150 uhapšenih za 18 miliona evrića...Pranje para preko hapsenja...

a shta rade rusi u ukraini, gadjaju se ping pong lopticama?
nego nisi shvatio, eu9en1ka je krajnji cilj i sprovodi se svuda na razne nachine.

To za eugeniku je tacno, ali je vise sprovodi Zapad...na razlicite nacine...kao npr covid-om i fejkcinacijom...kad je pobijeno milione ljudi...i jos ubijaju sa postcovidom i postfejkcinacijom...i to cak i svoje korisne idiote pobise...Eno Papa koji je promovisao fejkcinaciju, sto ce reci i verovatno fejkcinisan...ovih dana jedva ziv...

...

Samo Šolak ti vredi 1 milijardu
ali onda moraš da hapsiš i Djilasa jer je sa Šolakom po Telekomu ćuru ćuru

Djuka je bar pošteno naplatio krečenje lutrije jer je noćna tarifa skuplja od dnevne, znaju taxi-sti, a iskren da budem ni ja ne bih ustajao noću za običnu majstorsku dnevnicu
A još nisi shvatio da neće da hapsi svoju,nazovi opoziciju? Misliš da bi Šolak postojao bez njega? Au ajde sad jednu bajku za dobro jutro :mrgreen:

Sta ce vam veci pokazatelj.

Vucic ustvari pokazuje samo delic njegove kradikalske vladavine. Pogledajte koliko kradu, ovo je samo nekoliko osoba.

Zamislite vi razmere kradje drzavnog vrha koji nikada nece biti uhapsen.

Zamislite vi koliko dnevno se budzet Srbije odsteti od strane SNS lopova.

Ako ovaj najdonji sloj kupi 18 milona...
(mada eno Grča već pušten...) mozes misliti koliko kupe srednji sloj i vrh piramide...
Pa tu ima para za brzu prugu do Vladivostoka...

...

Za razliku od vas americkih placenika...koji sa AVtihristom vec ubijate ovaj narod uveliko...

...
Да се не лажемо, Путин више подржава АВ режим, него било ко са запада. Немој да вређаш Путина, да је АВ толико антируски настројен, па врло лако би га скинуо са власти, јер овде је увек било русофила, који би то одрадили за џабе, док англофиле ипак мораш да платиш.

Да се не лажемо, Путин више подржава АВ режим, него било ко са запада. Немој да вређаш Путина, да је АВ толико антируски настројен, па врло лако би га скинуо са власти, јер овде је увек било русофила, који би то одрадили за џабе, док англофиле ипак мораш да платиш.

Podrzavao je Putin i Don Mila...pa Don Milo ugura Crnju Goru u NATO...

Znam ja sta pricam..., kao sto i znam da je AVtihrist Mi6 igrac...

...

Nego evo mu prilike da konacno uhapsi Djilasa i onda podigne sebi rejting.

STA SE CEKA?!
Њега могу да хапсе жути, ако дођу на власт, свако хапси своје, јер са њима се увек можеш нагодити да ћуте и да све изгледа као да је стварно, а са туђим људима је то проблем.

И на крају, сваки лидер се плаши дестабилизације, а хапшење опозиционих лидера би била додатна дестабилизација, па макар и да су највећи лопови.

Њега могу да хапсе жути, ако дођу на власт, свако хапси своје, јер са њима се увек можеш нагодити да ћуте и да све изгледа као да је стварно, а са туђим људима је то проблем.

И на крају, сваки лидер се плаши дестабилизације, а хапшење опозиционих лидера би била додатна дестабилизација, па макар и да су највећи лопови.
Sta bre lupets?

Podrzavao je Putin i Don Mila...pa Don Milo ugura Crnju Goru u NATO...

Znam ja sta pricam..., kao sto i znam da je AVtihrist Mi6 igrac...

...
Ма пусти то поређење са другима и пројекције будућности, за сада је тако и чињеница је да Путин више подржава АВ режим, него било ко са запада.
Видимо и промене на западу, дошао Трамп и пресекао финансијске везе, али Кремљ не мења политику и даље верно подржава Вучића.
Када Путин буде променио тај однос према АВ, причаћемо, када се то деси, ако се то уопште и деси.
До тада прихвати ту реалност и немој да бежиш од те чињенице.

Који ти део није јасан ? Укључи мало мозак. Не можеш да гледаш из своје перспективе.
Koje zute cekas? One sto su u SNS-u ili one sto nikada nece biti na vlasti?

Znaci nista od hapsenja. Zasto?

Zato sto tvoje kerce ne sme da uhapsi ni jednu krupnu zverku da ne bi dobio po PIKSLI.

Samo Šolak ti vredi 1 milijardu
ali onda moraš da hapsiš i Djilasa jer je sa Šolakom po Telekomu ćuru ćuru

Djuka je bar pošteno naplatio krečenje lutrije jer je noćna tarifa skuplja od dnevne, znaju taxi-sti, a iskren da budem ni ja ne bih ustajao noću za običnu majstorsku dnevnicu
Dakle, ti ćeš zaista ceo život zaviditi sitnim ribama u ovom moru plavom? ☺️ :hahaha:

....

Jedan autorski osvrt na ovu disproporciju broja uhapsenih i para za koje ih kao terete...

Dakle evo skoro 150 uhapsenih, a sve skupa za samo 18 miliona evrica ih terete...
Plus sto je od tih 150 vec pola, ako ne i 2/3 vec na slobodi...i pitanje je da li ce i od tih 18 mil. evrica na kraju biti ista...

