Quantcast

16179 dolazi

yuehuazz

Početnik
Poruka
3
Microsoft je objavio verziju verzije Windows 10 RedStone 3 Build 16179, koja uključuje još dvije važne nove funkcije - novu funkciju štednje energije pod nazivom "Power Thorttling" i postavku VM koja je zloupotrebljena.

Funkcija "Power Thorttling" trenutno je ograničena na stranu računara, što može smanjiti potrošnju struje CPU do 11%. Za one koji koriste tanak i lagan i imaju visoke zahtjeve za trajanje baterije, funkcija "Power Thorttling" može dodatno poboljšati Windows prenosne računare. Ova izdržljivost, i za korisnike na desktopu, takođe može smanjiti ukupnu potrošnju računara.

Još jedna postavka novoj funkciji VM omogućava sistemu da automatski kreira kontrolni punkt (kontrolni punkt) koji omogućava korisniku da se vrati u zadnje ispravno konfigurisano vreme kada se virtualna mašina napaja, čime se dijagnostikuje bilo kakva skrivena greška. Za one korisnike koji često izazivaju plave ekrane sistema zbog različitih pogrešnih operacija, dodavanje VM postavki će im nesumnjivo dati "žaljenje", a zatim nikada ne treba brinuti o sistemu koji treba da ponovo učita nakon plavog ekrana.
Naravno, pored ove dve važnije nove funkcije, Build 16179 verzija čini dosta popravaka greške i optimizira performanse pozadine i stabilnost.

Međutim, za prosečnog potrošača, dolazak ove dve funkcije možda će morati da čeka do jeseni, kada će funkcija štednje energije "Power Thorttling" biti puštena zajedno sa važnom verzijom RedStone 3 update-a za Windows 10. Oni koji mogu da unapred dođu do verzije Build 16179 su uglavnom korisnici brzih kanala koji unapred doživljavaju nove karakteristike Windowsa 10 i pokušavaju da naprave greške za šire korisnike.
Ovo nije isto kao i obično, a korisnici su skočili iz greške 0x80004005 tokom nadogradnje nove verzije, ali više korisnika BUG-a mora dalje otkriti korisnicima FAST kanala.
U stvari, korisnici kanala FAST su mnogo doprinijeli. Prethodno izdana verzija Build 16176 prikupila je mnogo bugova: na primjer, koristeći Desktop Bridge ("Centennial" ili Win32 za konvertovanje Win10 UWP) aplikacija, kao što su "Slack" i "Evernote" Kada započne, to će dovesti do toga da se računar pojavljuje u plavom ekranu i da se zatraži "izuzetak kmode", a zatim pritisnite F12 da biste otvorili alatku za programer u Microsoft Edge pretraživaču. Može se desiti da se fokus neće koncentrirati na problem sa jezičkom F12 i Windows. Kada radni prostor Inklika klikne na bilo koju nedavnu aplikaciju liste, exe aplikacija će treperiti i ponovo pokrenuti.
Stoga, za obične korisnike koji vrednuju stabilnost sistema i ne žele vidjeti plavi ekran računara, i dalje čeka na ažuriranje stabilne verzije Windows10 na SLOW kanalu. Vjerujem da je važna BUG riješena gotovo.
 
Top