Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DeDa:Da li se devojke loze na materijalna dobra kod muskaraca?! :?
(Dobri automobili,motori,bobilni telefoni...)
DON:DeDa:Da li se devojke loze na materijalna dobra kod muskaraca?! :?
Ovo mi se svidja:Bobilni telefoni...hahhahahhahaha
Naravno da se loze.Vrlo mali je postotak onih koje se ne loze.Starija generacija i tako i tako,mladja...haaaaaaaaaaaaaa.....sociol-psiholoski fenomen drustva u kojem zivimo.Nekad su se lozile na farmerice...sad je daleko otiso brod u kosmos.Mada,pazi,garant ces ovde dobiti 90 % odgovora:Ma ne,ma kakvi,ma to ne dolazi u obzir.To je opisao dr Jovan Maric...da ne trabunjam i ja.Mada...mada...IZGLED i SARM i dalje stavljam na 1 mesto.
A da te pitam:Na sta se muskarci najvise loze?
Devojke se loze na sve to isto onoliko koliko se momci loze na 90 60 90 mere, i ostale propratne efekte gore pomenutih mera...DeDa:Da li se devojke loze na materijalna dobra kod muskaraca?! :?
E to! Konacno jedan pravi odgovor.SoBlue:Ako bi se neko ispred mene sirio svojim autom,mobilnim telefonom,ili bilo kojim drugim materijalni dobrom,mogla bih samo slatko da mu se nasmejem kako je jadan.
Joj,pametno moje...JOVANA77:dobro pitanje!
evo jednog primera:
vozim inace jednu zutu kantu(fiat punto cabrio) ali se ta kanta non stop nesto kvari(al to nije sad bitno), uglavnom dok vozim mog zucu retko koji muskarac se nesto na zalece sa dobacivanjima, muvanjima po semaforima i trkanjima(onim folirantskim) na auto-putevima. e sad, zadnji put kada sam bila kuci, pokvari se(opet :? ) ta moja zuta kanta, i ja sednem u audi A8 i krenem za Nish. majko moja, da ne poverujes sta su sve muskarci spremni da urade da privuku paznju........
i?
kako to objasniti?
zasto je toliko velika razlika izmedju devojke u fiatu i devojke u A8........nije li vama to cudno?
Peta W.:Joj,pametno moje...JOVANA77:dobro pitanje!
evo jednog primera:
vozim inace jednu zutu kantu(fiat punto cabrio) ali se ta kanta non stop nesto kvari(al to nije sad bitno), uglavnom dok vozim mog zucu retko koji muskarac se nesto na zalece sa dobacivanjima, muvanjima po semaforima i trkanjima(onim folirantskim) na auto-putevima. e sad, zadnji put kada sam bila kuci, pokvari se(opet :? ) ta moja zuta kanta, i ja sednem u audi A8 i krenem za Nish. majko moja, da ne poverujes sta su sve muskarci spremni da urade da privuku paznju........
i?
kako to objasniti?
zasto je toliko velika razlika izmedju devojke u fiatu i devojke u A8........nije li vama to cudno?![]()
![]()
:wink:
ilona:Nisam za to da se vrsi generalizovanje bilo koje vrste,pa tako ni ovde ne mogu reci da li je svim devojkama bitno materijalno stanje tipova ili ne. Sto se mene licno tice,ne spadam u grupu onih kojima je materijalni status bitan,ali znam i druzim se sa puno devojaka kojima je kriterijum da li ce sa nekim zapoceti 'vezu' ili nekakav drugi odnos upravo materijalne prirode. Tako da sigurno postoje i one kojima je to bitno i one koje tome ne pridaju nikakav znacaj. Konkretno,u mom slucaju,s'obzirom da imam svoja kola i svoj stan,kao i prilicno dobar mobilni telefon, ne razmisljam o tome da li moj decko ili neko ko to treba da postane,poseduje isto. Jedino bih volela da napokon i ja nadjem decka koji ima kola,ali iskljucivo zato sto me mrzi da vecito ja vozim.Hocu jednom i ja da se skockam i da samo sacekam da neko dodje po mene.Posebno sad,kad prvo treba pola sata da struzem led i da grejem kola,pa onda da pokupim decka koji je do minut pre toga sedeo u toplom stanu.Eto,zato bih volela da postanem sponzorusa...pa ako ima neko zainteresovan...![]()
Mogu da ti posaljem slicicu mog autica, ako hoces...little:Ja se palim ma matore tako malo doterane automobile...
Eh, cudne smo mi zene...
little:Ja se palim ma matore tako malo doterane automobile...
Eh, cudne smo mi zene...
zvuci kao..nikad se neznalittle:eh, sad pa nemogu bas sve...![]()
Pa...mozda rad u inostranstvu vadi stvar. :?Pera_Zdera:Jos jedna dimenzija u svemu ovome.
Ako jedan prosecan normalan tip, krene da radi sa 25 godina(recimo) i sa YU prosecnom platom od 200E (recimo)koliko njemu godina treba da zaradi za neka dobra kola i sve ostalo.
Zakljucak - sponzoruse moraju gledati ili kriminalce ili tatine sinove ili matorce - Normalnih tipova za njih nema.
PS Srednje sam klase. Imam super mob i sve ostalo, ali kola nemam....