazni prorok i prevarant
kazi mi jedno cudo bozije koje je izveo muhamed?
nema ga
Вас треба лансирати за меку..па да нам се јавиш..из меке..пренесеш утиске!Naravno.Nama muslimanima je zabranjeno da cestitamo Krscanima Bozic jer ono sto propovjedaju Krscani da je Bog zaceo Isusa je cista suprotnost od ucenja Islama i zato muslimani vjeruju da je Isus obican covjek i da nije zacet od Boga jer Bogu ne trebaju sinovi jer to je mnogobostvo a Islam objasnjava da je Allah stvorio Hazreti Isaa a.s. od zemlje kao i Adema .a.s. i Havu a.s. i da je puhnuo svoj duh u njega i poslao ga preko Meleka (Andjela Gabriela) Mariji to jest Merjemi a.s.Tu znaci nema bezgrijesnog zaceca niti je Marija bila trudna nego su joj Anfjeli ostavili Isusa u kolijevci i zakljucujemo da je Isus stvoren kao i prvi ljudi Adam i Eva.Znaci Isus je obican covjek i Bozji rob.
Zato je nama zabranjeno da vam cestitamo Bozic jer je u suprotnosti sa Islamom.
Mi muslimani volimo da zivimo u Mekku i volio bih da zivim u Saudijskoj Arabiji ali duznost mi je kao muslimana da ucim o Dzihadu i da sprovodim Dzihad u teritoriji gdje sada zivim.Mozda kad ostarim cu otici u Mekku da zivim ali ja sam na Balkanu i zelim da vodim Dzihad kako bi muslimani bolje zivjeli.
Kad govorim o Dzihadu onda govorim o jednoj Islamskoj duznosti.Dzihad je obrambeni rat i ne vidim cega se plasite kad govorim o Dzihadu?Inace nemam nista protiv Krscana i zelim da zive dobro sa muslimanima ali ne dozvoljavam da mi neka dira Palestinu i ne dozvoljavam da neko ubija muslimane.Kazem vam nemam nista protiv Krscana i Zidova.
A kad bi vodio Džihad protiv ovoga:
BMPT, šasija T-72, kompozitno-aktivni oklop, 2x30mm top, 1x7.62mm mitraljez, 2x30mm bacač granata, 2x130mm Ataka protivoklopni projektili...to bi Srbiji leglo ko budali šamar.
pa dobro je sto sve vise ljudi u rusiji uvidja da nema spasenja duse bez Pravoslavlja
Kopti nemaju prava traziti svoju drzavu jer oni zive u Islamskoj drzavi.Zabranjeno je muslimanima da daju teritoriju za Krscane jer muslimani imaju Egipat i oni zele da zive dobro sa svima.Niko ne ugrozava Kopte i svi su osudili dogadjaj u Aleksandriji pa cak i Saudijski muftija.