R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Znaci, to smrducka...8-)Opet si jeo povraćku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, to smrducka...8-)Opet si jeo povraćku?
bilo bi dobro da se malo raspitas i obavestis pre nego pocnes sa izlaganjem. kako bi se osecao da si 8 godina zatocen u enklavi udaljenoj oko 100km od prvog srpskog mesta? da li bi i dalje camio vodjen predjasnjim iskustvom ili bi pokusao da nesto promenis zarad sebe i drugih, ukoliko si odlucio da tu zivis i realno sagledavas situaciju????
boli me glava od tog patriotizma sa daljine.
Ti si zatocen 8 godina u enklavi udaljenoj 100km od prvog Srpskog mesta?
Mogao bi onda malo opsirnije da nam predocis situaciju i eventualan predlog kako da se stanje promeni, ha ?
A sta su tacno Srbi dobili neizlaskom na izbore?
nisam zatocena u enklavi, imala sam prilike da budem, ali ne i dovoljno snage da ostanem, tako da znam kako se ljudi osecaju jer sam osetila. upravo zbog toga ne osudjujem nikog ko se usudio da izadje na izbore i pokusa da nesto promeni. generealno stanje ne zavisi od pojedinca, vec vise politike. pojedinac moze da pokusa da sebi promeni zivot.
Šta misliš,kako je požuteo?Znaci, to smrducka...8-)
e ovo je tvoj maksimum!ops:ops:ops:
A tvoj nivo je septička jama.a kako onda chovek drugachije da odgovori stvoru
kazu "ne spushtaj se na taj nivo..."
a ako spushtanje izazove shlog ili srchku... onda je vredelo 8)
budimo realni... 8)
Jesi li pitao Tadica?
A zasto nece da potpise aneks koalicionog ugovora sa DSS i NS?!Jel to znaci da on ne zeli Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije?Preca mu je fotelja nego zemlja?Preca mu Ruzica od Sapera?