A verujem da su uhapsili bar 3-4 prava da bi bilo bar 1,8 milijardi evra...

Ovako...lakradija 00-24h

Sama cinjenica da su u ovoj medijsko propagandnoj akciji kao uhapsili toliko njih, a za toliko malo para u odnosu na brojku uhapsenih..., nam govori da je sve lažno...i da ce ako i osude par njih dobiti smesne ili nikakve kazne...ili jos gore dobiti i vece obestecenje

E onda dolazimo do momenta drzavnog pranja para preko fejk hapsenja...
Kao sto je oprano preko Miskovica, kad je kao hapsen pa posle obestecenje = Izvolte Sava Centar...
Dakle tim fejk propagandnim hapsenjem je preko Miskovica oprano nekoliko miliona evra...

Pa cemo tako za godinu dve tri obestetiti Grcica, Sotirovsku i njima dati tj preko njih oprati jos par miliona evra...

I na kraju ce preko 150 lazno uhapsenih za 18 milliona...biti drzavno oprano 180 miliona...:rtfm:

kurir-460x0.webp

...
Tacno, neka se podje i od manjih, nisam protiv, mada pitanje je ko je tu sve kriv zaista a ko nije, ali sto ne podjose od onih najvaznijih?

Ovo su ipak "cinovnici" a ta je sa dilerima droge i stvarnim kriminalcima, pa i politicarima koji "zmure" godinama na to?

Koje zute cekas? One sto su u SNS-u ili one sto nikada nece biti na vlasti?

Znaci nista od hapsenja. Zasto?

Zato sto tvoje kerce ne sme da uhapsi ni jednu krupnu zverku da ne bi dobio po PIKSLI.
Па већ сам објаснио у претходном коментару, ако ухапсиш Ђиласа, онда он више није лопов из опозиције, већ постаје највећи опозициони лидер кога хапси диктаторска власт и додајеш уље на ватру, односно сам себи правиш још већу дестабилизацију државе.
Ја лично бих то волео, да се баш сви лопови похапсе и на крају и они који су хапсили те лопове, али ја се не бавим политиком.

Кад причамо о лоповима, онда ту нема идеологије и већи део народа ће то подржати, али ће политичари одмах бацити коску идеологије и пропаганде, ми6, кгб, фсб, циа, сорош, усаид, леви, десни, само да се не прича о корупцији и лоповлуку и да се замути вода, купи време и прекине борба против корупције, причам теоретски, јер ово сада је циркус.
Најгоре од свега што се обичан народ пали на ту пропаганду, јер ако си за Русе они те плаше неким Сорошем и ЦИАом и нема везе што је Трамп практично укинуо њихов утицај, увек ће они имати неки изговор да они и даље постоје, а ако си за запад, онда те плаше злим геноцидним Русима који чекају на граници Бугарске да упадну у Србију.
И на крају Трамп и Путин се слизали за пар дана, а глупи Srbi и даље верују у исте бајке.

Tacno, neka se podje i od manjih, nisam protiv, mada pitanje je ko je tu sve kriv zaista a ko nije, ali sto ne podjose od onih najvaznijih?

Ovo su ipak "cinovnici" a ta je sa dilerima droge i stvarnim kriminalcima, pa i politicarima koji "zmure" godinama na to?
Дилери и криминалци су сита риба у поређењу са политичарима, са локалним политичарима, чак и са чиновницима.
Просечан дилер у току своје крими каријере заради мање од просечно поштеног радника који ради у Максију. Људи то тешко прихватају као чињеницу, јер људи не желе да размишљају. Просечан дилер чини већину криминалаца у једном криминалном систему, док они на врху те организације чине мањину и само та мањина добро зарађује, мада опет већина њих не проживи довољно да све то потроши, дакле опет мањина од те мањине, заиста ужива у том богатству.
Поента приче је да је политика далеко далеко профитабилнија, посебно у корумпираним срединама.

Дилери и криминалци су сита риба у поређењу са политичарима, са локалним политичарима, чак и са чиновницима.
Просечан дилер у току своје крими каријере заради мање од просечно поштеног радника који ради у Максију. Људи то тешко прихватају као чињеницу, јер људи не желе да размишљају. Просечан дилер чини већину криминалаца у једном криминалном систему, док они на врху те организације чине мањину и само та мањина добро зарађује, мада опет већина њих не проживи довољно да све то потроши, дакле опет мањина од те мањине, заиста ужива у том богатству.
Поента приче је да је политика далеко далеко профитабилнија, посебно у корумпираним срединама.
Zato sam i napisala, i dilere - kriminalce, i politicare koji "zmure" na to, ali i inspekcije, sada bih dodala.

I izvini sverceri obicne robe pa zaradise pojedini za kuce, te nece dileri droge? Pricaj to nekom drugom.

Zato sam i napisala, i dilere - kriminalce, i politicare koji "zmure" na to, ali i inspekcije, sada bih dodala.

I izvini sverceri obicne robe pa zaradise pojedini za kuce, te nece dileri droge? Pricaj to nekom drugom.
Ne znam je l shvataš razliku između jedne kuće i desetine apartmana, računima u Švajcarskoj i slično? Naravno da treba uhapsiti sve koji krše zakon, al uhapsiš čoveka koji bespravno prodaje gaće na pijaci a ne uhapsiš tipa koji ima milione na računu, stečene raznim nelegalnim poslovima?

Back