101 razlog zasto volim biti sa ozenjenim muskarcem

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to upravo ja mogu tebi da kazem da je ta tvoja umotvorina nevidjena glupost, jer da je tako, niko se ne bi ni vencavao, ni pravio decu, ni ziveo u braku.....svako ima pravo da na brak gleda iz svoje perspektive, pa i tako da se ljubav nikako njime ne moze pokvariti

A ti bi meni zabranila da imam svoje misljenje.Ono sto ja mislim je glupost (jako pristojno receno),a ono sto ti mislis je univerzalna istina.Bravo.

A ti bi meni zabranila da imam svoje misljenje.Ono sto ja mislim je glupost (jako pristojno receno),a ono sto ti mislis je univerzalna istina.Bravo.

Ja tebi nemam sta da zabranim, samo sam prokomentarisala da je tvoja izjava glupost i da ne mora biti univerzalna. O mom vidjenju na stvar nigde nisam tvrdila da je univerzalno pravilo. Samo sam komentarisala svoje vidjenje date situacije.
To sto se vi sa mnom ne slazete, ne znaci da je bilo ko u pravu ili u krivu, vec da postoje milion razlicitih mogucih pogleda na stvari i da ne postoje univerzalna resenja i generalizacije.
A tvoja izjava o vinu i braku je cista generalizacija, uz to nimalo univerzalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back