10-godišnju devojčicu usmrtio pas kućni ljubimac

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.969
Savanu Bentam je u prošli petak popodne izgrizao pas, za koga se veruje da je registrovani XL Bully, u porodičnoj kući blizu Maltona u Severnom Jorkširu.

Uprkos naporima hitne pomoći na licu mesta, 10-godišnja Bentam je umrla od zadobijenih povreda.

https://www.lbc.co.uk/news/family-pay-tribute-savannah-bentham-xl-bully-mauled-dead/
1730746612399.png

Policija je saopštila da je desetogodišnja devojčica koju je pas njene porodice nasmrt izuijedala, imala "blisku vezu punu ljubavi" sa ljubimcem koji ju je ubio.

Opasna rasa pasa XL Buli, koja je zabranjena u februaru ove godine, nastavlja da oduzima vreme i resurse policije, a američki pas je ubio najmanje 16 ljudi samo u 2023.

Zabrana XL nasilnika omogućava vlasnicima da zadrže svoje ljubimce sve dok su voljni da se pridržavaju strogih uslova kao što je sterilizacija.

U suprotnom, pse će morati eutanizovati.

Takođe moraju uvek da ostanu sa brnjicom i na povodcu kada su napolju.

Sad je red da kazem i koji psi mene privlace, svaka veza sa prethodnim postom je slucajna

1730751399468.png

Ovo su takozvani teacup psi, tj uopste nije igracka, nego zivo bice....
Da me ubijete nemam pojma kako se pare, ja znam par vlasnica, ali su njihovi psici kao pola mog dlana..., tako da ovaj mali ne dolazi u obzir za nabavku , moram biti kompatibilan sa poznanicama..

Sad je red da kazem i koji psi mene privlace, svaka veza sa prethodnim postom je slucajna

Pogledajte prilog 1637058
Ovo su takozvani teacup psi, tj uopste nije igracka, nego zivo bice....
Da me ubijete nemam pojma kako se pare, ja znam par vlasnica, ali su njihovi psici kao pola mog dlana..., tako da ovaj mali ne dolazi u obzir za nabavku , moram biti kompatibilan sa poznanicama..
Ne verujem da je pravi, osim ako nije štene?

Ja sam uzivo video na stanici bus, riba avion i ima u maloj torbici malog psica pola moje sake, miran, da mu jednu kuglicu i to mu je za ceo dan....ja spontano rekao , to je pas za mene, ona kao u onom serijalu na netu doggy lover , gde se riba lozi da je frajer dobra dusa sto ga privlace psi , a on ne primecuje ribu , nego pse.......samo sto ja nisam taki , definitivno je gazdarica veci fokus....a mali psic je dobar ne laje , vrlo je pokretljiv, ali ne nasrtljiv...mora posteno da zine da bi mi capio ceo prst, tako da od ujeda nema nista...ja odmah pitao koliko puta radi nuzdu , rece 3 ,4 puta dnevno ali lane kad hoce, a tesko ti da ga spustis na zemlju u blizini da udari tacku , vece nije...
A ovaj sto sam ja video je bio glatke dlake, kao doberman, i kao civava, ali bas lep, skladno gradjen pas...samo minijatura ko pola moje sake..
Zato je meni kriterijum visok...kad vidis prvo minijaturno da je tako skladno i lepo onda ti ovi izgledaju nije to to...
Preveliki su....
Nisam ja naivan, moja reakcija je bila trenutna, zato se zenska i cimnula...kad se vidi da nesto hoces, odmah na prvu looptu , to privlaci i najlepse ribe...znaci znas sta hoces, znas da mozes da imas, samo dogovaras cenu...

Tema je o ljubimcima dece od 10 godina, a vi došli do trudnoće?! Ali ok. čitaoci mogu da nauče nešto i drže sve životinje dalje od dece.

Imate li neki sud o papigama, zečevima, hršcima, ili vevericama.. ako su legalne... od koje godine mogu deca da ih imaju...
Temu možeš da posmatraš i kao uvod u širu raspravu o kućnim ljubimcima i deci.

Back