S1MCRO
Elita
- Poruka
- 15.688
Moja lista devet nepravedno izostavljenih (nije deset, jer je prvo mesto neupitno):
2. Gene Tierney
3. Joan Fontaine
4. Diane Lane
2. Gene Tierney

3. Joan Fontaine

4. Diane Lane

4. Diane Lane
nije nam sudjeno da se volimo, ali jeste da volimo iste zene7. Laetitia Casta
moj problem sa njom je sto sam je prvi put gledala u ulozi u L Word i nikako ne mogu da tu glupu ulogu da izbacim iz glave, a bila je prelepa kao mlada glumica10. Cybill Shepherd
Oboje smo grudoljubinije nam sudjeno da se volimo, ali jeste da volimo iste zene![]()
bosomphilesOboje smo grudoljubi![]()
ja u onom jednom koji ne bih kacila sad ovde, ali svi mozemo da pretpostavimo koji jeИначе, обожавам је у овом споту.
male grudi umeju da budu mnogo lepse od velikih,Настасја
Pazi kad nisam znao za taj spot do sada a odmah sam znao koji je kad mi je izbacilo sve spotove u kojima je glumila.ja u onom jednom koji ne bih kacila sad ovde, ali svi mozemo da pretpostavimo koji je![]()
Neke imaju grudi, a neke lepe oči.Настасја нема груди
И она ми је предивна.
A meni je Dzesika Alba totalno bezlicna.Ако се може описати женска савршеност, онда је то Џесика Алба.
Ја сам мало поремећена и људе гледам у усне. Покрет, смешак... пре него очи.Neke imaju grudi, a neke lepe oči.
ja sramno lose poznajem te erotske filmove kraja 80, pocetka 90ih.Заборавих на један од мени омиљених филмова, Горки месец, и лепотицу из њега.
И ја мислим да су лепше. Али бих звучала љубоморноmale grudi umeju da budu mnogo lepse od velikih,
samo sto velike brze privuku paznju tj otmu paznju od svega ostalog.
a kad upoznajes zenu koja ima male grudi, upoznajes je temeljnije i to ume da bude izuzetno iskustvo.
Ma nisi, poremećeni su ovi što se lože na stopala.Ја сам мало поремећена и људе гледам у усне. Покрет, смешак... пре него очи.
Кад ми неко каже "имаш лепе очи" као мокром чарапом да ме је ударио
Ако немам ништа друго лепо, боље ћути![]()
Мени је "Љубавник" невероватно еротичан филм. Иако она ту глуми девојчицу од колико беше, 15 година. Па је дегутантно. Али је то једини филм који сам гледала увече, и морала поново ујутру. Или ми је само дошао у одређеној фази живота.ja sramno lose poznajem te erotske filmove kraja 80, pocetka 90ih.
Mozda sam samo niske strasti gledala i to je to.
moram tagovati Nonu zbog komentara o kinezu @Nona2Мени је "Љубавник" невероватно еротичан филм. Иако она ту глуми девојчицу од колико беше, 15 година. Па је дегутантно. Али је то једини филм који сам гледала увече, и морала поново ујутру. Или ми је само дошао у одређеној фази живота.
А какав згодан Кинез, да не поверујеш