P
Petar Toljati
Gost
A ja iz licnog iskustva preporucujem potpuni prelazak na Linux - verujte, to je jedina odbrana od 100.000+ virusa, ad, spy, worm, nuke i ostalih programa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DEVIL:MA NEMOJ MI RECI DA ZA LINUX NEMA VIRUSA
Ja sam nameravao da predjem ali malo prgrama i igara podrzava linuhPetar Toljati:A ja iz licnog iskustva preporucujem potpuni prelazak na Linux - verujte, to je jedina odbrana od 100.000+ virusa, ad, spy, worm, nuke i ostalih programa.
Оперативни системи се не праве према програмима већ се програми пишу према оперативним системима...Ja sam nameravao da predjem ali malo prgrama i igara podrzava linuh![]()
e moj jole, tema je iz 2003Pa od ove godine je.
Video sam to,ali poslednjidatum odgovora skorasnji,a ja retko kad pogledam kada je tema postavljena.Nije mi prvi put.U j..... pre vise od 17 godina,dogodine punoletstvo.e moj jole, tema je iz 2003
" 07.08.2003., 00:26 "
Video sam to,ali poslednjidatum odgovora skorasnji,a ja retko kad pogledam kada je tema postavljena.Nije mi prvi put.U j..... pre vise od 17 godina,dogodine punoletstvo.
Video sam to,ali poslednjidatum odgovora skorasnji,a ja retko kad pogledam kada je tema postavljena.Nije mi prvi put.U j..... pre vise od 17 godina,dogodine punoletstvo.
Pogledaj post pre mene kojeg je datuma.ma da sigurno si video kako si samo posumnjao
- - - - - - - - - -
ma da sigurno si video kako si samo posumnjao, samo mi nije jasno kako si je iskopao
e moj jole, tema je iz 2003
" 07.08.2003., 00:26 "
Ima vremena valjda ce mo nauciti nekad nesto.Zato i jeste vi pametniji tu da nas upozorite.Svaka cast.ГУШТЕРИ У АКЦИЈИ...![]()
![]()