15 Razloga zašto su Škorpije jednostavno najbolje

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.275
Od osoba rođenih u znaku Škorpije možete očekivati i neočekavo, ali to su uglavnom pozitivne stvari. Kada upoznate Škorpiju vidjet ćete da imaju posebnu ličnost. Možda ponekad izgledaju malo “hladno” i na distanci, prava istina je ipak drugačija.


Pa evo pogledajmo 15 Razloga zašto su Škorpije jednostavno najbolje:


1. Mogu realno da procijene osobe oko sebe


Kada govorimo o najvažnijoj osobini koju bi neko trebao imati : zar ne volite to što Škorpiju ne možete napraviti budalom? Čak i kada su zaljubljeni i zaslijepljeni strašću, uvijek su sposobni da vide više od osmijeha i ljubaznosti da otkriju skrivene namjere neke osobe.


2. Imaju daleke ciljeve


Ovaj znak ima ambiciozne ciljeve i ne plaši se teškog rada. Oni se neće pomiriti s tim da imaju manje kada mogu imate mnogo više!U suštini, ne plaše se napornog rada kako bi postigli svoje ciljeve.Ako su sigurni da je nešto vrijedno truda uradiže sve što je potrebno.


3. Škorpija u horoskopu je i Bil Gates


I donedavno najbogatiji čovjek na svijetu Bil Gates je zapravo Škorpija, a to nije slučajno. Škorpije su spremne da eksperimentišu da bi prevazišli svoje granice i dostigli viši nivo. Zbog toga imaju unutrašnju moć koje često nisu ni svjesni!


4. Posjeduju dobru intuiciju


“Majčinski instikt” je kao urođena karakteristika majki u ovom znaku. Možda nije lako za djecu kada dođu u pubertet, ali bar ih drži podalje od opasnosti. Škorpije se često vode instiktom, i da budemo iskreni, urade pravu stvar.


5. Poznaju psihologiju i saosećajni su


Škorpije nastoje da drugima bude ugodno u njihovom društvu pokušavaju da oraspolože ljude do kojih im je stalo. Neće samo pokušati da saslušaju vaše probleme nego će pokazati i empatiju, pomoći vam da riješite probleme, ili čak plakati sa vama ako je to ono što trebate.


6. Mnoge sudije i advokati su Škorpije


Možemo s pravom tvrditi da ove nevjerovatne karakteristike ličnosti otvaraju vrata veoma svijetloj i uspješnoj budućnosti. Škorpije su ekstremno objektivne što ih čini odličnim advokatima i sudijama.


7. Kada ih upoznate vidite koliko tu tople i privržene drugima


Prvi utisak nije ono što ih krasi kada prvi put upoznate jednog od njih ali taj dojam obično vara. Ali jednom kada ih bolje upoznamo, vidimo koliko tu topli i privrženi drugima. U isto vrijeme Škorpije su uvijek u mogućnosti da se žrtvuju za one koje vole.


8. Znaju pokazati ljubav i dobri su ljubavnici


Ovaj znak od svih je pokupio najviše erotičnosti i privlačnosti. Energija njihove unutrašnje vatre i činjenica da su neumorni, čini ih slavnim. Škorpije su u suštini najstrastveniji i najsenzualniji! Svako ko je u vezi sa Škorpijom zna na šta mislimo..


9. Iskreno će vam reći istinu


Kada trebaju reći pravu istinu gledat će Vas u oči bez imalo pretvaranja ma kakva god istina bila, mada vam to može teško pasti i biti neugodna.


10. Trude se da sijate u najboljem izdanju


Žena u znaku Škorpije ako ja vaš najbolji prijatelj, možete biti sigurni da vam govori istinu, ali takođe će uraditi nemoguće da te učini najljepšom .


11. Savršene djevojke su zapravo Škorpije


Ako birate djevojku za partnera, Škorpije su najbolji izbor mada znaju biti često ljubomorne. Možda ne mogu razgovarati o emocijama, ali pokazuju svoja osjećanja kroz djela!


12. Novac im nije glavna tema


Znaju upravljati sa novcem i troše ga racionalno mada im to nije glavna zanimacija. Oni štede, investiraju i duplaju njihove imovine bolje od ostalih i nikada ne troše novac osim ako baš moraju.Ali probajte ih pitati o njihovoj zaradi!Poprilično je riskantno pričati o novcu sa Škorpijom, jer ne vole da pričaju o novcu što je još gore.


13. Vole mala zadovoljstva na koja troše novac


Znaju sebi priuštiti “mala zadovoljstva” iako možda neće potrošiti mnogo novca, imaju tendenciju da kupuju ‘mala zadovoljstva’.To je kada se zanesu u trenutku i kupe nove cipele ili torbu, ili čak kupe kartu za putovanje.čak i ako u tom datom trenutku nemajo dovoljno novca da ispune svoje snove, potrudiće se kao ludi da dobiju ono što žele.


