158 demokrata glasalo protiv zakona deportacije migranata osudjenih za seksualno nasilje

Тихи

Starosedelac
Poruka
174.414
Skoro je bilo glasanje u americkom kongresu da li se trebaju deportovati migranti koji su hapseni i osudjivani zbog pedofilije i silovanja.

Vecina demokrata su glasali protiv sto znaci da je dosadasnja vlast Amerike kao drzave ohrabrivala i branila pedofile i silovatelje.

Kakva su vasa razmisljanja glede te americke strasne realnosti?

GggDJrUXMAArnDe

https://www.foxnews.com/politics/de...-illegal-immigrants-who-commit-sex-crimes.amp

https://www.newsweek.com/full-list158-dems-voted-against-sex-crime-ban-immigrants-1956261

Autorska tema

Gge_CQ7WEAA5O3J.jpeg

Poslednja izmena od moderatora:
Skoro je bilo glasanje u americkom kongresu da li se trebaju deportovati migranti koji su hapseni i osudjivani zbog pedofilije i silovanja.

Vecina demokrata su glasali protiv sto znaci da je dosadasnja vlast Amerike kao drzave ohrabrivala i branila pedofile i silovatelje.

GggDJrUXMAArnDe

https://www.newsweek.com/full-list158-dems-voted-against-sex-crime-ban-immigrants-1956261

Autorska tema

Pogledajte prilog 1667045
51 iole normalan

Statistike pokazuju da su zločini migranata značajno manji u smislu brojnosti nego zločini njihovog stanovništva, i shodno tome, ako bi samo za njih primenjivao "veću batinu", ne bi dobio ništa specijalno več samo dodatne podele i mržnju. Amerika je nacija koja je izgrađena na migrantima i potpuno bi bilo suludo da ih sada proglašavaju nižom vrstom. Mislim da su pametno izabrali, rešenje treba tražiti u boljoj intergaciji migranata u društvo a silovanja i pedofiliju treba suzbijati prema svim zločncima jednako.

Statistike pokazuju da su zločini migranata značajno manji u smislu brojnosti nego zločini njihovog stanovništva, i shodno tome, ako bi samo za njih primenjivao "veću batinu", ne bi dobio ništa specijalno več samo dodatne podele i mržnju. Amerika je nacija koja je izgrađena na migrantima i potpuno bi bilo suludo da ih sada proglašavaju nižom vrstom. Mislim da su pametno izabrali, rešenje treba tražiti u boljoj intergaciji migranata u društvo a silovanja i pedofiliju treba suzbijati prema svim zločncima jednako.

ovi iz Engleske se ne bi slozili sa tobom

sve migranti siluju tamo

1000010213.jpg

ovi iz Engleske se ne bi slozili sa tobom

sve migranti siluju tamo

A sliku si stavio da "pojačaš" argumente izazivajući emotivnu reakciju na ove mrke face?! Haha, vidi se da dobro vladaš tehnikama manipulacije, sns nivo.

A sad konkretno, proverio sam na netu i ne deluje da je procenat zločina od strane migranata veći u odnosu na "njihove".

Mada generalno kapiram da postoji hejt prema migrantima, što se mene tiče i treba, upravo zato što se loše integrišu u društvo, što su neradnici i zloupotrebljivači socijalnog sistema, ali što se tiče silovanja i pedofilije, mislim da ne prednjače u odnosu na sve ostale.

A sliku si stavio da "pojačaš" argumente izazivajući emotivnu reakciju na ove mrke face?! Haha, vidi se da dobro vladaš tehnikama manipulacije, sns nivo.

A sad konkretno, proverio sam na netu i ne deluje da je procenat zločina od strane migranata veći u odnosu na "njihove".

Mada generalno kapiram da postoji hejt prema migrantima, što se mene tiče i treba, upravo zato što se loše integrišu u društvo, što su neradnici i zloupotrebljivači socijalnog sistema, ali što se tiče silovanja i pedofilije, mislim da ne prednjače u odnosu na sve ostale.

ti podrzavas ovakve?

Vi libtardi ste rak rana civilizacije. Kakva crna integracija, integrisaće oni Evropu u islam. Za 50 godina Evropom će vladati šerijat, burke, kamenovanje. Za to će biti odgovorni takvi kao ti.

Siguran sam da se procenti kriminaliteta "obojenih" zvanično kriju i smanjuju zbog političke korektnosti ili kako ga već zovu. U USA ćeš teško dobiti procenat/odnos kriminalnih dela Crnaca i Hispano u odnosu na zastupljenost.
U Evropi je to još izraženije.

