- Poruka
- 254.833
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja nz i zasto si ti i dalje u Srbiji. odvajkadi ti je sladje svabsko gomno od domaceg sladoledaE tako sad kad to sve lepo znamo gde ćemo da putujemo?

eka da njegova partija dodje na vlast.Dotle gluvari i smeta po temama.Hrvatska je u vrhu po putevima, tako da ova lista i nije bas tacna.E tako sad kad to sve lepo znamo gde ćemo da putujemo?
Srbija je super,Srbi su super narod !Kakav narod takva vlast - sve u rupama i gownima do grla![]()
Ko uspe budali objasniti da je budala skidam kapu.Srbija je super,Srbi su super narod !
Ako pričamo o putevima (o njima je tema samo da te podsetim) onda ti baš poređenje nije neko.ja nz i zasto si ti i dalje u Srbiji. odvajkadi ti je sladje svabsko gomno od domaceg sladoleda![]()
Ne znam baš, Hrvati se na internetu dosta žele na svoje puteve, a ja tamo nisam bio mnogo godina tako da ne mogu ništa da kažem.Hrvatska je u vrhu po putevima, tako da ova lista i nije bas tacna.

Ako se oni zale sta onda mi da kazemo.Ne znam baš, Hrvati se na internetu dosta žele na svoje puteve, a ja tamo nisam bio mnogo godina tako da ne mogu ništa da kažem.
Ne znam, kao što rekoh ja nisam baš dobra osoba za poređenje. Možda to zavisi i od regiona.Ako se oni zale sta onda mi da kazemo.
u Srbiji ti je u cenu putarine uracunato i razbijanje kamena u bubregu!U hrvatskoj su besprekorni putevi, kada uđem u srbiju odmah znam šta nevalja na autu![]()

Ovi glavni auto putevi su im dobri kad siddes na manje i ne toliko ...Hrvatska je u vrhu po putevima, tako da ova lista i nije bas tacna.
Od ovih nabrojanih samo se nisam vozio kroz Belgiju sve ostale jesam ..Norvežani Švicarci i Austrijanci imaju najlepše auto puteve ..Mada Norvežani nemaju nešto mnogo od Osla do Lillehamera ali je priroda top ..Možda su ti planinski vijenci uređenost zemalja što daje taj utisak ..Austrija
Austrija je poznata po pouzdanim auto-putevima i impresivnim planinskim deonicama. Putna mreža uspešno podnosi i teretni saobraćaj i snažan turistički pritisak.
Švedska
Švedska stavlja akcenat na bezbednost i održivost. Putevi su projektovani s jasnom signalizacijom, prilagođeni pešacima i biciklistima, uz visok standard održavanja.
Norveška
Norveška se ističe inženjerskim podvizima u ekstremnim uslovima, tuneli, mostovi i panoramske rute obezbeđuju pouzdanu povezanost fjordova i planinskih oblasti.
Danska
Danska kombinuje moderne auto-puteve sa inteligentnim sistemima upravljanja saobraćajem, čineći putovanja efikasnim i bez stresa.
Belgija
Iako teritorijalno manja, Belgija ima izuzetno funkcionalnu mrežu puteva koja snažno povezuje velike gradove i susedne države, ključnu za logistiku i svakodnevne migracije.
https://eupravozato.mondo.rs/ekonom...20238156401110082&utm_term=120236681489640082