2,5 godine bez seksa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bad_Wolf

Elita
Poruka
21.932
Snezna_kraljica:
@ anakin:
ja (vise) ne insistiram na tome, vec ti to radis. :D Od kad to nisam pomenula? A i kad sam ranije pominjala to je bilo zato sto sam morala nekako da stavim do znanja da bih ZELELA da pricam o tome, ali da PRAKTICNOG POJMA o tome NEMAM ;)

Da, glava mi je puna sexa.
Ja ne zelim da ostajem nevina (niti mislim da je to merilo necije moralnosti...), zelim da se to vec jednom desi, ali nikako nije pravi trenutak. Za sebe ne mislim da sam asexualna i pocnem, yebacu se sve u sesnaest. :P

Ako me secanje ne vara - bila ona opsta tvoja smorologija oko skidanja tvoje nevinosti i bi to jednom, zar ne?! Ili sam bas toliko pogresna secanja?
 

gost 339460

Iskusan
Poruka
5.830
Ako ti tvoja nevinost,pricinjava toliko problema,a nemas osobu,koja ce ti okloniti nevinost,evo ti resenja.Mozes da odes u bilo koju privatnu kliniku.Prijavi se za
ginekolosko odeljenje.Ispricaj ginekologu sta je tvoj problem.Lekar specijalista,za odredjenu,ne veliku sumu novca,vrlo lako i bezbolno,uklonice ti himen.
Za vrlo krako vreme,koliko intervencija traje,resices se svog problema.Neces vise biti "nevina" i neces morati nikoga da molis,da ti "nevinost" skloni.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top