.

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DeDa:
Da li se devojke loze na materijalna dobra kod muskaraca?! :?
(Dobri automobili,motori,bobilni telefoni...)

Ovo mi se svidja:Bobilni telefoni...hahhahahhahaha

Naravno da se loze.Vrlo mali je postotak onih koje se ne loze.Starija generacija i tako i tako,mladja...haaaaaaaaaaaaaa.....sociol-psiholoski fenomen drustva u kojem zivimo.Nekad su se lozile na farmerice...sad je daleko otiso brod u kosmos.Mada,pazi,garant ces ovde dobiti 90 % odgovora:Ma ne,ma kakvi,ma to ne dolazi u obzir.To je opisao dr Jovan Maric...da ne trabunjam i ja.Mada...mada...IZGLED i SARM i dalje stavljam na 1 mesto.
A da te pitam:Na sta se muskarci najvise loze?

Nisam za to da se vrsi generalizovanje bilo koje vrste,pa tako ni ovde ne mogu reci da li je svim devojkama bitno materijalno stanje tipova ili ne. Sto se mene licno tice,ne spadam u grupu onih kojima je materijalni status bitan,ali znam i druzim se sa puno devojaka kojima je kriterijum da li ce sa nekim zapoceti 'vezu' ili nekakav drugi odnos upravo materijalne prirode. Tako da sigurno postoje i one kojima je to bitno i one koje tome ne pridaju nikakav znacaj. Konkretno,u mom slucaju,s'obzirom da imam svoja kola i svoj stan,kao i prilicno dobar mobilni telefon, ne razmisljam o tome da li moj decko ili neko ko to treba da postane,poseduje isto. Jedino bih volela da napokon i ja nadjem decka koji ima kola,ali iskljucivo zato sto me mrzi da vecito ja vozim.Hocu jednom i ja da se skockam i da samo sacekam da neko dodje po mene.Posebno sad,kad prvo treba pola sata da struzem led i da grejem kola,pa onda da pokupim decka koji je do minut pre toga sedeo u toplom stanu.Eto,zato bih volela da postanem sponzorusa...pa ako ima neko zainteresovan... :D

DON:
DeDa:

Ovo mi se svidja:Bobilni telefoni...hahhahahhahaha

Naravno da se loze.Vrlo mali je postotak onih koje se ne loze.Starija generacija i tako i tako,mladja...haaaaaaaaaaaaaa.....sociol-psiholoski fenomen drustva u kojem zivimo.Nekad su se lozile na farmerice...sad je daleko otiso brod u kosmos.Mada,pazi,garant ces ovde dobiti 90 % odgovora:Ma ne,ma kakvi,ma to ne dolazi u obzir.To je opisao dr Jovan Maric...da ne trabunjam i ja.Mada...mada...IZGLED i SARM i dalje stavljam na 1 mesto.
A da te pitam:Na sta se muskarci najvise loze?

dobro pitanje!

evo jednog primera:
vozim inace jednu zutu kantu(fiat punto cabrio) ali se ta kanta non stop nesto kvari(al to nije sad bitno), uglavnom dok vozim mog zucu retko koji muskarac se nesto na zalece sa dobacivanjima, muvanjima po semaforima i trkanjima(onim folirantskim) na auto-putevima. e sad, zadnji put kada sam bila kuci, pokvari se(opet :? ) ta moja zuta kanta, i ja sednem u audi A8 i krenem za Nish. majko moja, da ne poverujes sta su sve muskarci spremni da urade da privuku paznju........

i?
kako to objasniti?
zasto je toliko velika razlika izmedju devojke u fiatu i devojke u A8........nije li vama to cudno?

DeDa:
Devojke se loze na sve to isto onoliko koliko se momci loze na 90 60 90 mere, i ostale propratne efekte gore pomenutih mera...
Da sumiramo: Klasican oksimoron, devojcice po JUS-u se loze na dobre automobile, motore, bobilne...I obratno 8)

Ako bi se neko ispred mene sirio svojim autom,mobilnim telefonom,ili bilo kojim drugim materijalni dobrom,mogla bih samo slatko da mu se nasmejem kako je jadan.

