86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 50.891
врв је био... упоранi udala se bila za onog vanzemaljca stivena sigala![]()

врв је био... упоранi udala se bila za onog vanzemaljca stivena sigala![]()
inace meni je gene wilder bio genije..obozavao sam kao mali njegove komedije.Како не знаш чувену сцену?
ima jos puno tih koje nedostaju i besmisleno je i praviti ovakvu listu.
gde su stare glumice kao elizabet tejlor ili hedi lamar?
tesko bi bilo napravit i top 100 glumica a kamoli 10
И сви имамо нешто што нас изузетно привлачи, и нешто што нас страховито одбија. Зато се о укусу не може расправљати.
А има и људи који реално нису лепи, али су неодољиви. Привлачнији буду од заиста лепих.
ali i to je relativno..ono sta je tebi lepo ne mora i meni.Da, ali mislim da je poenta da upravo u top 10 uvrstis 10 najzapanjujucih, od svih tih, stotine hiljade faca.
ali i to je relativno..ono sta je tebi lepo ne mora i meni.
na francuskom dvoru kod lujeva simbol lepote je bio mladez pa su kacili lazne mladeze na lice
tako i ova lista..zaista su izabrali 10 lepih zena, ali uvek ce neko biti ko ce reci, sto izabrase ovu i ovu, nisu lepe a nisu uvrstili ovu ili ovu
Да, субјективно је. Мени Гвинет никако није лепа. Као ни Скарлет, рецимо.Pa da, subjektivno je, kako je moguce da Selma Hajek bude u top 10 najzapanjucih?
Ali i ovo, ponuka te na razmisljanje, pa sam evo skuzio da su mi recimo: Gwyneth Paltrow, Blake Lively, Elisabeth Olsen u top 10.
Да, субјективно је. Мени Гвинет никако није лепа. Као ни Скарлет, рецимо.
А у неке гледам и не трепћем.
Па написах већ негде кога бих избацила, кога додала, али многих не могу ни да сетим у тренутку.Pa hajde, sroci jednu listu, barem pet. I postavi slike.
samo sofiju su pogodili.Šta vi kažete na ovaj izbor?
Ukusi su razliciti ali meni je Grejs Keli andjeoski lepa. I ne samo to nego mislim da je bila dobra osoba. Dzabe i kad je zena prelepa kad iz nje izbija nesto lose... ja to zovem vesticizam3.Grejs Keli
Pogledajte prilog 1266872
Džegi od KrstariceKoje su birali obični ljudi.Bilo je 40 na spisku a ovo je prvih 10
1.Odri Hepbern
Pogledajte prilog 1266870
2.Rakel Velč
Pogledajte prilog 1266871
3.Grejs Keli
Pogledajte prilog 1266872
4.Merlin Monro
Pogledajte prilog 1266873
5.Skarlet Johanson
Pogledajte prilog 1266874
6.Šarliz Teron
Pogledajte prilog 1266877
7.Sofija Loren
Pogledajte prilog 1266878
8.Selma Hajek
Pogledajte prilog 1266879
9.Ketrin Zita Džouns
Pogledajte prilog 1266880
10.Džesika Alba
Pogledajte prilog 1266882
link
Najelpsa.Cudo andje nema
Klaudija Kardinale...pa tri mesta praznoŠta vi kažete na ovaj izbor?
pa sad, hepbern je na prvom mestu, pa tu je i grejs keli, sto govori o odredjenom smeru u kreiranju listeRolands
ИстоUkusi su razliciti ali meni je Grejs Keli andjeoski lepa. I ne samo to nego mislim da je bila dobra osoba. Dzabe i kad je zena prelepa kad iz nje izbija nesto lose... ja to zovem vesticizam
Nikad nisam razumela privlačnog tog tipa žena... Ako bi neki program napravio generičku ljupku ženu, dobila bi se takva neka lica i aurepa sad, hepbern je na prvom mestu, pa tu je i grejs keli, sto govori o odredjenom smeru u kreiranju liste
nekoga bas ljupke beti drejper iz suburba privlace.Nikad nisam razumela privlačnog tog tipa žena... Ako bi neki program napravio generičku ljupku ženu, dobila bi se takva neka lica i aure
Baš sam hteo da kažem, a pisao sam i ranije na ovom pdf, da je Grejs najlepša žena svih vremena.Ukusi su razliciti ali meni je Grejs Keli andjeoski lepa. I ne samo to nego mislim da je bila dobra osoba. Dzabe i kad je zena prelepa kad iz nje izbija nesto lose... ja to zovem vesticizam