18 clanova DS glasalo na Kosovskim izborima u Gorazdevcu!

Izbore je raspisao UMNIK,ali se na tim izborima ne glasa za UMNIK,i ne daje se njemu legitimitet za te izbore!Nego se daje Hasimu Taciju,Ramusu Haradinaju...barem malo stida ...cisto da se vidi ljudskost:oops:,ili je kod vas bas sve za prodaju?!
Raspisao UMNIK,a Tadic rekao da se ne izlazi...a onda poturice i podguzne muve iz DSa trk na izbore,i to ne pojedinacno,nego organizovano!:lol:[/QUOTE]

bilo bi dobro da se malo raspitas i obavestis pre nego pocnes sa izlaganjem. kako bi se osecao da si 8 godina zatocen u enklavi udaljenoj oko 100km od prvog srpskog mesta? da li bi i dalje camio vodjen predjasnjim iskustvom ili bi pokusao da nesto promenis zarad sebe i drugih, ukoliko si odlucio da tu zivis i realno sagledavas situaciju????
boli me glava od tog patriotizma sa daljine.

bilo bi dobro da se malo raspitas i obavestis pre nego pocnes sa izlaganjem. kako bi se osecao da si 8 godina zatocen u enklavi udaljenoj oko 100km od prvog srpskog mesta? da li bi i dalje camio vodjen predjasnjim iskustvom ili bi pokusao da nesto promenis zarad sebe i drugih, ukoliko si odlucio da tu zivis i realno sagledavas situaciju????
boli me glava od tog patriotizma sa daljine.

Ti si zatocen 8 godina u enklavi udaljenoj 100km od prvog Srpskog mesta?
Mogao bi onda malo opsirnije da nam predocis situaciju i eventualan predlog kako da se stanje promeni, ha ?

Ti si zatocen 8 godina u enklavi udaljenoj 100km od prvog Srpskog mesta?
Mogao bi onda malo opsirnije da nam predocis situaciju i eventualan predlog kako da se stanje promeni, ha ?

nisam zatocena u enklavi, imala sam prilike da budem, ali ne i dovoljno snage da ostanem, tako da znam kako se ljudi osecaju jer sam osetila. upravo zbog toga ne osudjujem nikog ko se usudio da izadje na izbore i pokusa da nesto promeni. generealno stanje ne zavisi od pojedinca, vec vise politike. pojedinac moze da pokusa da sebi promeni zivot.

nisam zatocena u enklavi, imala sam prilike da budem, ali ne i dovoljno snage da ostanem, tako da znam kako se ljudi osecaju jer sam osetila. upravo zbog toga ne osudjujem nikog ko se usudio da izadje na izbore i pokusa da nesto promeni. generealno stanje ne zavisi od pojedinca, vec vise politike. pojedinac moze da pokusa da sebi promeni zivot.

dobro, znaci, bila si na Kosovu?
na koji nacin se moze promeniti bilo sta za Srbe na Kosovu izlaskom na izbore koje raspisuje 1/7 deo njihove zemlje?
da te podsetim, Kosovu i Metohiji je ukinuta autonomija.
Kosovo i Metohija su formalno pravno jos uvek deo Srbije koji je oruzanom intervencijom otet i okupiran od strane vecih i mocnijih drzava.
Kumanovski sporazum je posledica ucene koja je kao izbor imala fizicko unistenje civila na teritoriji Srbije te je samim tim pravno veoma nestabilan.
Mozes li da mi objasnis kako je to izlazak na izbore koje je raspisao fakticki okupator pozitivan napredak za Srbe na Kosovu i sta oni mogu dobiti tim izborima?
da li je to mesto u parlamentu? koliki uticaj u odlucivanju ce imati u odnosu na okupatora?
pozitivna strana za siptare teroriste i okupatora je davanje legitimiteta trenutnoj situaciji i jos bitnija stvar je predstavljanje svetu teorije da Srbi na Kosovu zele da zive na okupiranoj teritoriji gde se njihova gradjanska prava ne postuju, gde se njihove svetinje ruse i skrnave, gde njihova deca ne znaju da li ce docekati sutrasnji dan.

A sta su tacno Srbi dobili neizlaskom na izbore?

Dobili su manje ponizenja!Evo,ovih dana "Srpski" predstavnici u privremenim institucijama Kosova i Metohije najavljuju njihovo mistupanje iz istih.Zbog nacina na koji su tretirani od strane onih koji su se sa Tadicem sastajali u magli na jednom aerodromu...:lol:
I popisivanje ovih izdajnika iz DSa sto su glasali su vrsili clanovi DSSa!!!
A sada DS trazi za svoju "politiku" podrsku od DSSa?!:confused::shock::lol::lol::lol::lol:

Jesi li pitao Tadica?
A zasto nece da potpise aneks koalicionog ugovora sa DSS i NS?!Jel to znaci da on ne zeli Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije?Preca mu je fotelja nego zemlja?Preca mu Ruzica od Sapera?:lol::lol::lol:

Kada su roknuli kao zeca...crnogorac mu je iz sestog reda preuzeo stranku...zenu....decu...a onda mu rasterao najblize saradnike koji su mu bili konkurencija i u stranci i kod Ruzice...tako da sada samo on zaliva RUZU!:lol::lol::lol:

Back