- Poruka
- 29.366
Hoće li mi iko ovde reći ko je bio organizovao te proteste o kojima ne znam ništa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dabome. čekaš strpljivo da nečiji mozak donese zakon gde vlast dobija onaj ko ima najmanje glasova.Nije problem ovde zakon već mozak.
Ne znaš ništa jer nije ni bilo protesta. Došlo pet ljudi ispred Skupštine, jedan mahao srpskom zastavom, otišli kući.Hoće li mi iko ovde reći ko je bio organizovao te proteste o kojima ne znam ništa?
Не лупетај - стварно није у реду. АВ је данас разговарао са Лавровом а Захарова је упутила ИЗВИЊЕЊЕ за своје писање.Evo udario vam Vučić na Ruse zajedno sa Đurićem da otvori put šiptarskoj državi u UN.
Neka su prokleti svi Srbi koji sada podržavaju Vučića.
Kako te nije sramota da kažeš sa ja lupetam?Не лупетај - стварно није у реду. АВ је данас разговарао са Лавровом а Захарова је упутила ИЗВИЊЕЊЕ за своје писање.
недеља, 06. сеп 2020, Извор: РТС
Вучић са Лавровом: Oдноси Србије и Русије искрено пријатељски
Председник Александaр Вучић разговарао је телефоном са шефом руске дипломатије Сергејем Лавровом. Русија ће увек подржавати пријатељску Србију, рекао је Лавров.
Александар Вучић упознао је Сергеја Лаврова са разговорима које је делегација Србије имала у Вашингтону и Бриселу, наводи се у саопштењу Канцеларије за сарадњу са медијима.
Вучић са Лавровим: Oдноси Србије и Русије искрено пријатељски
У разговору је констатовано да су односи Србије и Русије искрено пријатељски.
Председник Вучић изразио је уверење да ће долазак председника Владимира Владимировича Путина у Србију бити од историјског значаја и допринети унапређењу односа и сарадње двеју земаља.
Шеф руске дипломатије рекао је председнику Србије да ће Русија увек подржавати пријатељску Србију.
Потврђена је одлучност да се настави рад на остварењу свих заједничких пројеката, као и међусобна подршка на међународној политичкој позорници.
Опет лупеташ - Ђурић је рекао Захаровој а не Русима......... свашта ........Kako te nije sramota da kažeš sa ja lupetam?
Šta je Vučićeva podguzna muvo rekao Đurić Rusima?
Hoćeš da te podsetim?
A ti predstavljaš Ruse a ne ona jel?Опет лупеташ - Ђурић је рекао Захаровој а не Русима......... свашта ........
Хајде - уозбиљи се...... прати мало озбиљније шта се догађа.......A ti predstavljaš Ruse a ne ona jel?
A koga predstavlja Vučić i Đurić?
Uozbilji se ti pa vidi ka čemu i kome ide Vučić u naručje.Хајде - уозбиљи се...... прати мало озбиљније шта се догађа.......