pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
Divljakušo...u srcu.divlja:To mi je omiljena pesma.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Divljakušo...u srcu.divlja:To mi je omiljena pesma.![]()
sve je svar volje.cinjenica je da moras biti jak za oboje.ko god je psihicki labilan,nestalan i nema jak i definisan karakter,ne sme se upustati u takvu vezu.Silent Bob:Znači, upoznali ste neku osobu, ona je lepa, šarmantna, inteligentna, zanimljiv sagovonik, jednom rečiju, zaljubili ste se u nju... dosta kvalitetnog vremena provodite zajedno, mada, niste u vezi, ali stvar je u sledećem - ona je paralisana.
Koliko je pametno započinjati vezu sa takvom osobom?![]()
Mislim, postoje i ostali aspekti, kao da bi mogla pomisliti da je to iz nekog sažaljenja, ili nešto slično, kao i da je ta veza pre ili kasnije osuđena na propast, ali da li može, možda bi i moglo, da li bi vi ikad bili sa paralisanom osobom?
Heck, da proširim listu, da li bi vi ikad bili sa osobom koja je defektna u nekom pogledu?
NovaIsta:bih. bila sam sa defektnima u mozak![]()
.
Dana2503:Lepi Bobo, odlicna tema.![]()
Znači, upoznali ste neku osobu, ona je lepa, šarmantna, inteligentna, zanimljiv sagovonik, jednom rečiju, zaljubili ste se u nju... dosta kvalitetnog vremena provodite zajedno, mada, niste u vezi, ali stvar je u sledećem - ona je paralisana.
Mislim, postoje i ostali aspekti, kao da bi mogla pomisliti da je to iz nekog sažaljenja, ili nešto slično, kao i da je ta veza pre ili kasnije osuđena na propast, ali da li može, možda bi i moglo, da li bi vi ikad bili sa paralisanom osobom?
Heck, da proširim listu, da li bi vi ikad bili sa osobom koja je defektna u nekom pogledu?
Wow, kakva tema, pa još i stara, ne bi me iznenadilo da sam već odgovarala na nju. Sad ću da pogledam pa da ne napišem potpuno suprotno od onoga što sam napisala prvi putZnači, upoznali ste neku osobu, ona je lepa, šarmantna, inteligentna, zanimljiv sagovonik, jednom rečiju, zaljubili ste se u nju... dosta kvalitetnog vremena provodite zajedno, mada, niste u vezi, ali stvar je u sledećem - ona je paralisana.
MA i ko kaze da bi bio prijatelj - laze...![]()
Pitala bih se na samom pocetku..sta ako zaljubljenost ili ljubav prodje pa tada povredim tu osobu mnogo vise nego da nije hendikepirana.Tako da bih sa takvom osobom pre mogla da budem iskren i dobar prijatelj nego u ljubavnoj vezi..
E, ne znam ni ja.
A i boli me.
Sa druge strane ja se pitam, zašto ovakve teme ne opstaju dugo, jbiga...
Znači, upoznali ste neku osobu, ona je lepa, šarmantna, inteligentna, zanimljiv sagovonik, jednom rečiju, zaljubili ste se u nju... dosta kvalitetnog vremena provodite zajedno, mada, niste u vezi, ali stvar je u sledećem - ona je paralisana.
Gledala sam na tv-u prichu o paru koji se uzeo,ona nema noge.. imaju dete,zhive jako lepo mislim preko 20 god... mnogo je tuzhna pricha,pogotovo okolnosti zbog kojih je ostala bez nogu,ali to nije tema sad...LM lepo je videti da takva ljubav mozhe da uspe.... chovek je zaljubljen u nju i ne predstavlja mu nikakav problem shto ona nema noge...meni je to romantichno...
...a mi nalecemo na ljude koji..ma,nebitno....