100 evra - popis stanovnistva pred izbore?

zato sto uplacuju na racun , ne zahvataju iz dzaka kad se ko pojavi

bogate bi trebao biti malo blam ili da ih mrzi da se zezaju za tu sicu

ali mnogi , koji se kao prave iznad toga , ce zvati i traziti 100 evrica.
Ne zahvataju iz dzaka... pa da li smo mi u 19. veku. Kako isplacuju penzije? Zahvataju iz dzaka? Necemo biti deca...
A bogati su bogati jer uzimaju sve. tako da oni ce prvi otici po to...

zato sto uplacuju na racun , ne zahvataju iz dzaka kad se ko pojavi

bogate bi trebao biti malo blam ili da ih mrzi da se zezaju za tu sicu

ali mnogi , koji se kao prave iznad toga , ce zvati i traziti 100 evrica.
To su svakako nase pare .. nisu tudje...
Sistem je podesen kao da prosimo nase pare ... to ni Hitler nije radio.
Plus sto ce ukrstati podatke ... jmbg , ime prezime , racun u banci ... za jos brze jace bolje kontrolisanje gradjana.

uzmu nam puno pa nam daju malo

ma sta ce im nasi podaci , imaju sve to .
Ne bih rekao da imaju racune gradjana ... bar ne svih ...
A ovo je ujedno i za analizu ... zvuci primaljivo , 2 meseca u corci ... 100e nije za bacanje ... ujedno i mamac.
Evo ja prvi ne svracam na teorije zavere ali ova tema , sve vise ljudi je isparanoisala ... posledica okupacije.

Pa vidite. ovim ce znati ko je od nasih gradjana ovde trenutno a ne u dijaspori. Za vidovdan ce verovatno biti izbori a ko zna da li ce granice biti otvorene dotle.
Inace ko ce pokupiti one pare za koje se niko ne javi....
a to ''teorija zavere'' je smisljeno da bi obesmislila ''zavere'' i stvorilo razne podele a ovi ''teoreticari zavere'' su kao pseudonaucnici medju naucnicima. A nauka je metoda i moze da se koristi u dobre i lose svrhe. sve zavisi ko ima to da plati-a to nisam sigurno ja ili vi... No to je neka druga tema, samo sam se nadovezao pod onim ''ja ne verujem u teorije zavere'' Zato se i desava sa svetom ovo jer svako ko razmislja svojom glavom je TEORETICAR ZAVERE...

Poslednja izmena:
Pa vidite. ovim ce znati ko je od nasih gradjana ovde trenutno a ne u dijaspori. Za vidovdan ce verovatno biti izbori a ko zna da li ce granice biti otvorene dotle.
Знају и без тога. Не мора наш гастарбајтер бити у Србији да би добио 100 еура.

Паре за које се нико не јави ће бити подигнуте. Није тешко погодити. Сви новци ће бити исплаћени.

Границе ће бити отворене најкасније 01.јун.

a to ''teorija zavere'' je smisljeno da bi obesmislila ''zavere'' i stvorilo razne podele a ovi ''teoreticari zavere'' su kao pseudonaucnici medju naucnicima. A nauka je metoda i moze da se koristi u dobre i lose svrhe. sve zavisi ko ima to da plati-a to nisam sigurno ja ili vi... No to je neka druga tema, samo sam se nadovezao pod onim ''ja ne verujem u teorije zavere'' Zato se i desava sa svetom ovo jer svako ko razmislja svojom glavom je TEORETICAR ZAVERE...
Moze svako da se prijavi online...A i vecina nasih ljudi koji rade (privremeno) van Srbije imaju racune u Srbiji.
O tome nisi razmisljao?

Zavide nam Bugari :cepanje:

EXCRaTQXkAAUU5b[1].jpg

Back