Ja mislio smislio to tvoj Milo a ti o Pentagonu.A što bi ga dirao Pentagon kada ih je poslušao potpisivanjem da neće dirati šiptare u daljem lobiranju za priznanjem?cekaj , bice narednih dana. Sve je vesto smisljeno u Pentagonu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislio smislio to tvoj Milo a ti o Pentagonu.A što bi ga dirao Pentagon kada ih je poslušao potpisivanjem da neće dirati šiptare u daljem lobiranju za priznanjem?cekaj , bice narednih dana. Sve je vesto smisljeno u Pentagonu.
Šta hoćeš da nam kažeš da možeš da prodaješ svoju državu i nikom ništa?Према важећем Кривичном законику, донетом 2005. године, међу кривичним делима против уставног уређења и безбедности државе нема више кривичног дела велезидаје. Тако да од 2005. о велеиздаји можемо само гуслати. То је било време власти ДСС, Г17+, СПО и НС.
Ma izaso bih ja nego necu da budem 1 u gomili koja se sutra isto proda ,neko od njih ce me odzepari pusti u pmAutorska tema
Sada se vidi da je ona šačica Srba ispred Skupštine Srbije čestitija od svih ostalih Srba koji zevaju kod kuće gledajući lažovske Vučićeve medije.Zaista Srbi nemaju prava više da se žale nad svojom sudbinom jer bolje i ne zaslužuju.Mislite da ovo nije veleizdaja?
Pa onda dobro neka vas sutra unuci pljuju u omatorelu facu izdajničku.
Thanks to ДСС, Г17+, СПО & НС.Šta hoćeš da nam kažeš da možeš da prodaješ svoju državu i nikom ništa?
Thanks to ДСС, Г17+, СПО & НС.
Додуше, то не важи за повреду територијалног интегритета.
Ne brate siptari su se obavezali da nece traziti ulazak u medjunarodne institucije....a mi smo se obavezli da prestanemo da lobiramo da ih nepriznaju neke clanice...
Dakle Vučić neće sprečavati ulazak Kosova u sve preostale organizacije a on se obavezuje da neće lobirati protiv na godinu dana dok se sve ne završi.
fali im daska u glavi čim se zaludjuju politikom.Autorska tema
Sada se vidi da je ona šačica Srba ispred Skupštine Srbije čestitija od svih ostalih Srba koji zevaju kod kuće gledajući lažovske Vučićeve medije.Zaista Srbi nemaju prava više da se žale nad svojom sudbinom jer bolje i ne zaslužuju.Mislite da ovo nije veleizdaja?
fali im daska u glavi čim se zaludjuju politikom.
dabome. baviti se politikom uglavnom znaci promašiti vlastiti zivot. biti nesposoban. posebno u drustvu gde to znači domoći se pozicije da bi lakše i više krao.fuj.Хмммм
Залућују ( се ) политиком ....
dabome. baviti se politikom uglavnom znaci promasit vlastiti zivot. posebno u drustvu to znaci domoci se pozicije da bi lakse krao.
generalno, političar ne zaradjuje pare pošteno. nema veze muško ili žensko.краО ... а жене не краду ?!
Драги Нешо Пешо,Autorska tema
Sa ovakvim razmišljanjem opasniji si od šiptara za Srpsko Kosovo.
Ja mislio smislio to tvoj Milo a ti o Pentagonu.A što bi ga dirao Pentagon kada ih je poslušao potpisivanjem da neće dirati šiptare u daljem lobiranju za priznanjem?
Ma izaso bih ja nego necu da budem 1 u gomili koja se sutra isto proda ,neko od njih ce me odzepari pusti u pm
Šta ti hoćeš da trpimo Vučića i takve i dalje?dabome. baviti se politikom uglavnom znaci promašiti vlastiti zivot. biti nesposoban. posebno u drustvu gde to znači domoći se pozicije da bi lakše i više krao.fuj.
Na trampa mozePogledajte prilog 759114
najbolje ovako da se ugledaš na predsednika.
e i kuurva bi da bude poštena ali ne može.Na trampa moze
pa ne moras.možeš zaboraviti politiku. ili da čekaš zakon po kome onaj s najmanje glasova biva izabran.Šta ti hoćeš da trpimo Vučića i takve i dalje?
Šiptari su se obavezali samo na godinu dana a Srbi na neodređeno vreme dakle možeš li to da ukapiraš?Ne brate siptari su se obavezali da nece traziti ulazak u medjunarodne institucije....a mi smo se obavezli da prestanemo da lobiramo da ih nepriznaju neke clanice...
Inace sporazum je nabijanje prsta u oci rusima i kinezima americki sah mat...americka "tehnika i energetika" a j CG u Natou tako da ono poruka svima balkan drzimo u saci...nazalost i naravno da je Vucic kretencina
Nije problem ovde zakon već mozak.pa ne moras.možeš zaboraviti politiku. ili da čekaš zakon po kome onaj s najmanje glasova biva izabran.
Na godinu dana citaj sporazum...sporazum koji je katarofa jer je use zajebo za gas a kineze za 5g uhrozio njihov intrres...znaci Rusi moraju biti veci Srbi od Srba da nepriznaju...a to mu je ocigledno plan da skine sa sebe odgovornost...vjwrovatno ce rusi reci javno otvoreno...ocu da nam srpska vlada to direktno kaze...sto je najgore sutra ko got dodje ove dve stavke za gas i za 5g ce morati postovati...Šiptari su se obavezali samo na godinu dana a Srbi na neodređeno vreme dakle možeš li to da ukapiraš?