storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.022
Мислим да имам све наведена особине. 

To je odlika samo najvecih glumaca.ma je l ste sigurni da je to ista osoba?na svakoj fotki deluje potpuno drugacije-covek kameleon![]()
Napravio sam malu promenu,da budeš malo sretjan.To je odlika samo najvecih glumaca.![]()
Ja samo 'teo da ti pokažem da pilići ne mogu da lete...:sad:Prosto ne znam da li sam vishe srecan ili zajeban.
Kako smrt?Slazhem se sa prvim postom i krenucu da primenjujem fore. Smrt zhenama
Misliš u biologiju?Pa niste toliko predvidive,ali ima dosta stvari koje su opšte i spadaju u psihologiju.
ja sam ova... uzas.Svojeglava i svojevoljna
ja bih ovo ipak preformulisala u....10 njenih osobina koje on najvise Voli....Brizne u plač kad hoće.
Samo je ona nepogrešiva
Ljubomorna na sve i svakog
Voli da „drži banku”
Izigrava žrtvu
Durenje je njeno zanimanje
Samo ja rintam u ovoj kući
Izigrava mamu
Nije spontana
Svojeglava i svojevoljna.
Ne ne SVAKA osoba se menja u zavisnosti od okoline makar malo...Pristup je skroz pogrešan.
Nema pobede, nikad. Niko ne može da promeni odraslu osobu.
Ne znaš ti ništa,šinko...uči da kuvaš dok je vreme!Ali je cinjenica se zene vise menjaju od muskaraca ... i da se uglavnom menjaju u pravcu koji muskarac zeli .Inace to je cudan brak pun svadja ...
Jao, ala si ti idealan za manipulisanje! Znam bar pedeset žena raznih profila čiji muževi čvrsto veruju da se u kući radi samo onako kao oni odluče. A i ne znaju, jadni, da je to sve već odlučeno i pre nego što su oni i znali da stvar postoji! Blago onoj koja se uda za tebe, živeće kako ona hoće, ako je iole žensko! Samo ti živi u uverenju da si glavniNe ne SVAKA osoba se menja u zavisnosti od okoline makar malo...
Ali je cinjenica se zene vise menjaju od muskaraca ... i da se uglavnom menjaju u pravcu koji muskarac zeli .Inace to je cudan brak pun svadja ... mora da se zna ko je musko.
Nije to mana, odlična je to osobina, samo mu kažeš tako je, i da, dragi, pa radiš šta hoćeš, i on još misli da ti to njega slušaš!Ovaj lik je izgleda neki zenomrzac, a zar nema i on neku manu...![]()
Nije poenta u tome šta mi možemo,možemo da naučimo i uradimo sve što nam treba.Žene su jedan drugi svet bez koga bismo bili siromašni i ne bismo primetili ni osetili gomilu stvari oko nas.One nam u život unose bogatstvo izbora,raznovrsnost i sadržaj...unose nam emocije i ljubav,verovali mi u to ili ne.to sto zene mogu da urade moze i bilo koji muskarac![]()