2 CEPELINA DAČIĆU I JEDAN ŠUNATOVCU ZA 27,8 MILIONA EVRA.

Watchman

Buduća legenda
Poruka
35.420
Platimo 27,8 miliona i dobijemo tri dirižabla!

Glavni pregovarač Vlade Srbije za smanjenje štete nastale zakupom satelita od izraelske firme „Imidžsat internešnel“ Borislav Stefanović izjavio je juče da će Srbija do početka februara 2011. godine morati da plati 27,8 miliona evra zbog sklapanja štetnog i protivpravnog ugovora, koji je potpisao bivši ministar odbrane Prvoslav Davinić.

- Do te sume se došlo nakon teških pregovora sa izraelskom kompanijom, koja će da nam ustupi opremu u vidu poklona, i to 500 satelitskih snimaka na lokacijama koje budu u interesu Republike Srbije u naredne dve godine i tri bespilotna dirižabla uz prateću opremu - rekao je Stefanović.
On je precizirao da će MUP dobiti dva, a Ministarstvo odbrane jedan dirižabl.
Stefanović je podsetio da je Srbija bila u lošoj pregovaračkoj poziciji jer je arbitraža u Londonu odlučila da smo dužni da isplatimo 40 miliona evra sa kamatama i da su se bili stekli uslovi za plenidbu naše pokretne i nepokretne imovine u inostranstvu.

- Izraelska firma je čak imala ponude da proda svoja potraživanja prema Srbiji od nekih agencija koje se bave naplatom dugovanja - rekao je Stefanović.
On je insistirao na tome da nam dirižabli i usluge satelitskih snimaka nisu prodati, već da je to poklon.

http://www.naslovi.net/2010-12-30/alo/platimo-27-8-miliona-i-dobijemo-tri-dirizabla/2228150

Iz pouzdanih izvora sam čuo da je Vlada, nakon učestalih kvarova aviona koje koriste državni funkcioneri, odlučila da kupi 3 cepelina i uštedi ozbiljna sredstva.
Cvetković i njegov tim prolaze ubrzani kurs letenja balonom, gde im se pridružio i predsednik Tadić koji i dalje ne može da veruje da ljudi iz ove perspektive izgledaju tako mali. :dash::dash::dash:
 
Eve ga - cim se pojavio nad Avganistanom odmah su ga oborili ...

article-1315308-0B5A2B47000005DC-923_634x324.jpg
 
- Meni je mnogo značajnije, i to ću na suđenju pokušati da dokažem, to što je bez osnova došlo do arbitraže, ko je odgovoran za to i ko je odgovoran što je ta arbitraža izgubljena. Prema mojim saznanjima, arbitraža je namerno izgubljena da bi neko od toga imao korist... Interesantno je i to zašto je izbegnut jedan još povoljniji dogovor jer su nam Izraelci ponudili usluge osmatranja satelitom po ceni od 14 do 17 miliona evra. Ja tvrdim da je Mlađan Dinkić kriv i za pokretanje arbitraže i za to što smo izgubili na arbitraži - tvrdi Davinić.

Која је штеточина тај Динкић. Надам се да ће једном завршити у затвору.
 
Budale koje skupo kostaju zemlju i narod , ajd da su ovako budale sami za sebe pa da se i nasmeje covek .

Te budale si ti doveo. S' kim si takav si.

A ja ću se tek smejati kada ih vidim sve na Terazijama, srećne i zadovoljne u svečanom prugastom robijaškom odelu sa masom svog naroda kako ih tapše po glavi i leđima ...... i kupa u pljuvački sa kanapčićom oko vrata i transparentom na plućima :

ovako prolazi svaka gomnara koja proda i uništi svoju državu ....

PS
*ebeš par desetina miliona evra kada su oni skrcali par stotina milijardi evra.
 
Poslednja izmena:

Back
Top