19 godina a NEVIN!

Znala sam! :)
Nista mi nije cudno, zasto bi bilo.:confused:
Bolje da je izgubis u 20toj sa nekom koga volis i ikoga ces, ako nista drugo pamtititi kao "prvu", nego u 14toj ili 15toj kda neces ni znati sta radis.

Moguće da je još uvek sexsualno neorijentisan,odnosno gay ili ne.Moguće da je povučen,stidljiv,da ne zna ili nema hrabrosti da priđe devojci :confused:

vreme ti da se zamonasis :sad2:

Josh nevin?!Onda je vreme da se omrsish

totalno ste promasili temu z:D
Ajde sada lepo ponowo procitajte uwodni post :hahaha:
Tema nije o meni, niti sam ja newin :lol:
Poenta je u socioloskom razmatranju, i razlike izmedju kada kaze ema ja sam newina, i kada neki muskaratz je newin.
I dajte ponowo neke odgowore wezane za temu z:D.

Znaci stwarno nisam newin, i stwarno nije poenta u tome z:D
Ok je shwatam,t rebam da hebem u prawu ste. Dugo nisam wetj 3 mesetza xD. I ok je slazem se. ALI! Posto sada ne mozemo to, mozemo barem razglabati o temi, i musko zenskim odnosima, i zasto je za zenu da je newina-super
a za muskartza=gay, zaostao :D

Znaci stwarno nisam newin, i stwarno nije poenta u tome z:D
Ok je shwatam,t rebam da hebem u prawu ste. Dugo nisam wetj 3 mesetza xD. I ok je slazem se. ALI! Posto sada ne mozemo to, mozemo barem razglabati o temi, i musko zenskim odnosima, i zasto je za zenu da je newina-super
a za muskartza=gay, zaostao :D
Pitaj onog itrnl drima, on zagovara nevinos' u cura od 30 godina. Koliko, otprilike, on ima. Ili bar tako kaže.

:neutral:

Da li se tzeni to kod muskartza? :think:
Widim owde neka emaa postawila kako je newina sa 20(waljda) z:D i kao jako joj je zxao, pa sxta mislite kad je neko newin (musko) sa 19 ? think:

pa...
nije sramota.
sramota je lagati, varati, krasti i sl...
a biti nevin (musko) sa 19 je...pa, zanimljivo , na neki nacin.
i ako nesto cenim kod muskog sveta je to kad zele da izgube nevinost sa nekom koja im znaci, to je meni izuzetno.

Back