Quantcast

15. CENZURISANO

Željko B.

Primećen član
Poruka
581
Moraću da razočaram sve koji su sada očekivali opise eksplicitnih scena seksa između Mirka i Cekane. Ništa od toga. Pravi džentlmen se samo značajno nasmeši na nešto takvo i ostavi nedorečeno. Em je degutantno, em vam ova iznuđena cenzura daje mogućnost da se bavite nečim korisnijim od čitanja ove knjige.

Možete, na primer, da izađete u grad i sretnete nekoga koga ćete voleti kao Mirko Cekanu. Možete da odete na utakmicu, pa kad dobijete batine od navijača protivničkog tima, naletite na nekog ko će vam brisati modrice i vidati rane, koga ćete nakon toga voleti kao Mirko Cekanu. Možete otići na pijacu da probate mlad sir i da baš tada sretnete nekog ko će vas voleti kao Mirko Cekanu.

Možete ići kod Pobednika da rušite penzionerima table sa šahom. Tamo nećete sresti nikoga ko će vas voleti kao Mirko Cekanu, a možda i hoćete. Možete krasti ruže iz cvećara na pijacama i ostavljati ih na vratima nepoznatih stanova. Nećete naći nekog ko će vas voleti kao Mirko Cekanu, ali ćete se svakako lepo osećati. A možete i da preskočite ovo poglavlje, da ga odbijete na hroničnu narcisoidnost pisca i da pročitate šta se desilo Mirku i Slavku.

Imam osećaj da taj duet ima još puno toga da Vam pruži.

Vaš pisac!
 
Top