Ja nisam pricala o sebi
Nego o vezi slobodne zene s ozenjenim muskarcem
Ako su oboje u braku, to je svaleracija
![]()
Ne kvari vino vodom i ljubav brakom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam pricala o sebi
![]()
Tachno Mirqec,u to ime poshalji Nini na post restante flashu belog bermeta i cveche...izaberi neqo prigodno.Ne kvari vino vodom i ljubav brakom![]()
Pa to upravo ja mogu tebi da kazem da je ta tvoja umotvorina nevidjena glupost, jer da je tako, niko se ne bi ni vencavao, ni pravio decu, ni ziveo u braku.....svako ima pravo da na brak gleda iz svoje perspektive, pa i tako da se ljubav nikako njime ne moze pokvariti
Ja nisam pricala o sebi
![]()
kakva umotvorina
![]()
A ti bi meni zabranila da imam svoje misljenje.Ono sto ja mislim je glupost (jako pristojno receno),a ono sto ti mislis je univerzalna istina.Bravo.
Qaqo nema ljubavi?Chiqa Platon je vash choveq,ima ljubavi a ne mora da bude sexa.alo, mirko...ona ''u ljubav veruje''...tu nešto nije jasno? nema ljubavi kada se laže.
A sto ne ubaci to Q i u nick? I onako se jedva desifruje sta pises.
Kuakuo...![]()
Greshka,ti qucash sa 10 a ja sa 11 prstiju.Qaqo to nisi provalio dosad?Neko ima govornu manu u prstima,sve je moguce.)
Samo ti nastavi nosem gde si stao i ne brini shto se meni lepi,nije prelazno.Obrisi nos,vidis da ti se lepi tastatura.)
Qaqo nema ljubavi?Chiqa Platon je vash choveq,ima ljubavi a ne mora da bude sexa.
A ti bi meni zabranila da imam svoje misljenje.Ono sto ja mislim je glupost (jako pristojno receno),a ono sto ti mislis je univerzalna istina.Bravo.