U tom slučaju treba tražiti obelodanjivanje tih podataka kako bi imali jasnu sliku. Ovako nagađanje nema baš nešto mnogo smisla.

U tom slučaju treba tražiti obelodanjivanje tih podataka kako bi imali jasnu sliku. Ovako nagađanje nema baš nešto mnogo smisla.
Meni ti njihovi frizirani podaci nisu potrebni nego zdrava pamet. Tamo gde žive ljudi migrantskog porekla povećan je kriminal. I to važi svuda od Grčke do Švedske. Meni ne treba njihova statistika koja kaže da je car obučen, kad ja vidim da je go.

GggDJrUXMAArnDe

Autorska tema

U 2022goj godini u Rusiji su skoro 50.000 kriminalnih radnji izvršili migranti.
bilo je tu i krađa i provala i nanošenje povreda ali i dosta ubistava i silovanja i pedofilije

Ruska vlast nije ni pokušala da bar iznese taj problem i predloži deportaciju
nisu ni glasali za neko rešenje
zato što ruska vlast bez obzira na političku pripadnost 100% podržava kriminalce silovatelje i pedofile

bilo je tu i krađa i provala i nanošenje povreda ali i dosta ubistava i silovanja i pedofilije

zato što ruska vlast bez obzira na političku pripadnost 100% podržava kriminalce silovatelje i pedofile
Bez razlike, taj problem i u Rusiji postoji. Ni Putin nije mnogo bolji od Šolca i Makrona.

U zadnjih 20 godina englezi kazu da su imali preko milion silovanja DECE u UK

to je strasno

Pazi imena ljudi koji su silovali devojcicu od 13 godina

Sve migranti muslimani

U zadnjih 20 godina englezi kazu da su imali preko milion silovanja DECE u UK

to je strasno

Pazi imena ljudi koji su silovali devojcicu od 13 godina

Sve migranti muslimani
temi si trebao da pridodas i ovo

:He also appeared to place blame at Starmer’s door, arguing that “rape gangs were allowed to exploit young girls without facing justice” during Sir Keir’s time as director of public prosecutions.

Why is Elon Musk attacking Keir Starmer over grooming gang scandal and will there be an inquiry?

a sto se tice amerike, trebao si da dodas koliko dece smo izgubili, kako se ona svercuju, gde zavrsavaju​

rasisto, tema je zasto vlade amerike i engleske dozvoljavaju silovanja i sverc dece,a nije tema tvoj rasizam i frustracije - ubio me bog ako si ti normalan, sta ces sad da mrzis migrante? nisi citav

mi ameri smo zamenili ovaj pokvareni rezim koji je sve to podrzavao, i isto trazimo i u britaniji da carls kralj raspusti parlament opozove keir-a, i da on odgovara
A sta rade u rusiji sa 50.000 zlocina koje godisnje ucine samo migranti?
jel su bar jedan sastanak odrzalli i resili sta da rade sa njima.
naravno da jesu, ali ti skreces sa teme, seksualno nasilje nad maloletnima, i zasto se ono podrzava na zapadu? mi ameri cemo pedofile sada da slomimo, oduzeli smo im vlast sa trampom, a engleze cemo da slomimo sa maskom, i to je u osnovi nas plan

Poslednja izmena:
temi si trebao da pridodas i ovo

:He also appeared to place blame at Starmer’s door, arguing that “rape gangs were allowed to exploit young girls without facing justice” during Sir Keir’s time as director of public prosecutions.

Why is Elon Musk attacking Keir Starmer over grooming gang scandal and will there be an inquiry?

e, pa evo, sta bih ja bez srbinifoa

Маск оптужио Стармера за саучесништво у масовном силовању девојака и девојчица

GggDJrUXMAArnDe

https://www.foxnews.com/politics/de...-illegal-immigrants-who-commit-sex-crimes.amp

Autorska tema

Ovi što glasaju žute i pelcer stranke žutih obavezno svoju decu prate do škole.
Znaju za jadac.
Vade se na tobož gust saobraćaj iako su sami išli u školu sa vukovima i medjedima pre dolaska u Beograd.

Mask pravo u centar 👍

"Коментаришући ту вест, Маск је написао да нико не треба да иде у Велику Британију, где се „осуђени педофили пуштају, а затварају људе због објава на друштвеним мрежама“.

Mask pravo u centar 👍

"Коментаришући ту вест, Маск је написао да нико не треба да иде у Велику Британију, где се „осуђени педофили пуштају, а затварају људе због објава на друштвеним мрежама“.

Tehnički je u pravu ali on to radi zbog ličnih interesa.

Back