- Poruka
- 4.348
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ceno-silovanjem-a-vi-ste-cutali-zasto/n2h2by4
U prevodu: "kako smo se nadali, dobro smo se udali."
Pojedinacno, GO SNSa je svakako bolje, a radnicima, seljacima i postenoj inteligenciji je da gore biti ne moze. Uskoro ce postojati takvi u hiljadama, do 100 hiljada. A bilo ih u doba OOUR-a milioni?!
Izboorili su se sa najvecim problemima. Ne postoji ozbiljna opozicija. To su odlicno odradili. A i ozdravili su ekonomiju. Srbija je, moze se reci, jedan grandomanski projekt Reality Show-a, u svetu nevidjen!
Ako je ovo danas normalna Srbija, ja sam Tyson Fury, glavom i bradom! Ni manje, ni vise!
10g postojanja SNSa:Za samo mesec dana je deset godina od kada smo formirali stranku. Formirali u trenutku kada je našoj zemlji bilo potrebno rešavanje brojnih gorućih pitanja, kada je zemlja bila pred potpunim kolapsom, ekonomskim i finansijskim bankrotom, političkom propašću. Posle četiri godine uspeli smo i posle pobede predsednika Tomislava Nikolića i formiranja koalicione vlade sa SPS-om, da stvari u zemlji stabilizujemo i teškim, velikim reformama pokrećemo stvari u Srbiji - rekao je Vučić, pa istakao da je malo njih verovalo i imalo poverenja u te mere, a ako i mnogi članovi stranke, koji su, kako je rekao, mislili da "izdržimo godinu, dve, tri na vlasti, da nekom pojedinačno bude bolje".
U prevodu: "kako smo se nadali, dobro smo se udali."
Pojedinacno, GO SNSa je svakako bolje, a radnicima, seljacima i postenoj inteligenciji je da gore biti ne moze. Uskoro ce postojati takvi u hiljadama, do 100 hiljada. A bilo ih u doba OOUR-a milioni?!
10g postojanja SNSa:Vučić je kazao da je SNS u tom periodu pokazao da može da se izbori sa najvećim problemima: "A imali smo saveznika u građanima i penzionerima koji su najteži teret podneli, a nisu kukali, niti se žalili. Danas je vreme da se penzionerima vrati sve ono što jesu zaradili. Moraju da znaju da nismo mogli da isplatimo penzije jer nije bilo u budžetu. Da smo imali 58 odsto penzija iz budžeta, a danas 31 odsto. Neuporedivo je veći broj zaposlenih pa možemo iz poreza i doprinosa da isplaćujemo penzije. Morali smo da ozdravimo našu ekonomiju i penzioneri su nam verovali".
Izboorili su se sa najvecim problemima. Ne postoji ozbiljna opozicija. To su odlicno odradili. A i ozdravili su ekonomiju. Srbija je, moze se reci, jedan grandomanski projekt Reality Show-a, u svetu nevidjen!
10g postojanja SNSa:Lider Srpske napredne stranke kritikovao je stranačke funkcionere što nisu reagovali na poziv na silovanje premijerke Ane Brnabić, državni udar, istakavši da stranka mora da ima borce, koji će se boriti rečima, idejom, marljivošću, snagom argumenata, da se bore za normalnu Srbiju.
Ako je ovo danas normalna Srbija, ja sam Tyson Fury, glavom i bradom! Ni manje, ni vise!