2,5 godine bez seksa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gost
d1:
da li je ovako bolje...
cutelaugh.gif
rotlaugh.gif
biggrinroll.gif

bolje hiihihihiiiiihiiiihiii
zagrcnuo se od hihihi

P

Profesor

Gost
Glupo je i jednu nedelju biti bez seksa a kamoli tako dugo, sta vi ljudi raditie pa je8ite se od tog vovek ne umire. Je8ite se iz potrebe i zadovoljstva a ne samo iz ljubavi...a ako ljubav dodje to je jos bolje...ali nikako ne bez seksa...

Keeper

Buduća legenda
Poruka
31.632
Profesor:
Glupo je i jednu nedelju biti bez seksa a kamoli tako dugo, sta vi ljudi raditie pa je8ite se od tog vovek ne umire. Je8ite se iz potrebe i zadovoljstva a ne samo iz ljubavi...a ako ljubav dodje to je jos bolje...ali nikako ne bez seksa...

oj, pacenika ... pa sex ti nije neka potreba (ako nisi zivotinja) a nije ni jedino zadovoljstvo u zivotu :wink: jednostavno ponekad dodjes u period kad ti se svidjaju druge stvari i uzivas u necem drugom ...
2jump.gif

B

bubi

Gost
tako je Keeper!;ali ja se slazem i sa profesorom,to je ljudska potreba koju treba zadovoljiti i ne treba se puno premisljati:voli me-ne voli me.
Mislim meni je sad tako svejedno posto sam vec prosla kroz ovaj period,ali za ubuduce :wink:

Keeper

Buduća legenda
Poruka
31.632
bubi:
tako je Keeper!;ali ja se slazem i sa profesorom,to je ljudska potreba koju treba zadovoljiti i ne treba se puno premisljati:voli me-ne voli me.
Mislim meni je sad tako svejedno posto sam vec prosla kroz ovaj period,ali za ubuduce :wink:

dobro, jest' ljudska potreba, ali to sve tako zavisi od coveka ..... sta ja znam, neko ima jake nagone pa mora :lol: a neko moze i da se premislja voli me-ne voli me, kao ja ... meni se vala nikud ne zuri kad me nista ne goni :wink: samo polako ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.