12-ta kuca

• Začetnik teme Začetnik teme pava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pava

Zainteresovan član
Poruka
145
dvanaesta kuca je kuca psihe,bolnica,zatvora,ludnica i tako dalje...toliko o njoj znam
interesuje me da li neko moze da pogleda dvanaestu kucu i njeno znacenje u sledecim natalnim kartama:31.3.1987 11:36am knin i 1.11.1986. 16:00pm zemun

pava:
dvanaesta kuca je kuca psihe,bolnica,zatvora,ludnica i tako dalje...toliko o njoj znam
interesuje me da li neko moze da pogleda dvanaestu kucu i njeno znacenje u sledecim natalnim kartama:31.3.1987 11:36am knin i 1.11.1986. 16:00pm zemun
Prva osoba definitivno obozava da tracari i ne ume da cuva tajne. Sto se tice "planeta", tu je samo lilit, a tome drugi put....
Druga osoba ima duhovnog ucitelja, moze da donese dalja putovanja. Voli da se povlaci u sebe i to je cini srecnom. SVE JE U NAJBOLJEM REDU. Sedma kuca je krcata (sunce, venera, mesec, pluton, merkur).

jelenabg77:
begmaki:
Merkur u 12. kuci govori o ogromnoj inteligenciji!

Koji su jos znaci nadprosecne inteligencije?

Neko mi je rekao da je jupiter u blizancima jedan od tih znakova...jel to tacno? :roll:
Da, ali ne nesto narocito. Jupiter u blizancima moze doneti talnat za politiku i drustvene nauke uopste.
Znaci za inteligenciju (nadprosecnu) su uglavnom Merkur u 3. ili 12. kuci.

begmaki:
pava:
Prva osoba definitivno obozava da tracari i ne ume da cuva tajne. Sto se tice "planeta", tu je samo lilit, a tome drugi put....
Druga osoba ima duhovnog ucitelja, moze da donese dalja putovanja. Voli da se povlaci u sebe i to je cini srecnom. SVE JE U NAJBOLJEM REDU. Sedma kuca je krcata (sunce, venera, mesec, pluton, merkur).
mislis da je ta krcata 7 kuca pozitivna?
sta si tacno mislila za lilit?

Back