86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 50.924
Aко их не подноси, није једина. Сестра је тамо била неколико година и не може да их смисли.moram tagovati Nonu zbog komentara o kinezu @Nona2![]()
Aко их не подноси, није једина. Сестра је тамо била неколико година и не може да их смисли.moram tagovati Nonu zbog komentara o kinezu @Nona2![]()
Nona najvise voli juznokorejce, a meni nekako svi slicniИли је Јапанац. Они су лепши![]()
ma ne, zaista se lozi na te dalekoistocne narodeAко их не подноси, није једина. Сестра је тамо била неколико година и не може да их смисли.
Monika Beluči i Hedi Lamar, klasa iznadŠta vi kažete na ovaj izbor?
kazemo uzasŠta vi kažete na ovaj izbor?
Jel si se znojila isto kao onaj debeli pandur na ispitivanju?ja sramno lose poznajem te erotske filmove kraja 80, pocetka 90ih.
Mozda sam samo niske strasti gledala i to je to.
Ne znojim se na scene prilagodjene muskoj publici, ali uvek se slatko smejem muskoj ljubomori 🥳Jel si se znojila isto kao onaj debeli pandur na ispitivanju?
Nisi.Ja sam verovatno jedina osoba kojoj je Grejs Keli obična.
Од тамнопутих мени је Лиза божанствена. И млада али и сада у зрелим годинама. Баш је другачијаHalle Berry def top 10. Zapanjujuca, za kratkom, sa dugom kosom, kako god okrenes. Top 10.
Pogledajte prilog 1267682
ni cera nije losa..Од тамнопутих мени је Лиза божанствена. И млада али и сада у зрелим годинама. Баш је другачија![]()
Nikad nisam razumela privlačnog tog tipa žena... Ako bi neki program napravio generičku ljupku ženu, dobila bi se takva neka lica i aure
Прелепо лице!Meni se cini da je Grejs bila princeza a Amerikanci su imali opsesiju aristrokratijom koja im je manjkala dok mi Odri deluje da je bila preko potrebno lice ratom razrusenom svetu.
Moj osecaj je takav, nikada nisam to procitala ali ona je bila gladna tokom rata (zato je kasnije bila mrsava), skrivana da je ne uhvate nacisti i onda, nakon svih zlocina, nevin osmeh i svetlucave oci kroz sunce antickog Rima (rasturene Musolinijeve Italije). Ono, budi nadu da svet ipak nije grozno mesto.
Daleko od toga da je najprivlacnija ali pre nje je lepota bila glamurozna, pomalo prokleta, porocna a ona je bila jednostavna i iskrena.
Licno sam uvek volela pomalo decacki izgled, muska odela,mokasine...pa ako bih birala striktno po izgledu moj glas ide Izabeli Roselini...cak i kao baka izgleda mi super, sa sinom, cerkom i unukom na reviji D&G...krug se zatvara, to volim da vidim...
Kad neko kaže da su Džesika, Emili i Ema starije😱Sad mi se svidjaju od matorih
Jessica Chastain
Emily Blunt
Emma Stone
Od mladjih
Daisy Edgar-Jones
Allison Williams
Chloë Grace Moretz
Ali nisu za mene a ja za sebe smatram da sam u najboljim godinamaPa jesu za te klinke i za mene![]()