Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oce jare a ne da pare!divlja-u-srcu:Ma hoce covek da mu kupimo disk!
Pa da vodi ljubav!![]()
Ne zaebava se imam ovaj cd!Tinar:Jel ovo stvarno neko izdao cd za makin love ili se ovaj zaebava?? :?
Pa skenirao ga je!snaja88:Pa sa neta je skinuo omot,sigurno ga nije nacrtao...![]()
Latino garant,ali uz ovo ostalo nema sanse...NIKAD nisam sreo osobu koja voli uz techno ili metal...Tinar:E, zar nije malo glupo da neko namece pesme koje su dobre za sex? Zar nije to od osobe do osobe? Nkeo voli to uz techno, neko uz metal, latino, turbo-folk...
Hiljadu ljudi, hiljadu cudi... :wink:Weeky:Latino garant,ali uz ovo ostalo nema sanse...NIKAD nisam sreo osobu koja voli uz techno ili metal...Tinar:E, zar nije malo glupo da neko namece pesme koje su dobre za sex? Zar nije to od osobe do osobe? Nkeo voli to uz techno, neko uz metal, latino, turbo-folk...
Hiljadu Sra*nja kroz gusta granja!Tinar:Hiljadu ljudi, hiljadu cudi... :wink:Weeky:Latino garant,ali uz ovo ostalo nema sanse...NIKAD nisam sreo osobu koja voli uz techno ili metal...Tinar:E, zar nije malo glupo da neko namece pesme koje su dobre za sex? Zar nije to od osobe do osobe? Nkeo voli to uz techno, neko uz metal, latino, turbo-folk...
Weeky:Pa skenirao ga je!
Najozbiljnije ga imam(CD,ali i ovo drugo)
Odlican je(opet na oba mislim!)
NE!Ja nikad ne lazem...Kelis:Weeky:Pa skenirao ga je!
Najozbiljnije ga imam(CD,ali i ovo drugo)
Odlican je(opet na oba mislim!)
Eh sada... deda pao sa krova, slomio nogu i mestani ga ubili zbog toga...
A da ne lagis ti malo?
2005 ! Cow production
A hip-hop, rap i duhovna?Tinar:E, zar nije malo glupo da neko namece pesme koje su dobre za sex? Zar nije to od osobe do osobe? Nkeo voli to uz techno, neko uz metal, latino, turbo-folk...