Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.227
Taman pohvalih post, a vi krenuste da ga unistavate... ccc...
marsovac:JOVANA77:ja moram biti iskrena i priznati da toliku pauzu nisam imala nikad. tako da ti nisam od pomoci.
jovana jovana,mnogo bre lazes.Pa siguran sam da barem minimum prvih 10 god svog zivota nisi imala sexa ili.![]()
Izvini inko marsovac nikada vise nece da kvari postove.jel moze.Incognito:Taman pohvalih post, a vi krenuste da ga unistavate... ccc...
d1:da li je ovako bolje...![]()
![]()
![]()
gazdaricin test 50 pitanja za sexualne experimentatorebubi:D1-a ko nikada nije-100 poena na gazdaricinom testu???
bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
Eh, ljudi moji pa sta vi radite od svojih mladih zivota...Anonymous:bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
Ti si amatermoj je rekord, tj. u oktobru ce biti 6 godina!!!!! Sta kazes na to, a!
![]()
Anonymous:bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
Ti si amatermoj je rekord, tj. u oktobru ce biti 6 godina!!!!! Sta kazes na to, a!
![]()
bubi:da,ali mislim da je neko(kao ja npr.)ko je duze apstinirao,skloniji zaljubljivanju,nego neko ko ima partnera;e to je ono sto me muci,a ne zelim izgubit glavu zbog seksa.Svakako hvala na ovome dosad,ohrabrujuce je
Pozz
Anonymous:bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
![]()
Gazdarica:Anonymous:bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
![]()
covece ......... a ja hteo da se "pohvalim" sa svojih godinu i po ....... ali sad sam zanemeo.
Profesor:Glupo je i jednu nedelju biti bez seksa a kamoli tako dugo, sta vi ljudi raditie pa je8ite se od tog vovek ne umire. Je8ite se iz potrebe i zadovoljstva a ne samo iz ljubavi...a ako ljubav dodje to je jos bolje...ali nikako ne bez seksa...
bubi:..da li ste se nasli u takvoj situaciji i sta mislite o tome?
bubi:tako je Keeper!;ali ja se slazem i sa profesorom,to je ljudska potreba koju treba zadovoljiti i ne treba se puno premisljati:voli me-ne voli me.
Mislim meni je sad tako svejedno posto sam vec prosla kroz ovaj period,ali za ubuduce :wink: