19 godina a NEVIN!

to je jako dirljiwo ali ne znam kakwe weze ima sa mnom z:D.
Ja sam inace bio na owom sranjetu od foruma sa 17 godina, tj Anita je bila z:D. I od 17 do 19 sam ostawio kupno 2 posta z:D.
tek sada sam nest poceo wishe da poswetjujem paznju forumu z:D.
Inace ni ja ne znam sta sam radio pre-werowatno nista kao i sada z:D
Pa i ja sam prckala po forumu pod raznim nick-ovima, od svinje do bradilka, ali to i ne uzimam kao istinsku posvećenost, nisu bili ni registrovani :rumenko: već baš ono što je prethodilo neposredno Lexi, tada sam dala dušu i guzicu ovom forumu i lupila pečat :neutral:

Sad, da li ćeš učiti iz mog iskustva ili nećeš ja ne bih umela da kažem unapred :heart:
Al sad bar kucam ko singerica :neutral:

Pa i ja sam prckala po forumu pod raznim nick-ovima, od svinje do bradilka, ali to i ne uzimam kao istinsku posvećenost, nisu bili ni registrovani :rumenko: već baš ono što je prethodilo neposredno Lexi, tada sam dala dušu i guzicu ovom forumu i lupila pečat :neutral:

Sad, da li ćeš učiti iz mog iskustva ili nećeš ja ne bih umela da kažem unapred :heart:
Al sad bar kucam ko singerica :neutral:

Pa sta da naucxim bre? z:D
Ne widim sta mogu da naucim iz te price lol

Brate ja nisam imao dewojku jedno 3 meseca z:D.
Moje misljenje se ne menja u skladu sa time, kada sam zadnji put imao sex, dewojku ili bilo sta z:D.
A i ne zelim da budem sa swakom dewojkom sa kojom imam priliku, mada to su uglawnom one dewojke od 15 godina z:D.

to je jako dirljiwo ali ne znam kakwe weze ima sa mnom z:D.
Ja sam inace bio na owom sranjetu od foruma sa 17 godina, tj Anita je bila z:D. I od 17 do 19 sam ostawio kupno 2 posta z:D.
tek sada sam nest poceo wishe da poswetjujem paznju forumu z:D.
Inace ni ja ne znam sta sam radio pre-werowatno nista kao i sada z:D

Još da naučiš da pišeš na srpskom, a ne na tom sranjetu od izmišljenog pubertetlijskog jezika....možda nešto jednog dana i kresneš.....
Ovako....NEMAŠ ŠANSE !

Da li se tzeni to kod muskartza? :think:
Widim owde neka emaa postawila kako je newina sa 20(waljda) z:D i kao jako joj je zxao, pa sxta mislite kad je neko newin (musko) sa 19 ? think:

Znala sam! :)
Nista mi nije cudno, zasto bi bilo.:confused:
Bolje da je izgubis u 20toj sa nekom koga volis i ikoga ces, ako nista drugo pamtititi kao "prvu", nego u 14toj ili 15toj kda neces ni znati sta radis.

Back