100 grama viška na vagi i diskvalifikacija!

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
39.357
Izgleda da se ovo u parizu pretvara u freak show

Diskvalifikacija indijska rvačica Vineš Fogat proglasila je svoju karijeru završenom nakon što je propustila finale u Parizu. „Rvanje je pobedilo protiv mene, ja sam izgubila. Tvoji snovi i moja hrabrost su srušeni“, napisala je Phogat na X „Sada nemam snage. Zbogom rvanje 2001-2024. Zauvek ću vam svima biti zahvalna. Izvinite“, nastavila je Phogat.

San o olimpijskoj medalji prethodno je bio bolno uništen za Fogata. Kandidatkinja za zlato, koja je u sredu uveče trebala da se takmiči u finalu u kategoriji do 50 kg protiv Amerikanke Sare En Hildebrand, bila je malo preteška uprkos svim naporima oko saune, uzdržavanja od hrane, pa čak i frizure. nije bilo dozvoljeno da se takmiči.

Zbog 100 grama ‼️ čak je skratila kosu vjerujuci da će uspjeti

IMG_3024.jpeg

Verovatno je njena realna masa 51, ali je diureticima i ko zna čime nategla do 50, 1 i nije mogla više.
Tada nijedna Spotler možda više neće učestvovati u drugoj polovini njenog ciklusa kada je u pitanju telesna težina jer ona fiziološki skladišti vodu za to vreme zbog svojih hormona. Verovatno neće biti ni Olimpijskih igara rodne ravnopravnosti u budućnosti. Opet pravila koja su napravili muškarci za žene

🤷🏻‍♀️

zbog 100 grama jeste tužno a verovatno je bila bolja od amerikanke za zlatnu medalju pa su je diskvalifikovali
tako su u zenskoj gimnastici oduzeli bronzu rumunki u korist amerikanke
A da su amerikanku diskvalifikovali zbog toga svi bi tapšali i ne bi postojala ova tema.

Aršini nisu drugačiji, ameri su diskvalifikova u nekoliko slučaja baš zbog tehnikalija. Čak su i pobednicima oduzete medalje.

Back