- Poruka
- 59
Na koliko predjenih kilometara benzinac 190 mora da se radi a na koliko dizel?
To je najslabiji i najgori Mercedes i beži od njega! i od Mercedesa uopšte jer je većina bila na taksiju. Što se tiče kilometara to zavisi od održavanja i načina eksploatacije.Sikorsky:Na koliko predjenih kilometara benzinac 190 mora da se radi a na koliko dizel?
OK,relativno je ali pojasni.jomini:To je tako relativno....
na bih se složioZagor BG:To je najslabiji i najgori Mercedes i beži od njega! i od Mercedesa uopšte jer je većina bila na taksiju. Što se tiče kilometara to zavisi od održavanja i načina eksploatacije.
Pitaj nekog ko preko 20 godina servisira samo mercedese. Imam par majstora za mečke pa ako si iz Bgd mogu ti dati njihove adrese pa pitaj da im nebi pravio reklamu. Pozdrav!Sikorsky:OK,relativno je ali pojasni.
Nema tu neke filozofije. Uslovi u kojima je auto eksploatisan, kakav vozač je bio vlasnik, koliko njih je bilo vlasnik/vozač. Ovaj sipao ovo ulje, onaj ono. ovaj redovno servisirao, onaj neredovno.Sikorsky:OK,relativno je ali pojasni.
Zagor BG:To je najslabiji i najgori Mercedes i beži od njega! i od Mercedesa uopšte jer je većina bila na taksiju. Što se tiče kilometara to zavisi od održavanja i načina eksploatacije.
U pravu si totalno ali sam mislio u nekoj teoriji da su oba automobila isto kvalitetno odrzavana,sta bi bilo sa benzincem a sta sa dizelom na pola miliona?jomini:Nema tu neke filozofije. Uslovi u kojima je auto eksploatisan, kakav vozač je bio vlasnik, koliko njih je bilo vlasnik/vozač. Ovaj sipao ovo ulje, onaj ono. ovaj redovno servisirao, onaj neredovno.
Ne znam kako bih drugačije mogao da objasnim. Ali ovo si već znao.
Sikorsky:Na koliko predjenih kilometara benzinac 190 mora da se radi a na koliko dizel?
Zato sam i rekao Mercedes. Nisam ga poredio sa drugim automobilima. Taj model je pokušaj ove firme da približi svoje automobile kupcima sa plićim džepom.68Charger440:Neznam bas dali je najgori Mercedes, ali cak i da jeste - najgori Mercedes je i dalje bolji nego najbolja auta nekih kompanija.