100% Smorisijevog mozga je animalno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 304860

Buduća legenda
Poruka
44.400
Погледајте само те реакције условног рефлекса. Када је на форуму објављена вест да је 48% Б92 у рукама сумњивог капитала, он отвара не једну, него две теме.
Једну како 100% гледалаца Мост у рукама држи нешто (можда нешто што он нема) и другу са порукама подршке ТВ Мост, која је копир оне теме о подршци Б92.

Тиме покушава да изједначи ТВ Мост и Б92.
Баш занимљиво, можда би Мост могао да добије националну фреквенцију. Али да ради "рецептитор" за оне са Ладу... мислим са Југа.
А за туту-бугарина само геј порнићи, пошто је дечко у том фазону.

Moj komentar na temu usmerenu iskljucivo ka mojoj malenkosti:

weird_smile.jpg

dr hirurg:
Слободно размисли мало, то је први корак ка лечењу.
Мада код вас дивних стоврења су условни рефлекси лакши начин учења:
http://forum.krstarica.com/threads/96122

Ја сам код мене у дворишту чак и код голубова-гацура (тј.летећих пацова) успео да пробудим УСЛОВНИ РЕФЛЕКС. Прво звиждим одређени звиждук ... па онда мало сачекам и онда бацим храну. После извесног времена јато се све више и више увећавало и сада их има негде педесетак - дакле, импозантна сцена... ја звиждим а они се сјуре као код Хичкока ("Птице") а ја ОНДА УОПШТЕ НЕ МОРАМ ДА ИМ БАЦИМ ХРАНУ. Тако сам неколико пута "растерао" непожељне посетиоце, само на обичан звиждук јер заиста делује застрашујуће када се велико јато спушта са неба. А замисли тек шта се све као УСЛОВНИ РЕФЛЕКС може развити код животињских врста са мало већом интелигенцијом, рецимо код паса...

Развијање условног рефлекса са ВИЗАМА је такође постигло изванредне резултате, тако бар тврде тренери и инструктори надлежни за изазивање истог.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back