cickos
Aktivan član
- Poruka
- 1.796
Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se da su "pravi" Srbi.Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!
Pa da, sada treba da se "ulize" zapadu sto vise, pa i na taj nacin.Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!
AV je poznat, nego zbog čega to nije uradio tvoj Tadić?Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!
moja ljubav ima snagu valaZar stvarno nema precih problema u drzavi da se raspravlja trenutno nego o NDH?
Treba gurati tu priču o genocidu u Jasenovcu uvek i stalno dokle god se desavaju takva sranja po svetu.
Po meni, uvek je tajming da se osude monstrumi... stalno se javljaju novi a zaborave se stari, hoćemo bolji svet bez monstruma.Немаш појма.
Ако будемо гурали по вашем, гураћемо је само у свом микросвету и ништа више.
А ако мудро сачекамо да уђемо у Унију, онда ћемо моћи да је гурамо и у Европском парламенту.
Тајминг!!! Тајминг!!!!
То је оно што вама русоволима недостаје.
Po meni, uvek je tajming da se osude monstrumi... stalno se javljaju novi a zaborave se stari, hoćemo bolji svet bez monstruma.
Немаш појма.
Ако будемо гурали по вашем, гураћемо је само у свом микросвету и ништа више.
А ако мудро сачекамо да уђемо у Унију, онда ћемо моћи да је гурамо и у Европском парламенту.
Тајминг!!! Тајминг!!!!
То је оно што вама русоволима недостаје.
Прво градиш савезништва, позиционираш се. Мудро градиш.
И тек кад си спреман, тек тад удараш непријатеља.
А не машеш около рукама у празно и удараш ваздух, са причом како се бориш против непријатеља снажно, а у ствари сваки замах погоди ваздух, тј. празан простор.
Razumem potrebu za strategijskim i promišljenim delovanjem, ali dokle više.Не ваља та трћ-прћ дипломатија

Pa kako je to moguće???Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!
Pa dobro, i Japanci danas tvrde da su zasluzili atomske bombe, tako ce i ovi, da smo zasluzili Jasenovac.
Ja nisam blokader, a nisam ni caci pa mogu da vas pljujem redom, svi ste bre istiJedini glasali za rezoluciju ovi koje ja podrzavam pokret Mi Glas Naroda, POKS i DSS
Tvoji blokaderi svi bili protiv
Odbijen predlog da se raspravlja o genocidu u NDH u Skupstini. Srbijo, srami se svojih poslanika!