SoBlue:
Ako bi se neko ispred mene sirio svojim autom,mobilnim telefonom,ili bilo kojim drugim materijalni dobrom,mogla bih samo slatko da mu se nasmejem kako je jadan.
E to! Konacno jedan pravi odgovor.
Ja sam inace luda za kolima, nikad ne propustam sajmove automobila i tamo sam gora nego sto muskaraca zajedno, ali da se palim na auto od nekog lika?! Nikad. Jos da cujem sad neki komentar kakve koristi ja imam od toga sto tamo neki ima dobar auto??? Sto ce da me vozi od grada do kuce i obratno? Pih, pa to mogu i evo onom askonom sto je parkirana tu u dvoristu :roll: Hmm, mobilni? Auuu tek tu ne vidim zasto da se palim na neciji mobilni ovaj bobilni. I moj funkcionise odlicno, salje poruke kao sto i prima poruke a i pozive, a i sat radi i budilnik, sta ce mi vise.... :shock:
Dakle muskarci koji se hvale i svoje materijalne vrednosti isticu u prvi plan su siroti tako jadni. A tako se sepure sve paun do pauna...spolja gladac iznutra jadac, to su sve kompleksasi. E sad neke cice su sa takvim likovima jer im oni kupuju poklone, ali ja nisam tako nisko pala da bi m,e neko kupio jednim parfemom ili vecerom ili da mi placa pice po kaficima. Ha HA HA. Ja tvrdim sama za sebe da vredim mnoooogo vise.
Poz!

Pazi ovako, ako izostavimo sponzorusice kojima je jedino to bitno, dolazimo do sledeceg:
-Imas devojcice koje su navikle da zive u raskosi i naravno ocekuju da im taj izabranik u daljem zivotu pruza isto ono sto su navikle da imaju kod mame i tate.
-Imas devojcice koje su zivele relativno bedno, pa zele da vezom sa bogatim tipom rese svoj osnovni problem i
-imas trecu kategoriju, u koju ja sama sebe ubrajam. Nisam bogata, nisam ni siromasna, moglo bi se reci da zivim u zlatnoj sredini (mada je pitanje koliko je u nasoj zemlji ta sredina zlatna, ali to sad nije bitno.). Imam svoj posao, svoju platu i svoju krntiju. Zivim sa roditeljima, jer ne mogu od svoje plate da placam sebi stan, ali to takodje nije bitno.
Ne palim se na mamine i tatine sinove pune para, koji jedino umeju da trose. Bitno mi je to da neko sa kim sam ima potencijala, da je vredan i da ume, ili ce umeti jednog dana da stvori novac (ne mislim pri tom na kriminalne radnje), jer pitanje egzistencije buduce porodice je vazno, i od ljubavi, ma koliko ona bila jaka, ne mogu da se nahrane deca, niti da se kupe pelene. Tako da svoj mozak ukljucujem u pocetku, kada razmisljam da li cu dozvoliti nekom da mi se priblizi. I sigurno necu dozvoliti sebi da se zaljubim u neku lencugu i tipa koji je nesposoban za zivot, iako ima puno para.
Zelim samo nekog normalnog, sposobnog i vrednog, kao sto sam i ja. Ne mora biti bogat, pa nisam ni ja, ali ne smatram sebe zbog toga manje vrednom, cak naprotiv. Mozda mi roditelji nisu obezbedili raskos, ali su me naucili da umem da se borim i da sticem svojim postenim radom.
Izvinite zbog opsirnosti.

JOVANA77:
dobro pitanje!

evo jednog primera:
vozim inace jednu zutu kantu(fiat punto cabrio) ali se ta kanta non stop nesto kvari(al to nije sad bitno), uglavnom dok vozim mog zucu retko koji muskarac se nesto na zalece sa dobacivanjima, muvanjima po semaforima i trkanjima(onim folirantskim) na auto-putevima. e sad, zadnji put kada sam bila kuci, pokvari se(opet :? ) ta moja zuta kanta, i ja sednem u audi A8 i krenem za Nish. majko moja, da ne poverujes sta su sve muskarci spremni da urade da privuku paznju........

i?
kako to objasniti?
zasto je toliko velika razlika izmedju devojke u fiatu i devojke u A8........nije li vama to cudno?
Joj,pametno moje... :lol: :lol: :lol: :wink:

Peta W.:
JOVANA77:
dobro pitanje!

evo jednog primera:

i?
kako to objasniti?
Joj,pametno moje... :lol: :lol: :lol: :wink:

8) 8) 8) Potrazi me na porukama, Peta, Najvoljenija Moja !!! :P :P :P

Jos jedna dimenzija u svemu ovome.

Ako jedan prosecan normalan tip, krene da radi sa 25 godina(recimo) i sa YU prosecnom platom od 200-300E (recimo)koliko njemu godina treba da zaradi za neka dobra kola i sve ostalo.

