15. septembra ćemo napraviti veliku vojnu paradu

Jedinice spremne.

55c765f6-2a65-4c8b-a090-e95e473bd7d5_w1023_r1_s.jpg

.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 15. septembra biti održana najveća vojna parada ikada viđena u regionu.
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...jivo-najveca-u-istoriji-zapadnog-balkana/vest
Videcemo kolko je opremljena nasa vojska.
Sjajne vesti
Vucic samo prica o buducnosti a ne ume da "resi" ni blokadu RTS-a.

Najbolje da raspise najpre vanredne izbore, pa onda neka planira sta dalje. On ne ume da se izbori sa nezakonitoscu u bilo kom vidu.

Ne deluje da je to u planu.
On je i nudio izbore oko Nove godine, niste hteli, sad kada ce ih ponuditi ne znam, ali to bi bilo resenje bolje nego ovo sada.

Jer postoje ljudi koji nisu za nezakonitost, pa samim tim ni za "studente" ni za vlast (koja tolerise sve moguce nezakonitosti jer ocigledno i sama ima "putera na glavi").

Smucili ste mi se.

On je i nudio izbore oko Nove godine, niste hteli, sad kada ce ih ponuditi ne znam, ali to bi bilo resenje bolje nego ovo sada.

Jer postoje ljudi koji nisu za nezakonitost, pa samim tim ni za "studente" ni za vlast (koja tolerise sve moguce nezakonitosti jer ocigledno sama ima "putera na glavi").

Ja nisam hteo izbore koji su meni bilo nuđeni? :Da

Ovaj...molim?

Jer postoje ljudi koji nisu za nezakonitost, pa samim tim ni za "studente" ni za vlast (koja tolerise sve moguce nezakonitosti jer ocigledno i sama ima "putera na glavi").

Smucili ste mi se.
Јел ти се подригује на јаја?

Back