VoRtReKS
Početnik
- Poruka
- 42
korisnik sam idiotskog dial-up-a ( skupog a tako nepouzdanog i sporog ) nalazim se u centru Novog Sada i imam digitalnu centralu ( ocigledno centrala centar ) ali pametni telekom planira prosirenje centrale tek za nekoliko meseci ( ocigledno nema PORTOVA ) znaci nista od ADSL-a , zivim u kucji pa mislim da i wirless otpada ( a i neplacja mi se tolko za opremu ) ISDN mi izgleda isto sranje ko i dial-up samo brze ( ali impulsi samo lete ) tako da sam ocajan......ima neko neku dobru ideju posto kako je telekom pouzdan ja ocekujem slobodan port u novembru SLEDECE GODINE a dial-up nemogu vise ni da gledam ni da slusam . pa ako neko ima neku ideju koja je bolja od " uzmi SIKIRU i poseti telekom " otvoren sam za predloge . a da nemam ni kablovsku tako da nista ni od kablovskog.
[Ubuduce ce ovakve teme biti brisane..
Nacin postavljanja teme je totalno besmislen..
Ubuduce razmisli malo o naslovu teme da bi oni koji ti zele pomoci mogli to i da urade, da ne razbijaju glavu sta se nalazi iza x uzvicnika..
Edit by GZ.
[Ubuduce ce ovakve teme biti brisane..
Nacin postavljanja teme je totalno besmislen..
Ubuduce razmisli malo o naslovu teme da bi oni koji ti zele pomoci mogli to i da urade, da ne razbijaju glavu sta se nalazi iza x uzvicnika..
Edit by GZ.
CI karticu,10 metara UTP kabla i 21dB antenu...sve ukupno 45e
, wirless mi zvuci dobro ali , dali je dobar i za igre (WoW , GW , W3FT,..) ? ali mozda cu ipak cekati do kraja oktobra kako je dobri telekom rekao ali kako su oni sigurni verovatno cu zavrsiti sa wirless-om , inace telekom je dobio dojavu da centrala treba da se prosiri u junu a kako su mi rekli radove zapocinju pocetkom oktobra....e sve bi to bilo lepo da je istinito (kao sto su mi iz sezam rekli pocetkom juna "Javicemo vam kada da dojdete po opremu za 3-4 dana"-oduzila se ta tri dana......) ipak . hvala svima....