Zakljucak - sponzoruse moraju gledati ili kriminalce ili tatine sinove ili matorce - Normalnih tipova za njih nema.

ilona:
Nisam za to da se vrsi generalizovanje bilo koje vrste,pa tako ni ovde ne mogu reci da li je svim devojkama bitno materijalno stanje tipova ili ne. Sto se mene licno tice,ne spadam u grupu onih kojima je materijalni status bitan,ali znam i druzim se sa puno devojaka kojima je kriterijum da li ce sa nekim zapoceti 'vezu' ili nekakav drugi odnos upravo materijalne prirode. Tako da sigurno postoje i one kojima je to bitno i one koje tome ne pridaju nikakav znacaj. Konkretno,u mom slucaju,s'obzirom da imam svoja kola i svoj stan,kao i prilicno dobar mobilni telefon, ne razmisljam o tome da li moj decko ili neko ko to treba da postane,poseduje isto. Jedino bih volela da napokon i ja nadjem decka koji ima kola,ali iskljucivo zato sto me mrzi da vecito ja vozim.Hocu jednom i ja da se skockam i da samo sacekam da neko dodje po mene.Posebno sad,kad prvo treba pola sata da struzem led i da grejem kola,pa onda da pokupim decka koji je do minut pre toga sedeo u toplom stanu.Eto,zato bih volela da postanem sponzorusa...pa ako ima neko zainteresovan... :D

:wink: Draga ILONA ! Eto, mi smo vec u kontaktu. Ti imas kao neku shemu. A ja imam sve ono sto tebi treba. Tj. naklonost, neznost, ljubav, dobar auto. I sve ostalo sto dobra devojka kao ti voli da vidi. I to na dobrom decku pored sebe. Hoces li dati prednost meni u odnosu na tvoju staru shemu (ovako ti kazem, da ne bi ostali bas sve znali, ali ti ces razumeti) ?! Molim te. Javi se. :wink:

Posle jedne lude voznje koja se neslavno zavrsila, odlucio sam da vise necu da vozim neka dobra kola...Kada sam za 200 EUR kupio moj sadasnji autic (Skoda coupe iz '76.) moja tadasnja devojka mi je rekla da sam lud... Posle mesec dana rada na autu sa najboljim drugarom iz garaze je izasao preporodjen... Moja tadasnja je postala sadasnja bivsa i ubrzo se smuvala sa nekim pandurom koji vozi mecu...a ja sam shvatio da mi ne treba devojka koja se pali vise na kola nego na mene... :D :wink:

Vrlo interesantna razmisljanja..ali kako je neko ovde reko...svi ce da napishu kao zanju neke koje s ena to pali a sami oni ne..nikad...(sto se pokazalo i tacno) ali mozda i jesu takve ko zan....
Evo moja prica:

Ja sam sin veoma dobro stojeceg oca ( nekad) pa je 90-tih izgubio sve..pa je sad jedva na noge....e ja u medjuvremenu sam i ja pao zajedno sa svoga oca...i pazi...
kad sam bio klinac klinke nisu se lozile na tatin mercedes...onako smo se zezali..da kraje devedesetih se sve promeni...sta se desilo ko zan..neka zajebana psihologija....e sad:)..sad sam ja obnovio tatin status...svjim rukama...zavrsio sam faks...zavrsavam poststudije ( jos jedan ispit)....radim za internacionalnu kompaniju koja je u banking & insurance...imam svoju Hondicu..i..i ozenio sam se...zena mi ima Mercedes...veliki kako kamion..ali to je..desilo se je...kad covek voli ono sto radi...i kad iskreno ulozava svoj trud dobije..i malo sam skrenu s temom..htio sam reci da se zene an mene loze kao nikad do sad...mogu ih birati kako lubenice ...a to je...bedno!!!!

poz i volim vas krstashi

Ono cemu tezis to i dobijas. Normalno je da ce se u vreme ekonomske krize ukljuciti borba za opstanak.
Momci izlaze na "IN" mesta gde izlaze "IN" devojke, koje ih po pravilu nece ni pogledati ako ne voze dobra kolica i poseduju ostale statusne simbole...I zasto onda momci izlaze na takva mesta? Ponekad je dovoljno da se osvrnu oko sebe i pogledaju devojke koje nisu "napucane", sasvim prosecne i skromne. Ali neeeee! Svaki od tih istih "prosecnih" momaka zeli "IN" devojke, koje bez kamuflaze nisu nista posebno (jedan moj poznanik ih je nazvao "ispusenim mustiklama" :wink: )...
Pa sta onda da se radi...nek momci pate, dok ne shvate! :roll:

Pera_Zdera:
Jos jedna dimenzija u svemu ovome.

Ako jedan prosecan normalan tip, krene da radi sa 25 godina(recimo) i sa YU prosecnom platom od 200E (recimo)koliko njemu godina treba da zaradi za neka dobra kola i sve ostalo.

Zakljucak - sponzoruse moraju gledati ili kriminalce ili tatine sinove ili matorce - Normalnih tipova za njih nema.

PS Srednje sam klase. Imam super mob i sve ostalo, ali kola nemam....
Pa...mozda rad u inostranstvu vadi stvar. :? :roll: :?:

Back