m'jook,.. nego mene kopiraju,.. ali ne znam da li i kapirajuprimetila sam da su svi forumaši neki bogougodni ljudi, oni ne lazu, ne varaju, ne gaslajtuju,
ko vas takve spoji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m'jook,.. nego mene kopiraju,.. ali ne znam da li i kapirajuprimetila sam da su svi forumaši neki bogougodni ljudi, oni ne lazu, ne varaju, ne gaslajtuju,
ko vas takve spoji
Претерана опуштеност је рецепт за пропаст. Сад би ти и ја с вама заједно да се претерано опустим Ево све трчим. Нека, радије ћу да седим са стране и гледам како људи постепено пропадају.To su sitne gluposti koje i ja volim i ja pricam sa prijateljima kad je nesto bilo jako dobro ,zene pricaju i kad je lose ali totalno nebitno. Opusti se covjece, proce te zivot u ozbiljnim stvarima, podijeli ponekad i neku salu glupost itd .
Где ти овде видиш све те дивне људе . . .primetila sam da su svi forumaši neki bogougodni ljudi, oni ne lazu, ne varaju, ne gaslajtuju,
ko vas takve spoji
i ti si u pms-u?Претерана опуштеност је рецепт за пропаст. Сад би ти и ја с вама заједно да се претерано опустим Ево све трчим. Нека, радије ћу да седим са стране и гледам како људи постепено пропадају.
Што си зла према мени?i ti si u pms-u?
i ja sam u pms-uШто си зла према мени?
Онда ћу да ти опростим.i ja sam u pms-u
Ne prilazi joj bez čokoladeОнда ћу да ти опростим.
pojescu i njegaNe prilazi joj bez čokolade
Nemoj dok se ne izjasni ovo oko kupanja previše mi brani Senseiapojescu i njega
E ja sam morao da unaprijed kazem svakoj djevojci da imam tesku mamu i da ne ocekuju da ih ona simpatise..
"Moja mama te obožava"
Zasto najezili na pricu. Moja prethodna zena je cak dijelila moje gole slike sa prijateljicama ka da su razglednice.meni to bilo samo smijesno.da samo znate kake istine o vama skoro svaka zena deli sa svojim prijateljicama, najezili biste se i ziveli ko vuci samotnjaci.
Namesteni konkursiprimetila sam da su svi forumaši neki bogougodni ljudi, oni ne lazu, ne varaju, ne gaslajtuju,
ko vas takve spoji