Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Josh nevin?!Onda je vreme da se omrsish
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znala sam!
Nista mi nije cudno, zasto bi bilo.
Bolje da je izgubis u 20toj sa nekom koga volis i ikoga ces, ako nista drugo pamtititi kao "prvu", nego u 14toj ili 15toj kda neces ni znati sta radis.
Moguće da je još uvek sexsualno neorijentisan,odnosno gay ili ne.Moguće da je povučen,stidljiv,da ne zna ili nema hrabrosti da priđe devojci![]()
vreme ti da se zamonasis![]()
Josh nevin?!Onda je vreme da se omrsish
Nema veze,sushtina je tu,a to je da je vreme da se omrsishtotalno ste promasili temu
Ajde sada lepo ponowo procitajte uwodni post![]()
Tema nije o meni, niti sam ja newin
Poenta je u socioloskom razmatranju, i razlike izmedju kada kaze ema ja sam newina, i kada neki muskaratz je newin.
I dajte ponowo neke odgowore wezane za temu.
Ja uopšte tebe nisam pominjala niti sam promašila temu
Nema veze,sushtina je tu,a to je da je vreme da se omrsish![]()
Batice...krajnje je vreme da ****** nešto, inače će zastraniš...![]()
Da on torba ne bi pisao ovim hijeroglifima.nebitno oklen iskačemo, bitno je ša ti kažemo...jebbi...![]()
Pitaj onog itrnl drima, on zagovara nevinos' u cura od 30 godina. Koliko, otprilike, on ima. Ili bar tako kaže.Znaci stwarno nisam newin, i stwarno nije poenta u tome
Ok je shwatam,t rebam da hebem u prawu ste. Dugo nisam wetj 3 mesetza xD. I ok je slazem se. ALI! Posto sada ne mozemo to, mozemo barem razglabati o temi, i musko zenskim odnosima, i zasto je za zenu da je newina-super
a za muskartza=gay, zaostao![]()
hmm da u prawu si sorry, znaci po tebi kad je neko newin sa 19 godina=powucen ili gay ok hwala na odgoworu.![]()
Kako je to dirljivo
I ja sam počela da pišem na forumu sa nepunih 19![]()
Najlepše godine ovde ostavih
Ne sećam se ni šta sam radila pre.
Polagala vozački i upisivala fakultet. Hm... da li sam čitala neke knjige? Učila školu..... i tako.....živote qrvo
![]()
људи он нас З, са великим зZnaci stwarno nisam newin, i stwarno nije poenta u tome
Ok je shwatam,t rebam da hebem u prawu ste. Dugo nisam wetj 3 mesetza xD.![]()
Da li se tzeni to kod muskartza?
Widim owde neka emaa postawila kako je newina sa 20(waljda)i kao jako joj je zxao, pa sxta mislite kad je neko newin (musko) sa 19 ? think:
Zato sto razmisljas- ko muskaratz
Sad sam te tek skapirao, ti si stwarno musko bre. Samo si mnogo motjiniji muskaratz-zato sto imasx zensko telo
.
ti wi predwodnik nowe dinastije zxen0-muskaratza.
Batice...krajnje je vreme da ****** nešto, inače će zastraniš...![]()