11-godišnja učenica iz Nju Džersija se ubila u školskom toaletu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.517
Felisija LoAlbo-Melendez (11) umrla je dva dana nakon što je pokušala da oduzme život u školskom toaletu u Nju Džersiju 6. februara, rekli su zvaničnici

Učenicu šestog razreda su mučili nasilnici koji su doveli do njene smrti i nekoliko puta je pokušala da upozori školske službenike, rekla je njena mama

Nedelju dana pre njene prerane smrti, Felicijin otac je umro od raka

Felisijina smrt usledila je nekoliko dana nakon što je koleginica iz Nju Džersija Adrijana Kuč oduzela sebi život nakon što su je nalilnici ismevali kroz teks poruke nakoni su je tukli u školskim hodnicima.

69424715-11933505-image-a-1_1680531696699.jpg

Ima nasilnika i kod nas a mislim da se ne posvećuje dovoljno pažnje na ceo problem

nasilnici odgovaraju vladama

drze pod strahom one dobre a ponekad ih i vlast iskoristi u svoje svrhe

zato kontrolise njihovu moc i mogucnosti

evo bas malopre slusam kako razbijaju demonstracije - grupa nasilnika se zaleti u protest i pocne da pravi guzvu

policija uleti da smiri * guzvu * i izudara sve redom , sem onih nasilnika koji pobegnu

tako da ih neguju i kontrolisu od mladjeg uzrasta, zatrebace

Ispravno dr Miroljub Petrović drži kad kaže da su škole odavno postale debilane. Ko zdrav i čitav izađe iz njih, ono, makar je kompletan debil.
Tokom srednje škole sam naišla na metod edukacije koji je, ako se dobro sećam, predlagao Džon Lok. Dobro se sećam, ali možda sam na sentimentalno prenaglašen način shvatila.

Felisija LoAlbo-Melendez (11) umrla je dva dana nakon što je pokušala da oduzme život u školskom toaletu u Nju Džersiju 6. februara, rekli su zvaničnici

Učenicu šestog razreda su mučili nasilnici koji su doveli do njene smrti i nekoliko puta je pokušala da upozori školske službenike, rekla je njena mama

Nedelju dana pre njene prerane smrti, Felicijin otac je umro od raka

Felisijina smrt usledila je nekoliko dana nakon što je koleginica iz Nju Džersija Adrijana Kuč oduzela sebi život nakon što su je nalilnici ismevali kroz teks poruke nakoni su je tukli u školskim hodnicima.

69424715-11933505-image-a-1_1680531696699.jpg

Ima nasilnika i kod nas a mislim da se ne posvećuje dovoljno pažnje na ceo problem
Užas! :eek:
Je li moderator mene opominješ zato što stavim monetizovani link dok ti sam otvoriš temu i ne daš link ispod teksta? Kakva su ovo kršenja pravila foruma?

Kakva autorska tema?
Prvo, nije klikbajt link nego monetizovani link koji vodi do iyvornog linka.
klikbajt=monetizovana
ne možeš da koristiš resorse krstarice za ličnu dobit bez prethodnog aranžmana sa administracijom.
Drugo, ako ovo i jeste autroska tema onda si tako trebao da navedeš.
gde piše?

klikbajt=monetizovana
ne možeš da koristiš resorse krstarice za ličnu dobit bez prethodnog aranžmana sa administracijom.

gde piše?
Piše ti lepo u pravilniku:

Otvaranje novih tema​

Kada započinjete neku novu temu, potrebno je da jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

Naslov teme treba da kratko i jasno predstavi sadržaj teme. Ne sme da se sastoji samo od velikih slova ili da sadrži razmake između slova.

Ukoliko otvarate autorsku temu (sadrži vaše lično mišljenje, opis, interpretaciju, analizu i slično) - postavite sadržaj od minimum tri rečenice.

Ukoliko otvarate temu ili pišete poruku na osnovu aktuelne vesti iz medija, obavezno je da:
  1. vest bude aktuelna - ne starija od nekoliko dana,
  2. naslov teme bude isti kao i naslov vesti u mediju ili da bude dosledan prevod,
  3. u poruci navedete tekst vesti u celini (a ne samo deo); možete da podebljate deo teksta koji smatrate da je važan,
  4. navedete izvor i link ka vesti,
  5. napišete sopstveni komentar od bar tri rečenice koji je direktno vezan za temu.
https://forum.krstarica.com/help/pravilnik-foruma/

Piše ti lepo u pravilniku:

Otvaranje novih tema​

Kada započinjete neku novu temu, potrebno je da jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete.

Naslov teme treba da kratko i jasno predstavi sadržaj teme. Ne sme da se sastoji samo od velikih slova ili da sadrži razmake između slova.

Ukoliko otvarate autorsku temu (sadrži vaše lično mišljenje, opis, interpretaciju, analizu i slično) - postavite sadržaj od minimum tri rečenice.

Ukoliko otvarate temu ili pišete poruku na osnovu aktuelne vesti iz medija, obavezno je da:
  1. vest bude aktuelna - ne starija od nekoliko dana,
  2. naslov teme bude isti kao i naslov vesti u mediju ili da bude dosledan prevod,
  3. u poruci navedete tekst vesti u celini (a ne samo deo); možete da podebljate deo teksta koji smatrate da je važan,
  4. navedete izvor i link ka vesti,
  5. napišete sopstveni komentar od bar tri rečenice koji je direktno vezan za temu.
https://forum.krstarica.com/help/pravilnik-foruma/
i gde si ti video da sam prekršio pravilnik? Da li si našao negde taj moj uvodni tekst za koji smatraš da treba da postoji link?

nasilnici odgovaraju vladama

drze pod strahom one dobre a ponekad ih i vlast iskoristi u svoje svrhe

zato kontrolise njihovu moc i mogucnosti

evo bas malopre slusam kako razbijaju demonstracije - grupa nasilnika se zaleti u protest i pocne da pravi guzvu

policija uleti da smiri * guzvu * i izudara sve redom , sem onih nasilnika koji pobegnu

tako da ih neguju i kontrolisu od mladjeg uzrasta, zatrebace
Samo vi lupajte u šerpe i gledajte N1
Da vam deca žive AMERIČKI

Koja Rusija?
Puj puj...

Back