2,5 cm (HOT) sreće

_alk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWTJFN01EQV8vNGIyYTI5ODU0OGU4N2I4NjU1NzcyMjQyNWE...jpg

Listam pre neki dan kanale na TVu i slučajno se zadržah na nekoj lokalnoj televiziji
jer sam prepoznao jednog našeg seksologa koji deli savete na svim kanalima.
Odmah sam shvatio da mlada voditeljka insistira da on priča o dimenzijama penisa
a on kao za đavola preskače tu temu. U jednom trenutku mislim da mu je bilo dosta
i obrati joj se rečima:

- Gospođice nećete biti zadovoljni onim što ću vam reći, odnosno bićete nezadovojni
kada shvatite da ste do sada idealizovali pogrešne muškarce.

Ona i dalje insistira, kaže hoću istinu pa kakva god da je a oči joj kao žeravica.

Dobro kaže on ako već insistirate reći ću vam da za dobar orgazam učestvujete samo
sa prva dva santimetra vaše vagine a sve ostalo je prazan hod.
Znači, da me bolje razumete, sve što vas čini srećnom u seksu a zavisi od vaše vagine
nalazi se u njena prva dva santimetra.

- Da li ste me razumeli za dobar orgazam važnija je širina a ne dužina penisa.

More što se ona iznenadila nego sam i ja ostao bez teksta. Odmah sam se setio da od
momenta kada muškarac postane svestan svoje seksualnosi počinje da ga premerava.
Nisam znao ni jednog drugara a da se nije precizno hvalio svojom dužinom i u santimetrima
i milimetrima a neki i u metrima...

Ostade ona zbunjena, ja još više, te odmah upitah ženu:

- Gde ti je onaj šnajderski metar....
ceo život lažemo i mažemo a ne moramo...možda nekom sad padne kamen sa srca...

Poslednja izmena:
reći ću vam da za dobar orgazam učestvujete samo
Znači, da me bolje razumete, sve što vas čini srećnom u seksu a zavisi od vaše vagine

Da, ali najbolja stimulacija tih prvih dvaju santimetara je istezanjem pa se bolji efekat postiže ako je vagina kvalitetno istegnuta. To je glavni razlog zašto žene ogromnom većinom vole da budu odozgo, kaugrl ili kako se već zove - u tom položaju i oni srednji penisi uspevaju da postignu istezanje. Naravno ovo se odnosi na longitudinalno istezanje, dok je za cirkularno zaslužan prečnik tj. obim ili cirkumferencija penisa.

Da, ali najbolja stimulacija tih prvih dvaju santimetara je istezanjem pa se bolji efekat postiže ako je vagina kvalitetno istegnuta. To je glavni razlog zašto žene ogromnom većinom vole da budu odozgo, kaugrl ili kako se već zove - u tom položaju i oni srednji penisi uspevaju da postignu istezanje. Naravno ovo se odnosi na longitudinalno istezanje, dok je za cirkularno zaslužan prečnik tj. obim ili cirkumferencija penisa.

Vidim da si stručan objasni to malo jednostavnije,bež stručnih reči.

Pogledajte prilog 710355

Listam pre neki dan kanale na TVu i slučajno se zadržah na nekoj lokalnoj televiziji
Odmah sam shvatio da mlada voditeljka insistira da on priča o dimenzijama penisa
a on kao za đavola preskače tu temu. U jednom trenutku mislim da mu je bilo dosta
i obrati joj se rečima:

- Gospođice nećete biti zadovoljni onim što ću vam reći, odnosno bićete nezadovojni

Ona i dalje insistira, kaže hoću istinu pa kakva god da je a oči joj kao žeravica.

Dobro kaže on ako već insistirate reći ću vam da za dobar orgazam učestvujete samo

More što se ona iznenadila nego sam i ja ostao bez teksta. Odmah sam se setio da od
momenta kada muškarac postane svestan svoje seksualnosi počinje da ga premerava.
Nisam znao ni jednog drugara a da se nije precizno hvalio svojom dužinom i u santimetrima

To je tačno. Međutim, možda je prilikom penetracije sama senzacija da i dalje "klizi" unutra čini je stalno aktivnom. Mada, interesantno je to da devoja brže doživi orgazam uz malo pomoći prsta (prstiju). Možda upravo zato što se samo tih par centimetara non stop dodiruje.

Pogledajte prilog 710355

i obrati joj se rečima:

idi gledaj zadrugu!

@Mrkalj

Vidim ti si najstručniji među nama a meni neki odgovori nisu jasni
pa mi pojasni ako možeš. Skoro se kažu u Kliničkom centru pojavio
čovek bez penisa.Okupili se specijalisti svih fela da shvate zašto ga nema.
Kad uključiše one velike mašine one se oglasiše. Kažu ima penis
samo mu raste u kontra smeru. Čudo zar ne? Sad mi pojasni:

1. Da li je to zbog bombi sa osiromašenim uranijumom
2. Ili je ne daj Bože to on kresao sam sebe

Ja to nisam znao, pojasni malo vise...
Kao što sam naslov kaže, samo nekoliko centimetara (prvih) je osetljivo, ostalo ne. Kod klasičnog seksa, tokom penetracije, devojka osetina početku senzaciju, a onda oseti senzaciju dok ostatak penisa klizi unutra. Pa opet nazad. I treba joj vreme do orgazma tako. Međutim, kada koristiš prste,valjda znaš za termin fingerovati, onda se to daleko brže desi jer se ti igraš samo sa tih nekoliko centimetara koji su osetljivi. Isto je kao i kod muškarca. Samo je vrh osetljiv izuzetno, ostalo je mentalno zadovoljstvo.

@Mrkalj

Vidim ti si najstručniji među nama a meni neki odgovori nisu jasni
pa mi pojasni ako možeš. Skoro se kažu u Kliničkom centru pojavio
čovek bez penisa.Okupili se specijalisti svih fela da shvate zašto ga nema.
Kad uključiše one velike mašine one se oglasiše. Kažu ima penis
samo mu raste u kontra smeru. Čudo zar ne? Sad mi pojasni:

1. Da li je to zbog bombi sa osiromašenim uranijumom
2. Ili je ne daj Bože to on kresao sam sebe
3. Oće to od teranja šege s moderatorom.
Tačan je odgovor pod 3.

Kao što sam naslov kaže, samo nekoliko centimetara (prvih) je osetljivo, ostalo ne. Kod klasičnog seksa, tokom penetracije, devojka osetina početku senzaciju, a onda oseti senzaciju dok ostatak penisa klizi unutra. Pa opet nazad. I treba joj vreme do orgazma tako. Međutim, kada koristiš prste,valjda znaš za termin fingerovati, onda se to daleko brže desi jer se ti igraš samo sa tih nekoliko centimetara koji su osetljivi. Isto je kao i kod muškarca. Samo je vrh osetljiv izuzetno, ostalo je mentalno zadovoljstvo.

Ma nemoj, nisam znao za ovo mentalno. Koji vrh kod muškarca je osetljiv?

Back