14. Odlično društvo bi bili na nekom pustom ostrvu


Svima nama se dešavaju teške i neugodne situacije iz koje vam se čini da nema rješenja, ili čak i ako se probudite i shvatite da se nalazite na pustom ostrvu, možete biti sigurni u jednu stvar : Voljeli biste da imate Škorpiju pored sebe!


15. Odlično se oporavljaju nakon tuge


U životu svi mi imamo događaje ili loše vijesti koji nas mogu izbaciti iz cipela, kada nije lako kontrolisati emocije koje nas obuzmu, ali dobra stvar je da znamo kako da se oporavimo i riješimo tuge ako je moguće. Škorpije su sjajne u tome!Uvijek znaju kako da ustanu nakon pada, prihvataju činjenice i jednostavno nastave sa životom.
 
Skorpija odlucuje kome ce i koliko biti ukusna, i hoce li uopste nekome biti ukusna, gorka ili smrtonosna:)
meni bile sve 3 koje sam znao skroz bezukusne
sta da lazem...al zanimljivo sa njima da se igras.

misle da su najpametnije, al uvek ispadnu gluplje od bilo kog znaka kad im nadjes kerkaportu na koju se usunjas na kvarno ko lopov :lol:
 
i dan danas bi zeleo da me neka razuveri da gresim jer se mnogi jel kao iskreno kunu u njih...al sta da radim, sa mnom je tako bilo.

a dve su jos bile duple :rotf:

inace sex sa zenom kojoj razbijes gard nije nimalo inspirativan.

savet svima koji biraju, bolje biraj zenu koja je duhovita, nego neku koja je odlucna i cvrsta. bolje i smernu ali duhovno jaku, nego neku koja sve stavlja na tas fatalnosti. uvek je to drugo, samo maska za tesko zivotno nezdovoljstvo. a to treba izdrzati, jer preobracaj u pravo zensko kod takve moze da potraje bas dugo ma kako da si si uspesan u svemu.

a danas to nikome ne treba jer niko nema strpljenja za nicija proseravanja.
 
E ja sam primjetio da od Škorpija nema ništa u borilačkom športu...
Batine djele lavovi i blizanci...
Škorpijska opasnost je najobičniji mit, koji nema uporište u stvarnosti...
Škorpije su goli qurac, a ne opasan znak...
Ostaje vam da se natrite, za jeftin seks, da bar u nečemu budete naj...
Ovde se pridoslice najbolje trte, tako da bujrum izvolte.. :cool: :lol:
 
E ja sam primjetio da od Škorpija nema ništa u borilačkom športu...
Batine djele lavovi i blizanci...
Škorpijska opasnost je najobičniji mit, koji nema uporište u stvarnosti...
Škorpije su goli qurac, a ne opasan znak...
Ostaje vam da se natrite, za jeftin seks, da bar u nečemu budete naj...

Skorpija je primarno defanzivan znak,tako da sama fizicka borba nije u njenoj simbolici.Borba fizicka je simbolika Ovna


Gledaj to ovako imas u ratu onog generala sto predvodi vojsku to je Jarac,onaj sto ide u prve redove i bori se na terenu to je Ovan.Onda imas pred bitku onoga sto sa generalom pravi taktiku i plan bitke to bi bila Vaga.Skorpija bi ti bio onaj koji sa sigurne daljine ili iz mraka napada,u vojsci pesadija bi bila Ovan,al oni sto iz vazduha gadju ili koji ciljaju iz velike i sigurne daljine to je simbolika Skorpije

Skorpija nije znak hrabrosti,vise je znak manipulacije ali i strategije.Vaga je najveci strateg posle nje Skorpija

Inace Skorpije su takodje i plutokrate oni koji imaju ekonomsku moc,kao Bil Gejts


Vlasnik Cnn je Skorpija,najmocnije medijske kuce na svijetu
 
Poslednja izmena:
Sto se tice borilackih sportova zemljani znaci su se tu pokazali kao daleko najbolji.

Muhamed Ali - Jarac
Khabib - Djevica
Cro Cop - Djevica
Joe Jones - Rak/Djevica
Tajson - Rak
Fedor - Djevica/ Vaga
Forman - Jarac
Frejzer - Jarac
Marcano - Djevica
Lenoks Luis - Djevica
Francis Ngannou - Djevica
Konor - Rak
Porier - JaracTacno je da Skorpije nisu dale velikih boraca ali nisu ni Blizanci ni Lavovi.
 

Back
Top